reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi u Ciebie identycznie jak u mnie 3 ciążę odrzuciło najszybciej.
Ja bym radziła pójść do Maliny żeby się dłużej nie męczyć i nie przeżywać takich rzeczy.
Jesteś bardzo podobnym do mnie przypadkiem i zobaczysz wszystko może być dobrze tylko trzeba się w immunologie zagłębić.
@mala79 dużo z nas ma chorobe hashimoto. Nie ten to następny cykl ja wiem ze czas niby goni ale trzeba to olać. Ja jestem 78.

@magda1208 @mala79 dziękuję Dziewczyny za wsparcie. @Mala79 u mnie to pierwsza taka - biochemiczna... Ale juz nie płacze. Tłumacze sobie, ze tym razem nie było ani pęcherzyka, ani zarodka a tym bardziej serduszka. Nie mam tym razem kogo opłakiwać. Wcześniejsze straty to 12tc, a tu dzisiaj dokładnie 6+1. Trzeba sie wziac w garść i isc dalej bo zycie toczy sie dalej. Do dzisiaj miałam tryb leżący nakazany przez lekarza w czwartek, ale teraz wracam juz do aktywności, spacery, sprzatanie itd bo chce jak najszybciej sie oczyścić... Mam L4 do konca następnego tygodnia, mam nadzieje, ze wtedy juz sie wszystko oczyści...

@marshia - [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@mala79 - ja tez mam hashi, staram sie ograniczać mocno gluten. Mi endokrynolog sugeruje przy tym jeszcze suplementację vit. D - biore 4000j oraz selenem - Cefasel 100.

@marzycielka81 - [emoji173]️ oby u Ciebie sytuacja była zdecydowanie lepsza. Nieustannie kibicuje!

@bertha - [emoji173]️ trzymam za Ciebie kciuki!

@iveo - Dziękuje, ale poki co do Maliny w ogole nie planuje sie wybierać... Mysle ewentualnie nad Pasnikiem, ale poki co bez spiny. [emoji6]

@iveo i właśnie nic nie mozna za szybko na silę. Ja tez sie zdolowalam bo chcialam juz miec drugie miec fajny odstep czasu itp ale czasem sie nie da- zycie samo uklada plany.
@Marthi ale rozumiem ze gdzies sie juz leczzylas?

@Marthi tez tak miałam zawsze za mały zarodek a trzecia ciąża to była dokładnie jak Twoja 6 tyg zarodka nie widziałam brązowe plamienie i poronienie samoistne
Ja bym doradzała dokładna diagnostykę jak nie u Maliny to u Przybycienia gdyż większości osób z forum udało się właśnie z tymi lekarzami

@bertha nie mam testu w domu :-) ale kusisz mnie. Poza tym ovitrelle robilam w poniedzialek wieczorem 07.05. Zastanawiam sie czy zrobic test 12 dpt czyli 23 to bedzie 14 dzien od zaplodnienia tylko czy sikany czy beta. Trzymam mocno kciuki za Twoje przygotowania.

@magda1208 trzymam mocno kciuki.

@bertha nie mam testu w domu :-) ale kusisz mnie. Poza tym ovitrelle robilam w poniedzialek wieczorem 07.05. Zastanawiam sie czy zrobic test 12 dpt czyli 23 to bedzie 14 dzien od zaplodnienia tylko czy sikany czy beta. Trzymam mocno kciuki za Twoje przygotowania.

@magda1208 trzymam mocno kciuki.

Czyli jutro bedzie juz 13 dni po zastrzyku, no 12,5 jesli wieczorem robiłaś. Wg mnie mozna spokojnie testować. Ale skoro testu brak to trzeba czekać :) ale w poniedziałek kupuj testa i sikaj! :)

Kochane moje, wlaśnie wróciłam od męża ze szpitala. Ma zapalenie tej jednej nerki. Szkoda ze go nie zdiagnozowano 2 dni wcześniej bo z tego co czytałam ból mial porównywalny do porodu ale teraz przynajmniej dostaje kroplowki to mu łagodzi a i ja nie muszę patrzeć jak cierpi. Teraz zrobili mu już chyba wszystko co się dało I tylko śmiał się ze tylko do ginekologa go nie wysłali ;) limit wyczerpalam ja :p

@Marthi ♡ oraz cała reszta pamietajacych duszyczek :*

reklama
@Marthi tulę Cię kochana ♥️♥️

@nafoczka dobrze, że męża zdiagnozowano dużo zdrowia dla niego. Limit chyba my wszystkie tu wykorzystujemy na maxa

@marzycielka81 rób testa mi wyszedł cień cienia w 9 dniu w 11 dwie kreseczki a też brałam ovitrelle. Ps sklepy nam pozamykali ale nie apteki ;)

@bentula nikt Cię nie zgromi ją też czasem chodziłam na usg 2 razy w tygodniu głowa swoje robi.

Do góry