magda1208
Fanka BB :)
U mnie beta 9dpt 3 dniowego zarodka <0.1
Po dodaniu luteiny podjezykowej 2x1 prog 26.
Ściskam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie beta 9dpt 3 dniowego zarodka <0.1
Po dodaniu luteiny podjezykowej 2x1 prog 26.
@bertha przykro mi
@marzycielka81 może spróbujcie naturalnie. Postymuluj się nie wiem co ci doradzić wspieram kochana
@monikao777 Sacha nie powiedział gdzie te wlewy u nas @Auri_a robiła jest w ciąży obecnie . Ale ja nie pamietam gdzie dokładnie je robiła. Cena z tego co się orientuję zależy od masy ciała. Tu większość przypadków to poronienia, puste jaja itd po kilka razy wielu tu się udało donosic swój cud . Leczenie głównie to heparyna ,intralipid ,steryd ,accofil szczepienia limfocytami lub wlewy na immunologię nie ma innego leczenia. Co mówił Przybycień dużo tu jego pacjętem?
@magda1208 jak u Ciebie jak się czujesz ?
Więc robił szczepienia nawet jak ana dodatnie?@monikao777 ja jestem po szczepieniach u dr.Pasnika w Lodzi.mialam allo mlr 23,mam jedno dziecko,ANA 1,2 mam dodatnie miano:1:160 i ANA3 tez cos slabo dodatnie wyszlo a mialam w Lodzi szczepionki.
Co lekarz to inne leczenie.
Obecnie sie staram o ciaze.
@monikao777 Intralipid jak najbardziej pomaga. Tylko zależy komu i zależy na co.Intralipid pomaga ci działa?
Czy intralipid pomaga?@monikao777 ja tez nie mogę szczepień ze względu na SM. Tez mam wysokie NK (28%), za sobą 2 puste jaja, 2 biochem i 1 zatrzymany zarodek. Gdyby nie SM szłabym w zastrzyki z accofilu. + oczywiście steryd, heparyna, witaminy metylowane. A że z powodu SM accofilu tez nie mogę lecę na intralipidzie. Ale o kolejnà ciaze dopiero się staram.
Ile dr P ma pacjentek którym udało się na wlewach? Pytałaś?
Jakich lekarzy polecacie ?@monikao777 Intralipid jak najbardziej pomaga. Tylko zależy komu i zależy na co.
Intralipid podaje się by obniżyć komórki NK. Pomaga on również na poprawienie poziomu Interleukin, które też chronią zarodek(tak bardzo upraszczając temat). Znamy ciąże z Intralipidów
Ale nie możesz szukać lekarstwa w ten sposób. Przede wszystkim nie rób tego sama. Dobry lekarz, któremu zaufasz musi pomóc to ogarnąć. Nie znajdziesz odpowiedzi na forum...