reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@monikao777 tutaj przeważnie spotkasz dziewczyny po szczepieniach lub po "żelaznym zestawie". Te wlewy z immunoglobulin(tak to sie pisze??) to jest dość nowa metoda, o któej niewiele tu wiemy chyba. Ale może @Auri_a podzieli się swoją wiedzą na naszym forum :*
A co do tego, czy któraś tak czy inaczej miała...każda z nas ma tu podobnie. poronienia nawykowe -immunologiczne przeważnie. To ogólnie, a w szczegółach, to każda się różni. Jedna ma to, inna tamto. Tak czy siak immunologia.

@bertha przykro mi :(

@marzycielka81 może spróbujcie naturalnie. Postymuluj się nie wiem co ci doradzić wspieram kochana

@monikao777 Sacha nie powiedział gdzie te wlewy u nas @Auri_a robiła jest w ciąży obecnie :). Ale ja nie pamietam gdzie dokładnie je robiła. Cena z tego co się orientuję zależy od masy ciała. Tu większość przypadków to poronienia, puste jaja itd po kilka razy wielu tu się udało donosic swój cud . Leczenie głównie to heparyna ,intralipid ,steryd ,accofil szczepienia limfocytami lub wlewy na immunologię nie ma innego leczenia. Co mówił Przybycień dużo tu jego pacjętem?

@magda1208 jak u Ciebie jak się czujesz ?

Szczepienia u mnie odpadają ze względu na dodatnie ana 3. Czy komuś udało się bez szczepien i wlewow na innych lekach a przy okazji przy takich wynikach jak moje? W sobotę jadę do przybycienia czy da zlecenie na wlewy czy zadecyduje coś innego...

Szczepienia u mnie odpadają ze względu na dodatnie ana 3. Czy komuś udało się bez szczepien i wlewow na innych lekach a przy okazji przy takich wynikach jak moje? W sobotę jadę do przybycienia czy da zlecenie na wlewy czy zadecyduje coś innego...
Jest tu na forum @matylda23 ona też miała ana dodatnie jest w ciąży na końcówce . To właśnie pacjętka Przybyciebia z tego co pamiętam nie miała a szczepień, wlewów brała accofil steryd heparyne na pewno się odezwie musisz uzbroić się w cierpliwość chodź wiem, że trudno jak świat się wali

@monikao777 ja tez nie mogę szczepień ze względu na SM. Tez mam wysokie NK (28%), za sobą 2 puste jaja, 2 biochem i 1 zatrzymany zarodek. Gdyby nie SM szłabym w zastrzyki z accofilu. + oczywiście steryd, heparyna, witaminy metylowane. A że z powodu SM accofilu tez nie mogę lecę na intralipidzie. Ale o kolejnà ciaze dopiero się staram.
Ile dr P ma pacjentek którym udało się na wlewach? Pytałaś?

reklama
@monikao777 ja jestem po szczepieniach u dr.Pasnika w Lodzi.mialam allo mlr 23,mam jedno dziecko,ANA 1,2 mam dodatnie miano:1:160 i ANA3 tez cos slabo dodatnie wyszlo a mialam w Lodzi szczepionki.
Co lekarz to inne leczenie.
Obecnie sie staram o ciaze.

Do góry