Hej,
Jestem po wczorajszej wizycie u mojego gin.
Z nowych zaleceń na podstawie wyników krzywej insulinowej i glukozowej:
- Gluckophage XR 750, zaczynam brać od dzisiejszego dnia (wieczorem), mam nadzieję, że nie wpadnę w śpiączkę bo jak przeczytałam ulotkę to się zeschizowałam trochę:O
Co do PAI-1:
- Clexane 0,6. Jednak nadal jest za tym bym od testu brała w razie "w", ale mam te testy (najlepiej bete) robić solidnie, najprędzej jak się da... Niestety dawka 0,6 jest deficytowa :/ Nie moge poki co dostac tego leku -.-
Odnośnie długich cykli - zaproponował stymulacje.
Wspomniał o Clo + Ovitrelle. Jak zaczęłam bręczeć, że Clo upośledza ponoć endometrium itd. to jakoś nie chciał zbytnio o tym dyskutować, tłumacząc, że wielu jego pacjentką się na tym udało.
Potem coś przebąkiwał o Letrozolu ewentualnie... Chciałam dopytać o Lamettę, ale zapomniałam nazwy :/ A Lametta jak rozumiem to nie to samo co Letrozol?
Doradźcie proszę coś w tym temacie, bo ja nigdy nie miałam stymulacji... Owu są, ale myślę o niej pod kątem skrócenia cyklu i by te pęcherzyki szybciej pękały.
No i jedno, co zapomniałam dopytać to o jego zdanie nt. skierowania na histeroskopię, ale to chyba dopytam mailowo, jak mi coś więcej napiszecie o stymulacji CLO i innymi specyfikami bo chciałabym do tego też nawiązać
@iveo,
@Porzeczka1234 - dzięki, zorientuję się w Synevo i Diagnostyce czy to robią
@edloteh - a powiedz proszę, ile kosztuje to ALLO-MRL?
@basiawol - a brałaś wcześniej clexane w tych straconcyh ciążach? jeśli tak to jaka dawka? PAI masz hetero czy homo?
Trzymam kciuki za porozumienie z mężem