reklama
basiawol
Fanka BB :)
Marthi
basiawol
marzycielka81
@Marthi Ty mialas trzy poronienia jak masz udokumentowane idz po skierowanie na to badanie. Genesis moze je zrobic na nfz. Co do laparoskopii dostajesz 4 tygodnie zwolnienia do zabiegu.
Co u mnie nie wiem co mam ze soba zrobic i nie wiem czy jeszcze sie udzielac. Ogolnie wszystko stracilo dla mnie sens. Swiadomosc tego, ze juz nie bede miec drugiego dziecka dobija mnie. Nie mam na nic ochoty. Stojac przed wyborem pomiedzy invimedem a invicta mam dziure w glowie. Wiem, ze powinnam isc na histeroskopie 2 tak jak kazal Lewandowski i znam lekarzy ktorzy mi zalatwia szybki termin na nfz ale nie mam motywacji by wykrecic numer. Maz ma sie zajac dzwonieniem do klinik takze watpie, ze kiedykolwiek to zrobi. Ogolnie na ten moment chyba nie za wiele wniose na ten watek
Co u mnie nie wiem co mam ze soba zrobic i nie wiem czy jeszcze sie udzielac. Ogolnie wszystko stracilo dla mnie sens. Swiadomosc tego, ze juz nie bede miec drugiego dziecka dobija mnie. Nie mam na nic ochoty. Stojac przed wyborem pomiedzy invimedem a invicta mam dziure w glowie. Wiem, ze powinnam isc na histeroskopie 2 tak jak kazal Lewandowski i znam lekarzy ktorzy mi zalatwia szybki termin na nfz ale nie mam motywacji by wykrecic numer. Maz ma sie zajac dzwonieniem do klinik takze watpie, ze kiedykolwiek to zrobi. Ogolnie na ten moment chyba nie za wiele wniose na ten watek
olaa90
@basiawol Ale po co chcesz iść do Sachy,skoro piszesz kochana ze nie chcesz szczepień ? ja byłam u Sachy i on tylko szczepienia, wg niego steryd to allo jeszcze obniża i absolutnie go nie zleca , to są trochę 2 różne teorie : Sacha tylko szczepienia , Łódź szczepienia + steryd.... Jeśli chcesz próbować na sterydzie to np dr Gawlik z Dębicy po poronieniu przepisuje steryd „na prośbę pacjentki” dr Przybycien tez próbuje ze sterydem , w Krk dr Milewicz i dr Rajtar-Ciosek
reklama
@Marthi tak jak pisza, genetyki i bakterii nie zmienisz. Badaj juz
@marzycielka81 pisz z nami. Nawet swoja osoba duzo wniesiesz, moze my cos od siebie tobie damy. Moze zycie cie zaskoczy... duzo tego morza, ale niech ono przynosi nadzieje i sile do zycia
@olaa90 Milewicz nie daje sterydu
@marzycielka81 pisz z nami. Nawet swoja osoba duzo wniesiesz, moze my cos od siebie tobie damy. Moze zycie cie zaskoczy... duzo tego morza, ale niech ono przynosi nadzieje i sile do zycia
@olaa90 Milewicz nie daje sterydu
Podziel się: