reklama
marshia
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 Dziś na szczęście bolą. Także chyba sobie odpuszczę jechanie do szpitala i sprawdzanie. Nie chcę, żeby ten mój lekarz traktował mnie jak chorą psychicznie Narazie traktuje tak pewnie tylko w 50%
Porzeczka1234
@marshia chora na 50% właśnie prawda przrchodziłam tą chorobę!
@Destino wiem że wychowawczy ja to tak nazywam jak dasz l4 do ZUS będą ci płacić do końca ciąży i na nowo macierzyński i wychowawczy często tak dziewczyny robią że zachodzą w jedna ciążę po drugiej u mnie pracownice tak właśnie robiły zresztą sama im to doradzalam bo mój pracodawca też często zwalniał.
@magda1208 czekam razem z Tobą
@Auri_a bidula ... dasz radę jeszcze chwila właście do basenu ja tak robiłam ojciec codziennie zmieniał mi wodę żebym bakterii nie łapła a Malina mówił żeby tampona włożyć i siedzieć w wodzie dla mnie to jedyny ratunek był.Bo ja trochę puchłam.
@Destino wiem że wychowawczy ja to tak nazywam jak dasz l4 do ZUS będą ci płacić do końca ciąży i na nowo macierzyński i wychowawczy często tak dziewczyny robią że zachodzą w jedna ciążę po drugiej u mnie pracownice tak właśnie robiły zresztą sama im to doradzalam bo mój pracodawca też często zwalniał.
@magda1208 czekam razem z Tobą
@Auri_a bidula ... dasz radę jeszcze chwila właście do basenu ja tak robiłam ojciec codziennie zmieniał mi wodę żebym bakterii nie łapła a Malina mówił żeby tampona włożyć i siedzieć w wodzie dla mnie to jedyny ratunek był.Bo ja trochę puchłam.
@marshia mnie piersi pobolewaly cały czas aż pewnego dnia przestały aż na 2 tyg i to byłam zaraz po wizycie.... po czym jak zaczęły boleć to nie wiedziałam jak chodzić i jak spać...teraz rano bolą, potem przez dzień nie ,wieczorem trochę są czulsze....więc już nie zwracam na nie uwagi bo szkoda moich nerwów....
@magda1208 pisz kochana jak będą wyniki ....
@Zzzzz ty dzisiaj wizytujesz czy coś pomylilam ?
@Destino kochana kiedy wizyta?
@magda1208 pisz kochana jak będą wyniki ....
@Zzzzz ty dzisiaj wizytujesz czy coś pomylilam ?
@Destino kochana kiedy wizyta?
@Porzeczka1234 dziekuje za porade prawna [emoji6] jestes nieoceniona [emoji738]
@smerfik88 my dopiero 20 wizytujemy. Probuje sie dostac w miedzyczasie do milewicza, ale chyba jest na urlopie
@smerfik88 my dopiero 20 wizytujemy. Probuje sie dostac w miedzyczasie do milewicza, ale chyba jest na urlopie
iveo
@Nadzieja2018 ja gluco odstawiłam w 16 tyg Malina kazał w 14tym.
Co do zwolnienia ja uważam że jak nic się nie dzieje i nie ma się fizycznej pracy to lepiej nie iść bo w domu można zwariować. Przynajmniej mnie męczy to siedzenie. W każdej ciąży pracowałam i to nie zaszkodziło- teraz do 16 tyg
Co do zwolnienia ja uważam że jak nic się nie dzieje i nie ma się fizycznej pracy to lepiej nie iść bo w domu można zwariować. Przynajmniej mnie męczy to siedzenie. W każdej ciąży pracowałam i to nie zaszkodziło- teraz do 16 tyg
Nadzieja2018
@Nadzieja2018 wejdz na watek ciaze zakonczone sukcesem i poczytaj. Duzo dziewczyn mialo szczepienia, encorton i gluko. A odstawiajac gluko w ciazy trzeba powoli schodzic z dawki, jak ze sterydu, by nie bylo poronienia.
@maa821 jak sie martwisz, to niech lekarz sprawdzi czy wszystko w porzadku. Mozesz reagowac, a mozesz czekac. Czasem upaly sprawiaja, ze maluch mniej sie rusza, czasem pogoda deszczowa. A z czasem bedzie mialo malo miejsca na duzy i ekspansywny ruch. A najlepiej wszystkie watpliwosci konsultowac z ginem.[/QUOT
@Destino
Dzieki. Tylko ja wlasnie nie chcialabym schodzic z glucophage tylko kontynuować w ciazy najdłużej jak sie da. Myslalam, ze jest tu ktos kto bral gluko np do 35 tc
Nadzieja2018
@Nadzieja2018 ja gluco odstawiłam w 16 tyg Malina kazał w 14tym.
@iveo
Chyba jestes mega silna psychicznie ja przy 2 i 3 ciazy jak dowiadywalam sie, ze zaciazylam to tak jakby mi rozum odbieralo. Balam sie wstac, zrobic siku, wykapac, zrobic cos do jedzenia. Szlam odrazu na L4 i informowalam pracodawce :/
magda1208
@iveo
Chyba jestes mega silna psychicznie ja przy 2 i 3 ciazy jak dowiadywalam sie, ze zaciazylam to tak jakby mi rozum odbieralo. Balam sie wstac, zrobic siku, wykapac, zrobic cos do jedzenia. Szlam odrazu na L4 i informowalam pracodawce :/
Tak iveo to oaza spokoju tylko się od niej uczyć.
reklama
agatush
Moderatorka
Kochana u mnie w nocy 28 stopni jest... Jak żyć [emoji85] [emoji23]@maa821 kochana jedź na ip niech sprawdzą malca powiedz,że źle się czujesz i słabiej czujesz ruchy taka moja rada.
@Nadzieja2018 ja zawsze szłam na l4 szybko. Ale w tej 3 udanej ciąży nikomu nie mówiłam o ciąży i poszłam na l4 dopiero w 14 tygodniu po prenatalnych po prostu bałam się że znowu się nie uda i cicho siedziałam. Ja nie mam fizycznej pracy ale obciążona jestem psychicznie bardzo plany sprzedaż itd. Przyjęłam taktykę ze jeżdżę do pracy samochodem nadgodzin nie robię i się nie przejmuje.
@Destino a macierzyński nie płaci Ci ZUS jakbyś teraz poszła na l4 masz normalnie płacone i później znów macierzyński!
@marshia cyc przycisłaś?Co do gluko wiem ze malina odstawia ją nie brałam
@Auri_a kochana ściskam u nas noce 20 ° Zosia prawie nie śpi gorąco jej.
@burczuś jesteś czy Dania Cię wciągnęła? Ale masz pogode
Podziel się: