reklama
Marthi
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 - nie dziękuję kochana;* chciałabym...
@nafoczka - odnośnie zajęcia głowy to chyba było do mnie, a nie do @marshia?
odnośnie - a moze dziewczyny!!! spiszemy na watek badania w 1, 2, 3 trymastrze????? - jestem za!
@burczuś - super, że wyniki prawidłowe!
@nafoczka - odnośnie zajęcia głowy to chyba było do mnie, a nie do @marshia?
odnośnie - a moze dziewczyny!!! spiszemy na watek badania w 1, 2, 3 trymastrze????? - jestem za!
@burczuś - super, że wyniki prawidłowe!
Ropuszka666
Dziewczyny mam pytanko może któraś zna taki przypadek . Moja córcia kończy za tydzień cztery miesiące . Żeby zajść w ciąże przeszłam leczenie immunosupresyjne +intralipid +połowa ciąży na Encortonie . Troszkę spuchłam po lekach i bolał mnie bardzo żołądek gdy brałam te leki ale przeszło . Teraz od miesiąca mam okropne problemy trawienne i zastanawiam się czy przez to leczenie nie padła mi tolerancja pokarmowa pod katem immunologicznym ? Czy któraś może miała takie przygody ? Będę wdzięczna za każda sugestie .
@Ropuszka666 encorton dosc mocno wplywa na sluzuwke zoladka. Tez mam niemal 4miesiecznego synka i do 22tc bralam encorton. Nic mi nie jest. Mam jednak wrazliwy przewod pokarmowy i wowm, ze kazdy lek wplywa z sluzowke. Polecalabym wizyte u dobrego gastrologa i badanie endoskopowe by sprawdzic jak wszystko w srodku wyglada
marzycielka81
@Burczus swietne wiesci.
Powiedzcie mi ile dni po transferze 2 dniowych zarodkow mozna zrobic beta hcg? Kropka jest z nami. 30% szans, ze zostanie
Powiedzcie mi ile dni po transferze 2 dniowych zarodkow mozna zrobic beta hcg? Kropka jest z nami. 30% szans, ze zostanie
Ostatnia edycja:
@marzycielka81 trzymam kciuki by z wami zostala [emoji110][emoji7][emoji110]
reklama
iveo
@marzycielka81 mam nadzieje ze zostanie! A czemu 30 %?
Podziel się: