reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bobasek1990 wraz z Księżniczką przesyłają pozdrowienia. 20180707_084224.jpg

Załączniki

• 20180707_084224.jpg
    20180707_084224.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 110
reklama
@olaa90 dokładnie ja tak miałam steryd jak @kas90 pisała wiem że tak też miała @magda1208 i @Maciejka78 ona sama po przeczytaniu wątku o ciążach zakończonych sukcesem sobie rozpisała dawkowanie ja miałam wysoki czynnik odrzutu 3,2 norma do 2,5 mnie nawet po szczepieniach nie spadło do poniżej 2,5 winno być ok 1 a ja po szczepieniach miałam 2,3 co było w moim przypadku dużym sukcesem

@basiawol super to chyba cieszysz się że jednak do doc pojechałaś?
A mogłabyś napisać coś o tym czynniku? Co to za badanie?

@olaa90 nk mialam 27 a norma do 26 z tym ze mialam katar ale wdlug niego nie komorki nk maja tu znaczenie. Przy allo powiedzial ze plusem jest ze rodzilam juz wiec u mnie te komorki maja szxanse sie same osbudowac tylko tutaj mam wyleczyc pieknie zatoki i naturalnymi sposobami! nie ingerowac lekami w system immunologiczny no na to tez steryd zeby komorki allo nie spadaly a nk nie rosly .
Nie wiem takie dawkowanie było odpowiednie dla mnie tak powiedzial
A i mówił jeszcze o ewentualnym szczepieniu w 12 tyg u mnie ale to po zbadaniu allo.
@dżoasia @Porzeczka1234 pewnie zadowolona jestem. Doktor rzeczowy i konkretny a przy tym widać ze ma duza wiedze i to w kazdej dziedzinie. Mówił że ma znaczenie ze clexane rano a wieczorem acard- nie wiedzialam
to samo zero kawy rozpuszczalnej i zielonej herbaty bo zaburzaja wchlanianie no rozposzczalan to syf.
@marshia CBA czyli??????????

Zastanawiam sie nad histero bo po dwóch zabiegach to może być rożnie zobaczymy co powie drugi Pan P
Basia a wchlanianie czego zaburza kawa? Jakiegos konkretnego leku czy ogolnie?

@marshia @basiawol CBA i ALLO MLR to dla Pasnika zamienne badania, wiec Basiu spokojnie:)

@basiawol jeszze jedno. Paśnik powiedział, ze norma NK jest do 26??? Czy tak masz w widełkach? Bo standardowo wg niego nawet 15-16% to już trochę za dużo. Normy normami na kartce, a dla nas staraczek są zupełnie inne.
Ja mam 27,6 i powiedział, ze to jest lekki dramat, a nie, ze ledwo poza normą, No ale, ze walczymy z tym sterydem i intralipidem.

@marshia takie mam widełki ale on wykluczył tu ważność komórek nk bo każda ciąża kończyła by się na etapie 5-6 tyg a nie dochodziłabym do drugiego trymestru.
@dżoasia mysle ze mówiłby coś żeby zrobić pytałam o badania to mówił że mam wszystko co trzeba.
Wchłanianie metyli oreaz innych witamin metylowanych i nawet synetycznych mówił że kazda herbata oprócz owocowej no iu pic ziola typu czystek ostropest ewentualnie chociaz sie nei pytalam ale mysle ze nie zaszkodza ziola ojcaq klimuszki ale to bede pisac maila to wam powiem co on na to.
Aha acard caly czas biore na noc a po pozytywnym tescie clexane 0,6 bo dawka 0,4 za mala z moja mutacja PAI
Myślę ze wszystkie najwazniejsze info przekazalam no i polkecam lekarza super wiedz nie zaluje ale zobaczymy co drugi P powie mysle ze wysle mnie na histero po dwoch zabiegach.

aaa i filizanke mielonej kawy parzonej mozna codziennie wypic :)

@basiawol ja popieram wykonanie histero, ja miałam operacyjna bo prócz immuno mam jeszcze wadę macicy... dr P wyśle Cię pewnie do Dębicy do dr Gawlika :) histero diagnostyczna tam trwa ok 15-20 minut. Usypiają jak do łyżeczkowania i na tym samym „fotelu” wykonują to badanie :) cieszę się kochana, Jureczek będzie zadowolony, ze z takim „zapleczem” już przyjedziesz do niego :) do sierpnia już niedaleko :))

@Porzeczka1234 Rozumiem, dziękuje za info ;*

reklama
przy staraniach ani w ciąży tez nie piłam herbaty ani kawy. Tylko woda, mięta, pokrzywa itp

Królewna bobaska cudna. Jak ma na imię?

Do góry