reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 na malutka gotowa (choc imie nadal brak ostatecznej decyzji ;)) ale na porod to nie wiem :D wczoraj mialam namiastke odczuc - ktg na sali porodowej i mysli jak to bedzie zaczely galopowac jak szalone :o;)

Dziewczynki milego dnia Wszystkim zycze!!!

@Koralowa30 - tak, to wiem, że Malinowski nie akceptuje badań z innego labolatorium. Mnie akurat do tego lekarza w ogóle nie ciągnie. Paśnik jest wg. mnie najlepszą opcją na ten moment, dlatego do niego za równy tydzień pojadę.
Dziękuję Ci za wiadomość i odpowiedź. Trzymam kciuki za najbliższe 3 tygodnie;*

@magda1208 - który już tydzień u Ciebie? Odpoczywaj ile wlezie ;)

Dziewczyny ja dementuje wypowiedzi ,że Malinowski nie akceptuje badań mi uznał wiele badań te co wzbudzaly niepewność u mnie ana graniczne powtarzalam i te co nie miała czyli immunologiczne cytokiny, imk mrl itd.

@Auri_a jak się czujesz??? ♥️

@matylda23 Zosia dobrze 3 czerwca kończy 7 miesięcy czas leci. Coś przymierza się do raczkowanie ale na razie tylko odwłok w górze. Pozatym ogromna śmieszka zawsze uśmiechnięta nawet jak płacze to z uśmiechem.

@Maciejka78 kochana dawaj znać co i jak bo ja ciągle o tobie myślę.

@magda1208 niezmiennie ♥️

@iveo czemu milczysz? Wszystko Dobrze?

Ostatnia edycja:
Buziaki dla cioteczek
20180525_105350.jpg

Załączniki

• 20180525_105350.jpg
    20180525_105350.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 425
reklama
Do góry