reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi u Ciebie identycznie jak u mnie 3 ciążę odrzuciło najszybciej.
Ja bym radziła pójść do Maliny żeby się dłużej nie męczyć i nie przeżywać takich rzeczy.
Jesteś bardzo podobnym do mnie przypadkiem i zobaczysz wszystko może być dobrze tylko trzeba się w immunologie zagłębić.
@mala79 dużo z nas ma chorobe hashimoto. Nie ten to następny cykl ja wiem ze czas niby goni ale trzeba to olać. Ja jestem 78.

@magda1208 @mala79 dziękuję Dziewczyny za wsparcie. @Mala79 u mnie to pierwsza taka - biochemiczna... Ale juz nie płacze. Tłumacze sobie, ze tym razem nie było ani pęcherzyka, ani zarodka a tym bardziej serduszka. Nie mam tym razem kogo opłakiwać. Wcześniejsze straty to 12tc, a tu dzisiaj dokładnie 6+1. Trzeba sie wziac w garść i isc dalej bo zycie toczy sie dalej. Do dzisiaj miałam tryb leżący nakazany przez lekarza w czwartek, ale teraz wracam juz do aktywności, spacery, sprzatanie itd bo chce jak najszybciej sie oczyścić... Mam L4 do konca następnego tygodnia, mam nadzieje, ze wtedy juz sie wszystko oczyści...

@marshia - [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@mala79 - ja tez mam hashi, staram sie ograniczać mocno gluten. Mi endokrynolog sugeruje przy tym jeszcze suplementację vit. D - biore 4000j oraz selenem - Cefasel 100.

@marzycielka81 - [emoji173]️ oby u Ciebie sytuacja była zdecydowanie lepsza. Nieustannie kibicuje!

@bertha - [emoji173]️ trzymam za Ciebie kciuki!

@iveo - Dziękuje, ale poki co do Maliny w ogole nie planuje sie wybierać... Mysle ewentualnie nad Pasnikiem, ale poki co bez spiny. [emoji6]

@iveo i właśnie nic nie mozna za szybko na silę. Ja tez sie zdolowalam bo chcialam juz miec drugie miec fajny odstep czasu itp ale czasem sie nie da- zycie samo uklada plany.
@Marthi ale rozumiem ze gdzies sie juz leczzylas?

@Marthi tez tak miałam zawsze za mały zarodek a trzecia ciąża to była dokładnie jak Twoja 6 tyg zarodka nie widziałam brązowe plamienie i poronienie samoistne
Ja bym doradzała dokładna diagnostykę jak nie u Maliny to u Przybycienia gdyż większości osób z forum udało się właśnie z tymi lekarzami

@bertha nie mam testu w domu :-) ale kusisz mnie. Poza tym ovitrelle robilam w poniedzialek wieczorem 07.05. Zastanawiam sie czy zrobic test 12 dpt czyli 23 to bedzie 14 dzien od zaplodnienia tylko czy sikany czy beta. Trzymam mocno kciuki za Twoje przygotowania.

@magda1208 trzymam mocno kciuki.

@bertha nie mam testu w domu :-) ale kusisz mnie. Poza tym ovitrelle robilam w poniedzialek wieczorem 07.05. Zastanawiam sie czy zrobic test 12 dpt czyli 23 to bedzie 14 dzien od zaplodnienia tylko czy sikany czy beta. Trzymam mocno kciuki za Twoje przygotowania.

@magda1208 trzymam mocno kciuki.

Czyli jutro bedzie juz 13 dni po zastrzyku, no 12,5 jesli wieczorem robiłaś. Wg mnie mozna spokojnie testować. Ale skoro testu brak to trzeba czekać :) ale w poniedziałek kupuj testa i sikaj! :)

Kochane moje, wlaśnie wróciłam od męża ze szpitala. Ma zapalenie tej jednej nerki. Szkoda ze go nie zdiagnozowano 2 dni wcześniej bo z tego co czytałam ból mial porównywalny do porodu ale teraz przynajmniej dostaje kroplowki to mu łagodzi a i ja nie muszę patrzeć jak cierpi. Teraz zrobili mu już chyba wszystko co się dało I tylko śmiał się ze tylko do ginekologa go nie wysłali ;) limit wyczerpalam ja :p

@Marthi ♡ oraz cała reszta pamietajacych duszyczek :*

reklama
@Marthi tulę Cię kochana ♥️♥️

@nafoczka dobrze, że męża zdiagnozowano dużo zdrowia dla niego. Limit chyba my wszystkie tu wykorzystujemy na maxa

@marzycielka81 rób testa mi wyszedł cień cienia w 9 dniu w 11 dwie kreseczki a też brałam ovitrelle. Ps sklepy nam pozamykali ale nie apteki ;)

@bentula nikt Cię nie zgromi ją też czasem chodziłam na usg 2 razy w tygodniu głowa swoje robi.

Do góry