reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia po jednym cyklu z Dingi Dongiem stwierdzam, że [emoji90] dał ;) okres skąpy jak zwykle, więc czekam na drugi cykl i w kolejnym najwyżej wzdrożę zioło od @nafoczka, tylko jeszcze zastanowię się jak to zioło będę sobie aplikować [emoji23]
zaproś mnie to ci pokaże , a ty nauczysz mnie obsługi dingi donga :D ;P

@Koralowa30 - Super i gratuluję! :) Cieszę się, że u Ciebie to nic groźnego. :) Ja niestety 1,5 tyg. temu przez takie plamienie nie doczekałam ani zarodeczka, ani serduszka... Miałam biochemiczną.
Niemniej, podziwiam, ze wytrzymasz 3 tygodnie... Ja pewnie max 2 i na usg bym już szła.
@Koralowa30 - a powiedz jeszcze proszę czy Paśnik Ci jakieś leczenie zaproponował? Wlewy czy coś? Co mówił o Twojej historii? Ja mam u niego 1 wizytę za tydzień... już się trochę boję, co mi powie :(

@Marthi ja pojechalam do niego już z wszystkimi wynikami, które robilam wcześniej. Zlecił mi jedynie te cytokiny, i badabie na obesnosc helicobacter. Okazalo sie, że mialam helicobactera, wiec dostalam antybiotyki. Pojechałam do niego juz z wynikami tych cytokin. Powiedzial, że u mnie z tych badań immunologicznych wychodzi że wszystko jest ok, że mamy próbować naturalnie. On nie widzi wskazan do żadnych szczepień itp. Cieszę się, że do niego akurat poszlam, bo Malinowski również z Lodzi pewnie zlecilby mi niepotrzebnie żeby zarobic. A mialam poczatkowo isc wlasnie do Malinowskiego, ale slyszalam że pomimo tego że bede miala komplet badań, on na nie nie spojrzy i bede musiała robić u niego drugi raz

@Marthi ja nie wiem jak wytrzymam te 3 tygodnie. Ale przynajmniej jeszcze 3 tygodnie szczęścia mnie czekają . Im wiecej tym lepiej. Tak do tego podchodzę ☺ a o tym co będzie później staranlm się nie myśleć . Wszystkie ciążę tracilam właśnie między 6 a 10 tygodniem.

Mnie to dzisiaj nieustannie kuje tak jak by kolka w pachwinie.Chodzę jak kulawy zając.
Byłam podejrzeć fasolkę przed prenatalnymi i poprosiłam aby doktor spoglądnęła.
Ile magnezu brałyście dziewczyny.
Jaką wit.D.?
Zastanawiam się co to będzie dalej czy ogarniemy tą trombofilię i zespół af.

Ostatnia edycja:
Mnie to dzisiaj nieustannie kuje tak jak by kolka w pachwinie.Chodzę jak kulawy zając.
Byłam podejrzeć fasolkę przed prenatalnymi i poprosiłam aby doktor spoglądnęła.
Ile magnezu brałyście dziewczyny.
Jaką wit.D.?
Zastanawiam się co to będzie dalej czy ogarniemy tą trombofilię i zespół af.

Madziu wszystko dobrze z fasoliną?? Ja brałam dużo magnezu tak mi Malina kazał i jak wyszłam że szpitala w Łodzi to też miałam wpisane 3x2 asmag forte. Witaminę D przestałam brać tak w kwietniu maju i wystawiałam się troszkę na słońce

reklama
@Koralowa30 , witaj,cudowne wieści !
@magda1208 , bardzo się cieszę i trzymam za Was mocno kciuki :)
@Porzeczka1234 , dziękuję , że pytasz :* u mnie 32+3. Ostatnio chyba pękł mi hemoroid, bo w wc cała woda ciemnoczerwona. Nie powiem jak mnie ten widok zmroził :/ od kilku dni mam bóle jakiejś kości (?) W pośladku, momentami boli tak,że nie jestem w stanie zrobić kroku... w tamtym tygodniu wzięłam się ostro za wyprawkę i już większość rzeczy zamówiona. Cukrzyca mnie mocno wkurza, bo bardzo rygorystycznie przestrzegam diety i mimo takich samych posiłków codziennie rano, od wtorku do niedzieli zwiększyłam insulinę o 4 j. Powinnam o kolejną, ale za dużo stresu mnie to kosztuje, wolę jeść tą jedną kromkę mniej. Marcelina waży 1815g, wszystko u niej dobrze, choć dalej potrafi stresować mnie ruchami-nieruchami. Jeszcze niecałe 7 tygodni i będziemy razem, mam nadzieję <3 jak Twoja Zosieńka?

Do góry