Esperanza ja dostałam ten zwykły ACC 200, tak sobie mylśle, że z tym acc jerzakowa jednak wie co robi, widac ze jest ostrożna w przepisywaniu leków. Trudno od niej wyszarpac encorton a nawet zwykła lutkę, wiec nie sadze zeby przepisywala coś zo moze choć troche zaszkodzic
Nafoczka pewnie chodzi o fragmentacje DNA plemnika , tak na prawde mega ważne, bo podobno wszystkie parametry moga wyjśc ok
a tutaj coś być "skopane":-(
Zula to podeślij zdjecie, masz jeszcze numer zapisany
? , jak bedzie ta sama butla to smoczek na 0-3 podeśle ,a jak inna to razem z butlą . W porównaniu ze smoczkami z lovi i avantu z których leci ciurkiem, te tommego dozuja na prawde oszczędnie, tak sobie mysle ze moze inne są na rynek angielski , bo ta paka z tymi bambetlami z tommego była stamtąd zamówiona.
A powiedz sciagasz pokarm , czy dajesz mm ?
Enya niech zdechne, 60 kontaktów heh he , normalnie rodzina elektroników
)
ale fakt jeden ładniejszy kontakt około 15 żł, to juz ładna suma sie uzbiera..
My prawie wszystko mamy zrobione , ale mase rzeczy teraz wychodzi ... np. tez robiłam dodatkowe kontakty, bo tego nigdy za wiele;-)oczywiscie robił pan "zenek" po znajomości i teraz mam tak spieprzone ze np odkurzacz moge podłaczyc tylko w sypialni bo w kazdym innym wywala mi korki
Nely a od poacztku dajesz butle ?
No zmartwiłam sie teraz troche ze moj przekarmiony:-(, ale nie widac po nim ze jest grubiutki a w dodatku dosc długi ( po dwumetrowym tatusiu
) ostatnio mierzony ma 61 cm, a nogi ma takie długie, ze w wiekszosc tych stópek w spioszkach na 62 juz nie miesci.
Ja mam taki problem, ze nigdy nie wiem ile dokładnie zjadł, nauczył sie jako tako ciagnac cycka, chociaz źle łapie i bol mnie skreca, ,
nie wiem niestety ile jest pokarmu, jak sciagałam laktatorem to szału nie było i widac teraz tez sie pokarm nie zwiekszył , bo z cycka juz nic nie leci a on drze sie jak opetany i musze podawac mu mieszanke z butli..
W srode ide do pediatry wiec pewnie opieprz niezły dostane...
(
A tu specjalnie na prośbe Cioci Enyi
) , w trakcie usypiania ..
A Kochane mam pytanie kiedy Wasze dzieci zaczeły gużyć, wczoraj byłam u neurologa i tak wszystko super, tylko pyta czy dziecko grucha, ja na to ze jakies dzwieki wydaje czasami aaaa, ale zadnych typu guu, kk,chh
lekarz na to ze ma jeszcze czas, ale u mnie juz ziarno zostało zasiane
(
A tak na marginesie, pogadałam z nim na temat szczepionek, a neurolog na prawde dobry, mega oblegany, polecany itd..
i on jednak jest za tymi pojedynczymi, podobnych po tych skojarzonych duzo czesciej spotyka poszczepienne historie..
ze jednak jest to troche chwyt marketingowy a pediatry bagatelizują sprawe.
No dobra mały padł to i ja lece zalicze mini drzemke.