reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@ovli22 to trzeba chyba zacząć coś więcej działać. Histero, drożność miałaś? A jak z nasieniem u Was? Kiedy było badane? Nie jest powiedziane, że jesli ileś lat temu było dobre, to się nie popsuło. Niestety wiele czynników ma na to wpływ. Może wizyta w klinice niepłodności? Skąd jesteś? O ivf myślałaś? Bierzesz w ogóle pod uwagę?

Ivf u mnie nie pójdzie nie ma sensu nawet w ti brnąć mój organizm zabija wszystko co jest po drodze .
Poczekam jeszcE do końca roku a późnej się zobaczy .

Nie chce wam smucić ;( mam teraz jakieś fochy i wzięło mnie ha ha

@ovli22 a czemu twierdzisz, ze in vitro nie ma sensu. Przypomnij mi Ty miałaś ciążę na sterydzie? Jakich dawkach? Co w ogole masz w wynikach? CBA, Nk, Allo mlr robiłaś?

@olaa90 generalnie leczy sie objawy ale z ciaza to wiadomo trza zapobiegac i myslec na zaś z lekami i profilaktyka:/ @Zzzzzz oczywiscie moze byc bez problemów ale antykoagualant moze być ujemny przy toczniu:/jak pisala @olaa90 potrzebne sa 3 objawy w tym wyniki zeby potwierdzic jakas chorobe.a ktory u Ciebie tc?:) Powodzenia:*

Ostatnia edycja:
@ovli22 a czemu twierdzisz, ze in vitro nie ma sensu. Przypomnij mi Ty miałaś ciążę na sterydzie? Jakich dawkach? Co w ogole masz w wynikach? CBA, Nk, Allo mlr robiłaś?

Bo ja mam bardziej problem z donoszeniem niż z zajściem .

No wyszły 49% mam brać 25mg sterydu i
zespół kariolipidowy i do tego ma brać 0,4 heparyny .

Reszta wyników podobno są dobre .

No tak to wyglada .

Bo ja mam bardziej problem z donoszeniem niż z zajściem .

No wyszły 49% mam brać 25mg sterydu i
zespół kariolipidowy i do tego ma brać 0,4 heparyny .

Reszta wyników podobno są dobre .

No tak to wyglada .
Kochana a ta heparyna 0,4 to nie mało troszkę? Nie smuci się, każda miała, ma i będzie miała gorszy czas, ale mocno wierzymy że każda doczeka się swojego małego cudu - Ty też :-)

reklama
Do góry