reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Zzzzzz Nie martw się na zapas :* wiem że to żadne pocieszenie ale z objawami jest jak z wróżbami moim zdaniem :) myśl pozytywnie :*

Mamusie tak na rozluźnienie :D myślicie że jeżeli z muzyki obecnie wchodzi mi tylko francuska ?! To moje dziecko gdzieś w genach ma Francuzki :D? Hihi bo nie wiem skąd u mnie nagle takie upodobanie :D :D :D Albo może będzie mieć predyspozycje do tego języka < tak się łudzę > :o:o:D

reklama
Jestem juz po wizycie. Niestety torbiele zostaly ze mna. Zamiast 3 sa 2 na lewym jajniku. Plan jest taki 3 miesiace bez przerwy tabetki anty. Jesli bedzie ok. To sprobujemy podejsc na moim cyklu. Stymulacja lameta. Jesli znowu nic z tego nie bedzie to in vitro kd. A i ponoc torbiele mogly zanizyc moje amh... Takze biore tabletki i czekam na decyzje z UM.

reklama
Do góry