reklama
Olu @Porzeczka1234 chyba też tak lykala że 10 mg rano a 5 mg w poludnie
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@olaa90 dokładnie ja tak miałam steryd jak @kas90 pisała wiem że tak też miała @magda1208 i @Maciejka78 ona sama po przeczytaniu wątku o ciążach zakończonych sukcesem sobie rozpisała dawkowanie ja miałam wysoki czynnik odrzutu 3,2 norma do 2,5 mnie nawet po szczepieniach nie spadło do poniżej 2,5 winno być ok 1 a ja po szczepieniach miałam 2,3 co było w moim przypadku dużym sukcesem
@basiawol super to chyba cieszysz się że jednak do doc pojechałaś?
@basiawol super to chyba cieszysz się że jednak do doc pojechałaś?
dżoasia
@bobasek1990 gratulacje!!!
@Destino kciuki za happy end!
@marshia co tam???
@basiawol dobrze ze pojechalas, widzisz, jeden plan juz masz, czekamy na zdanie Przybycienia i dzialaj, dzialaj
Babeczki ja czekam na malpiszona i w koncu ruszam do boju!! Jaram sie!!!
Pozdrawiam cieplutko wszystkie
@Destino kciuki za happy end!
@marshia co tam???
@basiawol dobrze ze pojechalas, widzisz, jeden plan juz masz, czekamy na zdanie Przybycienia i dzialaj, dzialaj
Babeczki ja czekam na malpiszona i w koncu ruszam do boju!! Jaram sie!!!
Pozdrawiam cieplutko wszystkie
Ostatnia edycja:
basiawol
@olaa90 nk mialam 27 a norma do 26 z tym ze mialam katar ale wdlug niego nie komorki nk maja tu znaczenie. Przy allo powiedzial ze plusem jest ze rodzilam juz wiec u mnie te komorki maja szxanse sie same osbudowac tylko tutaj mam wyleczyc pieknie zatoki i naturalnymi sposobami! nie ingerowac lekami w system immunologiczny no na to tez steryd zeby komorki allo nie spadaly a nk nie rosly .
Nie wiem takie dawkowanie było odpowiednie dla mnie tak powiedzial
A i mówił jeszcze o ewentualnym szczepieniu w 12 tyg u mnie ale to po zbadaniu allo.
@dżoasia @Porzeczka1234 pewnie zadowolona jestem. Doktor rzeczowy i konkretny a przy tym widać ze ma duza wiedze i to w kazdej dziedzinie. Mówił że ma znaczenie ze clexane rano a wieczorem acard- nie wiedzialam
to samo zero kawy rozpuszczalnej i zielonej herbaty bo zaburzaja wchlanianie no rozposzczalan to syf.
@marshia CBA czyli??????????
Zastanawiam sie nad histero bo po dwóch zabiegach to może być rożnie zobaczymy co powie drugi Pan P
Nie wiem takie dawkowanie było odpowiednie dla mnie tak powiedzial
A i mówił jeszcze o ewentualnym szczepieniu w 12 tyg u mnie ale to po zbadaniu allo.
@dżoasia @Porzeczka1234 pewnie zadowolona jestem. Doktor rzeczowy i konkretny a przy tym widać ze ma duza wiedze i to w kazdej dziedzinie. Mówił że ma znaczenie ze clexane rano a wieczorem acard- nie wiedzialam
to samo zero kawy rozpuszczalnej i zielonej herbaty bo zaburzaja wchlanianie no rozposzczalan to syf.
@marshia CBA czyli??????????
Zastanawiam sie nad histero bo po dwóch zabiegach to może być rożnie zobaczymy co powie drugi Pan P
reklama
Podziel się: