reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi wydaje mi sie ze na Pai to nie ma wplywu albo masz albo nie i nie wazne kiedy zrobisz, zróbn teraz bo to sie czeka 3-4 tygodnie. Z bakteria to podobnie jesli masz wyjdzie jeslio nie to nienic tutaj inne sprawy nei maja do gadania.

@basiawol - czyli tak jak myślałam ;) no w tym wypadku, co by czasu nie tracić, pójdę na badanie na pewno szybciej. ;) Na nie nie trzeba być na czczo prawda? Co do Sachy nie pomogę niestety.

@iveo - wow, Ty już prawie 16tc! :O szok, jak ten czas leci...

@Marthi nie trzeba być na-czczo tylko godzinę przed nic nie jeść i nie pic bo to z wymazu z policzka
Dziewczyny gdyby któras miala termin do oddania u Sachy to ja chetnie, jak cos mam termin u Paśnika na poczatek lipca ale Sacha blizej o wiele

@basiawol - PAI i helicobater bede robic z krwi. ;)

Ja sie pewnie nie wyrobie z badaniami do tego lipca a szkoda bo gdybys rezygnowała a miałabym wyniki to chętnie bym wskoczyła na ten termin.

@Marthi Ty mialas trzy poronienia jak masz udokumentowane idz po skierowanie na to badanie. Genesis moze je zrobic na nfz. Co do laparoskopii dostajesz 4 tygodnie zwolnienia do zabiegu.

Co u mnie nie wiem co mam ze soba zrobic i nie wiem czy jeszcze sie udzielac. Ogolnie wszystko stracilo dla mnie sens. Swiadomosc tego, ze juz nie bede miec drugiego dziecka dobija mnie. Nie mam na nic ochoty. Stojac przed wyborem pomiedzy invimedem a invicta mam dziure w glowie. Wiem, ze powinnam isc na histeroskopie 2 tak jak kazal Lewandowski i znam lekarzy ktorzy mi zalatwia szybki termin na nfz ale nie mam motywacji by wykrecic numer. Maz ma sie zajac dzwonieniem do klinik takze watpie, ze kiedykolwiek to zrobi. Ogolnie na ten moment chyba nie za wiele wniose na ten watek

@basiawol Ale po co chcesz iść do Sachy,skoro piszesz kochana ze nie chcesz szczepień ?:) ja byłam u Sachy i on tylko szczepienia, wg niego steryd to allo jeszcze obniża i absolutnie go nie zleca , to są trochę 2 różne teorie : Sacha tylko szczepienia , Łódź szczepienia + steryd.... ;) Jeśli chcesz próbować na sterydzie to np dr Gawlik z Dębicy po poronieniu przepisuje steryd „na prośbę pacjentki” ;) dr Przybycien tez próbuje ze sterydem , w Krk dr Milewicz i dr Rajtar-Ciosek

reklama
Do góry