reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anna_kat to jest badanie IMK tam jest stosunek CD4/CD8 mój wynik to 3,5 po szczepieniach 2,3 dla staraczek winien być ok 1 w skrócie mój układ imunolo traktuje dziecko w każdym momencie ciąży jak coś co trzeba usunąć. @Kudi81 wstawila to badanie

@bobasek1990 niunia jest piękna!
Bardzo mnie wzrusza każde maleństwo forumowe bo wiem jaka to walka była aby pojawiło się na świecie. Niech się chowa zdrowo.

@basiawol Tak ja miałam histeroskopię i Ty sobie zrób co ci szkodzi będziesz miała pewność, że nad wszystkim panujesz. Basiu tu większość ma trombofilię

@Kudi81 moim zdaniem masz wysokie nk

@Zzzzzz Alicja jest super mam nadzieję, że Ci pomoże. Pobrał ci wymazy?

reklama
a ja za nieplanowala wpadkę :*

@bertha tego ci nie powiem, bo nie wiem kiedy dokladnie byla owulacja. Jak robilam test ok 25 dc bylo bialo, a w niedziele 32 dc z wieczornego siku test rozowiutki i w poniedzialek beta 382.
A calperos to wapno
No ja myślę że ciężko ci będzie ustalić bo chyba kp? A wiesz ze w ciąży się nie powinno?
Wogole to Cię tym razem chyba @bertha czarowala?

Kochane pisze do Was gdy mój skarb piękny skarb śpi obok jeszcze rok temu w to nie wierzyłam że będę tulic takie cudo. Urodziłam w środę mała dostała 10/10 54cm i 3340g poród ciężki ale opieka super nawet przez sekundę nie pomyślałam gdzie ja przyjechałam. Przemili lekarze cały personel jak się coś dzialo to w ciągu kilku sekund było obok kilka osób a na samo przyjście córeczki polozne i lekarze zostali żeby zobaczyć córeczkę tak nas dopingowali jak dowiedzieli się o naszej historii łącznie było ok 10 osób gdy córka przyszła na świat. Jeżeli uda mi się jeszcze kiedyś rodzic to tylko w Matce Polce. Dziękuję za każdą informację na forum będę zaglądać i wspierać w wolnych chwilach gdyby nue wy mój cud mógłby się nie urodzic dziękuję
@Destino gratuluję
@matylda23 a Ty kiedy?
Gratulujemy. Tez długo rodzilysmy z Tobą bo aż do dziś :) wspaniałe zdjęcie :*
Super, cieszę się że nie skierował Cię na szczepienia :) @basiawol a czemu tak Ci rozłożył ten steryd na rano i popołudnie? :) A jaki miałaś poziom nk??
Ola tez miałam tak rozłożony steryd bo rano jest największy wyrzut z nadnerczy.

@olaa90 kochana duszyczko dobra moja :* no mysle ze juz nic dodatkowego aaa pasnik mowil o krzywej insulinowej chociaz nie wydaje mu sie ale dla bezpieczeństwa kazal zrobic
wiec komplet juz chyba mam tak mysle , a histero uspokoilaby mnie troche
@Porzeczka1234 a ty mialas histero???

Dziewczynki trafilam tutaj trzy miesiace temu i zrobilam mase badan uspokoilam sie i dzi9ekuje wam takie fora to cos wspanialego!!!
teraz kazda moja ciaza zakonczy sie sukcesem ja to wiem i czuje nie wiem skad ale czuje megaaa spokój :)
i o to chodzi każdej z nas. Trzeba się tylko otworzyć. Pisać i słuchać a przy tym oczywiście równoważyc i wyciągać własne wnioski i nie jest to często 100% tego co mówią lekarze :)

@nafoczka jak pierwszy raz tu pisałam to chcialam juz teraz od razu dopiero uświadomiłam sobie po ok miesiacu ze trzeba czasu i nic nie da na szybko bo sytuacja może sie powtórzyć tylko zrobić wszystkie badania i wszystko dosłownie wszystko sprawdzić
@Porzeczka1234 a co bada IMk??????i kiedy sie go wykonuje
Jesli doktor powie ze bez szczepien nie ma szans to pewnie i na szczepienisa sie zdecyduje ale narazie powiedzial ze nie sa konieczne wiec wierze

@dżoasia dzięki bo juz wiesz zastanawialam sie . Jak to ja od razu ze cos nie teges. zobaczymy kochane nie planuje ale przygotowuje sie caly czas biore witaminki acard odpowiednia dieta duzo ruchu zobaczymy kto wie mnoze Przybycien powie ze nie ma na co czekac- a jak bedzie kazał czekac to poczekam jak mówi @dżoasia noł stres
@Dzoasia to CBA to to IMK o ktorym mowila porzeczka?

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 pobrała wymazy za 2 tyg ide do kontroli do jej męża bo pani Alicja będzie na urlopie.
Kurdeee boje się że nie bedzie mozna wyleczyc tej bakterii w ciąży.
Ale macie racje znając wroga jestem krok do przodu.
Napisalam priv odnośnie lekarzy , będziesz miała chwilkę to odpisz.

Pod kątem jakich infekcji pobrala wymaz ?

reklama
Do góry