reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Super, cieszę się że nie skierował Cię na szczepienia :) @basiawol a czemu tak Ci rozłożył ten steryd na rano i popołudnie? :) A jaki miałaś poziom nk??

reklama
@olaa90 dokładnie ja tak miałam steryd jak @kas90 pisała wiem że tak też miała @magda1208 i @Maciejka78 ona sama po przeczytaniu wątku o ciążach zakończonych sukcesem sobie rozpisała dawkowanie ja miałam wysoki czynnik odrzutu 3,2 norma do 2,5 mnie nawet po szczepieniach nie spadło do poniżej 2,5 winno być ok 1 a ja po szczepieniach miałam 2,3 co było w moim przypadku dużym sukcesem

@basiawol super to chyba cieszysz się że jednak do doc pojechałaś?

@olaa90 nk mialam 27 a norma do 26 z tym ze mialam katar ale wdlug niego nie komorki nk maja tu znaczenie. Przy allo powiedzial ze plusem jest ze rodzilam juz wiec u mnie te komorki maja szxanse sie same osbudowac tylko tutaj mam wyleczyc pieknie zatoki i naturalnymi sposobami! nie ingerowac lekami w system immunologiczny no na to tez steryd zeby komorki allo nie spadaly a nk nie rosly .
Nie wiem takie dawkowanie było odpowiednie dla mnie tak powiedzial
A i mówił jeszcze o ewentualnym szczepieniu w 12 tyg u mnie ale to po zbadaniu allo.
@dżoasia @Porzeczka1234 pewnie zadowolona jestem. Doktor rzeczowy i konkretny a przy tym widać ze ma duza wiedze i to w kazdej dziedzinie. Mówił że ma znaczenie ze clexane rano a wieczorem acard- nie wiedzialam
to samo zero kawy rozpuszczalnej i zielonej herbaty bo zaburzaja wchlanianie no rozposzczalan to syf.
@marshia CBA czyli??????????

Zastanawiam sie nad histero bo po dwóch zabiegach to może być rożnie zobaczymy co powie drugi Pan P

reklama
Do góry