Zzzzzz
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olunia zgłoszone tez i przeze mnie. musisz uzbroic sie w cierpliwość bo nasz admin ostatnio ma duuużo na głowie. ps cudowny avatar :*
Ovli22 ty nie mieszkasz w Pl prawda? wydaje mi się, ze moze by zacząć od lekarza który dodałby Ci wiary. Powiem szczerze, ze Przyb. jest takim lekarzem i nawet jak jest ciężko to potrafi odblokować Cię psychicznieIvf u mnie nie pójdzie nie ma sensu nawet w ti brnąć mój organizm zabija wszystko co jest po drodze .
Poczekam jeszcE do końca roku a późnej się zobaczy .
Nie chce wam smucić ;( mam teraz jakieś fochy i wzięło mnie ha ha
wstawiam wyniki męża może coś poradzicie :-)Kochana a Ty bierzesz intralipid moja lokalna gin mówiła, że jej zdaniem może by mi pomógł i encorton ale ona taka mądra jak ja po szczepieniach byłam bo przyznała się że ona by mi encortonu nie dała a bynajmniej dawki 15 mg to na pewno nie dopiero po mnie swoim pacjętką daje encorton i intralipid jeśli nie chcą szczepień i niektórym mówiła że się udało. Może to jakieś rozwiązanie
@mała79 co z badaniami męża? Podziel się info może coś doradzimy u nas też swojego czasu nie za dobrze było z wynikami
@basiawol ja chodziłam do prof Malinowskiego nic nie badałam na własną rękę prof decydował ją tylko płaciłam haha. To immunolog ginekolog endokrynolog i ktoś tam jeszcze ale już nie pamiętam kto ma dużo specjalizacji
no właśnie jeszcze nie byliśmy w przyszłym tygoniu pewnie będziemy to coś mu może zapiszą i porodza trza będzie kupic ten profertil bo on ateraz był na witaminach tylko innych (tańszych) a to cholerstwo strasznie drogie. mielismy miec w tym cyklu to iui ale jak ma jakieś zapalenie to pewnie nie można nie wiem nie znam się....Kochana ale te wyniki nie są złe mąż ma trochę za wysoki ph może to świadczyć o zapaleniu , baktertie ale to do wyleczenia czy mąż był u urologa- androloga?mój m miał zapalenie gruczołu krokowego 2 tygodnie zwykły antybiotyk i piękne wyniki brał jeszcze profertil . Jeśli chodzi o morfologię 2 % u nas wśród znajomych może 10 kolegów miało taka morfologia i każdy ma dziecko. Teraz niestety często jest problem u młodych z płodnościa lub donoszeniem. Choroba 21 wieku