reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane jestem po badaniach z dzidzią wszystko ok. Cieeeeeszę się.
Mały kroczek do przodu.

Mam teraz pytanko do dziewczyn które mają zespòł antyfosfolipidowy jak to się kształtuje w dalszym etapie. Profesor powiedział że mogły by być wyniki niższe. Dodatnie mam p.łożyskowe, beta2 glikoproteinie IgM no i ta aktywność NK - 27,6. Wskaźniki TNF/IL 10 0,4.

@magda1208 ja też mam to wszystko dodatnie ale nic nie mówił. Kazał juz odstawiac encorton?[/QUOTE

Mi powiedział, że mogły by być niższe wartości.
Encortone od 30.05 - 0,5 .Koniec - 20.06
Acard - 150
Fraxi zostaje 0,6
Luteina dopochwowo do 18.06
Pessar musi być po moich łyżeczkowaniach.
Mam zamówić dał mi kontakt.
Badał mnie też żeby dobrać wielkość krążka.

@Porzeczka1234 cudna Twoja Zosieńka ♥️ I jaka duuuuuża.
@Destino a Nataniel przystojniaczek ♥️
Fajnie, ze się odzywacie mamusie. Bo Forum umarło. Umarło jeszcze bardziej niż trzy miesiące temu i dwa miesiące temu, i miesiąc temu :( Straszna szkoda. Jak sobie przypomnę jak to wyglądało, jak się tutaj zapisałam rok temu... A 2 czerwca minie rocznica od mojego pierwszego postu, to serduszko się kraje. Wszystkie się poprzynosiły na jakieś inne wątki zamknięte, albo po prostu wyniosły na amen. Szkoda :(
A ja sobie zrobiłam takie podsumowanie ostatnio. 2 czerwca właśnie mija rocznica odkąd tutaj jestem i szczerze powiedziawszy jestem w jeszcze bardziej czarnej dupie. Bo od tamtej pory na koncie mam 3 ciąże na minusie, licząc nawet tą w trakcie której poronienia się tutaj zapisałam, rok niestety na plusie w peselu. A w przypadku mojego peselu nie wygląda to już różowo. Fakty że wiedzę mam dużo, dużo większą. Ale co mi to przyniosło? Szczerze powiedziawszy nic. Oj słabiutko wychodzi to podsumowanie.
@bertha Ty wiesz że moje kciuki są za ciebie na Maksa zaciśnięta i obstawiamy transfer razem z moją owulacją i za 8,5 miesiąca widzimy się u doktorka na sali ;) Chyba jedyne co mi zostało to takie płonne nadzieje

reklama
@czarna_mala bardzo się cieszę że Ci się podoba, proponuje je dla każdej dziewczynki moja nosząca to imię jest niesamowicie grzeczna piękna i inteligetna hihi :D ♡♡♡

@magda1208 GRATULUJĘ Udanej wizyty , takie wiadomości to aż uśmiech na twarzy i radość w sercu , nawet nie wiesz ile szczęścia w takim wpisie nawet wymuszonym ♡♡♡
Co do zespołu nie chciałabyś poszukać w swoich rejonach jakiegoś specjalisty od nadkrzepliwosci i pochodnych ? Iveo ma Sydora w razie czego to zawsze na konsultacje może iść. Ja jestem pacjentka a poradni szpitalnej gdzie M in on pracuje. To dobre rozwiązanie daje spokój głowy. Takie zaplecze.

@marshia no lekki dramat - forum , a pocieszenie dobre. W sierpniu Z aszlas od razu jak Polacy grali... A mudial chyba za progiem także życzę Ci aby teraz gol był na bliźniaki ♡♡♡

@bertha trzymamy kciuki ♡♡♡

Do góry