Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, spróbuj skontaktowac się z katolicką poradnią bioetyczną- jest w Krakowie, wpisz na necie. Moze sie cos wiecej dowiecie, bo tam nie traktują tylko czarne-biale, podchodzą indywidualnie. Bedziesz wtedy wiedziala czy mozesz i sumienie czyste. My z M korzystalismy i ksiadz etyk podszedl profesjonalnie i indywidualnie. A jakbysmy zapytali zwyklego ksiedza to by powiedzial pewnie nie i juz.Dzięki za slosł wsparcia.
@Auri_a nie trafiłam do dr Pituch bo na szybciocha potrzebowałam pomocy bardziej skłaniałbym sie ku Malinie ale znowu goni mnie czas
@burczuś jak masz dobry kontakt to chętnie przygarne
Postaram się ostatni cykl przed ta wizytą u onkologa i od jutra włącze encorton 5mg na własną rękę chociaz moze być za późno bo powinnam brac miesiąc przed...
@Kitki z tym zamrazaniem nasienia mamy problem z akceptacja tego przez kościół a jestsmyj wierzący