reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Wybaczcie,że się nie odniosę do Waszych postów. Chciałam bardzo Wam podziękować za wszelkie rady,pomoc, rozpiski badań,namiary na lekarzy i wsparcie :* Marcysia urodziła się 3400 i 57 cm,dostała 9pkt. Ja jeszcze nie doszłam do siebie po cc. Mamy duży problemz karmieniem. Ciągle ulewania. Płacz. Ogólnie jest ciężko. Do tego mój baby blues. Mała spada z wagi. Dziś mamy pediatrę. Mam nadzieje,że się powoli ułoży,bo póki co wielka bezradność. Zero snu. Trzymam niezmiennie kciuki za Was wszytskie :,*

reklama
@Marthi dziękuję coś mi lekarz on-line pisał że płaska krzywa cukrowa i ta insulina tez cos mu sie nie podoba pojde w poniedziałek do lekarza to zobaczymy co tam wymyśli.

@magda1208 super cieszę się bardzo!

@matylda23 z tą laktacją chyba każda mama z pierwszym dzieckiem ma problem. Trzymam mocno kciuki za Was na pewno wszystko będzie w porządku w domu będzie lepiej na spokojnie ściskam

@mała79 kochana popieram zdanie dziewczyn o zmianie lekarza ale to co zaplanowane już zróbcie do inseminacja nasienie się oczyszcza i wzmacnia. Nie martw się wynikami męża będzie dobrze może do in vitro będzie Was namawiać dlatego robi taki dramat z tymi wynikami

@matylda23, zobaczysz, będzie tylko lepiej. Na początku to jest taki młyn i same problemy. Moja tez strasznie ulewala, dlatego musiałam odciągac mleko i zagęszczac Nutritonem. Wtedy ruszyła mocniej z wagą. Ale to dopiero masakra odciagac kazdy posilek.

@magda1208 tak się cieszę :*

Hej dziewczyny, koleżanka ze studiów wrzuciła pewną informację na fb.
"
Hej, czy chcielibyście wziąć udział w bezpłatnych badaniach laboratoryjnych, a przy okazji wesprzeć naukę?
1f52c.png
1f489.png

Zapraszamy do Biobanku, gdzie przeprowadzamy badania w kierunku chorób sercowo-naczyniowych i cukrzycy u mieszkańcow Dolnego Śląska w wieku 20-75 lat. Uzyskany materiał biologiczny będzie wykorzystywany do badań naukowych.
1f4da.png
1f4a1.png
W zamian za udział w projekcie pacjenci otrzumują pakiet badań laboratoryjnych, który obejmuje takie parametry jak lipidogram, glukoza, insulina, ultraczułe CRP i homocysteina.
1f4d1.png
1f4c3.png

Pacjentów przyjmujemy od poniedziałku do piątku w godz. 7.30- 10.00.
Dla osób, którym nie pasują dni robocze, w najbliższym czasie otwieramy punkt pobrań w sobotę 28.07.2018.
Adres: ul. Stabłowicka 147, Pracze Odrzańskie
Więcej informacji o projekcie znajdziecie na stronie www.biobank.eitplus.pl
Jeśli bylibyście zainteresowani badaniami, prosimy o kontakt telefoniczny pod nr tel 727 666 610 (7:30-15:00). Pod tym numerem umawiamy pacjentów na konkretne godziny wizyt i udzielamy informacji o przygotowaniu do badań.

Zapraszamy!
Zespół Biobanku"

Jak kogoś interesują darmowe badania i jest z okolic Wrocka to może się przyda ;)

Wybaczcie,że się nie odniosę do Waszych postów. Chciałam bardzo Wam podziękować za wszelkie rady,pomoc, rozpiski badań,namiary na lekarzy i wsparcie :* Marcysia urodziła się 3400 i 57 cm,dostała 9pkt. Ja jeszcze nie doszłam do siebie po cc. Mamy duży problemz karmieniem. Ciągle ulewania. Płacz. Ogólnie jest ciężko. Do tego mój baby blues. Mała spada z wagi. Dziś mamy pediatrę. Mam nadzieje,że się powoli ułoży,bo póki co wielka bezradność. Zero snu. Trzymam niezmiennie kciuki za Was wszytskie :,*
Kochana teraz potrzebujecie dużo siły, spokoju i cierpliwości. Nauczyciel się obie siebie nawzajem, a w razie wątpliwości pisz!

Witajcie moje kochane dziewczyny... długo mnie nie było.... odpoczelam i wracam .. najpierw po krótce co u mnie. Jestem w 10 tc. Udało nam się zajść od razu.. Czekają mnie teraz badania genetyczne których mega się obawiam Ale wierzę że musi być dobrze..jakoś ciążę przechodzę sama.. mało o niej rozmawiam bo się boję. Bardzo bym chciała się nią cieszyć tak na 100 prpcent

@matylda23 kochana wiesz jak mocno ci kibicowalam i bardzo się cieszę że córeczka jest już z Tobą... mega radość... i wiem że baby blues minie ,mała zacznie przybierać o wszystko się po układa

@magda1208 gratuluję i cieszę się że jesteś już tak daleko ...u Ciebie dziewczynka będzie?

Która jeszcze w ciąży?

@burczuś co u Ciebie?

reklama
Do góry