dżoasia
Fanka BB :)
Kirow nikt mi nie kazal badac. Skoro poronilam to pewnie nie pomoglCzy on ci pomógł? Jaki masz genotyp kir
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kirow nikt mi nie kazal badac. Skoro poronilam to pewnie nie pomoglCzy on ci pomógł? Jaki masz genotyp kir
Jakie teraz leczenie masz?Kirow nikt mi nie kazal badac. Skoro poronilam to pewnie nie pomogl
Szczepienia limfocytami i 3 wlewy z intralipidu. Od transferu heparyna w dawce 0,8. Z tym ze jestem jeszcze na etapie stymulacji.Jakie teraz leczenie masz?
A u kogo się leczysz?Szczepienia limfocytami i 3 wlewy z intralipidu. Od transferu heparyna w dawce 0,8. Z tym ze jestem jeszcze na etapie stymulacji.
@Nadzieja2018 znalazłam jeszcze coś takiego w starej częsci forum
No tak czy siak MLR można zrobić w Instytucie immunologii Klinicznej ul. Nowogrodzka - numer nie pamiętam, ale to jest ta cześć przy samych podziemiach przy dworcu centralnym na przeciwko hotelu marriott, tylko po drugiej stronie ulicy.
To jest na terenie szpitala, ale dość ciężko trafić.. podam Ci numer do bardzo miłej pani, ja u niej robiłam nk, ale z nia w pokoju siedzi laska, odpowiedzialna za MLR, 606780550, badanie można robić od 9.30 chyba do 10.00, ale warto wcześniej zadzwonić, już dzisiaj .