@eska29044 ukis w domu ogorki i sprobuj po kilka lykow podpijac wode z kiszenia. Zobacz jak zareaguje twoj zoladek. Tylko nie pij wody z kupionych kiszonych ogorkow, bo jest za duzo wzmacniaczy smakowych i innych. Trivagin lykasz, ale on dziala tylko na drogi rodne. Sprawdzony. Kefirow tez nie polecam bo mam skaze i nie moge, a kiszonki zawsze dozwolone. Mozesz kisic barszcz czerwony z burakow i pic.
@marshia biocenoza pochwy to wymaz gdzie sprawdza sie dobre i zle bakterie i grzyby, czy sa i ile, do tego w razie w antybiogram
@iveo niestety nie zawsze sa objawy przy infekcji. Ja w ciazy nie miewam objawow, za to infekcje owszem. Poza tym zanim sie poczuje objawy, to moze sie okazac, ze infekcja dosc zaawansowana. A bywa tak, ze mam objawy, a nie mam infekcji. Jednak kazde cialo inne.
@marshia biocenoza pochwy to wymaz gdzie sprawdza sie dobre i zle bakterie i grzyby, czy sa i ile, do tego w razie w antybiogram
@iveo niestety nie zawsze sa objawy przy infekcji. Ja w ciazy nie miewam objawow, za to infekcje owszem. Poza tym zanim sie poczuje objawy, to moze sie okazac, ze infekcja dosc zaawansowana. A bywa tak, ze mam objawy, a nie mam infekcji. Jednak kazde cialo inne.