reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia
Wróciłam, no i wieści nie są dobre. Zarodeczek jest opóźniony i serduszko jest, które leciuteńko bije. Mój gin dziś już nie zarażał mnie optymizmem. Uważa, że zarodek źle się rozwija. Widać było, że mu mnie żal... Niemniej jednak ustaliliśmy, że utrzymuję wszystkie leki i przyjeżdżam znów za tydzień.
Kurde, żałuję tylko, że przy usg nie zrobił mi zdjęcia, bo ani nie wiem jak duży zarodek, ani jak rzeczywiście serduszko bije... A chciałabym przynajmniej wiedzieć.
Chyba pójdę w tygodniu do takiej fajnej ginki u mnie w mieście z mojego pakietu medycznego. Nie wytrzymam tak następnego tygodnia!!!
Tez bym poszła i taka miałam i ja sytuacje ze serduszko biło choć słabo ale nie skończyło się to dobrze więc będę trzymać kciuki za inny bieg zdarzeń.

@Asiula11111 wcinaj leki i badz dobrej mysli..kto wie:* bardzo 3mam kciuki

Dla przypomnienia ja wizytuje jutro po poludniu, bede ogromnie wdzieczna za kciuki:*
Kciuki zacisnięte!
@Asiula11111 życzę Ci z całego serducha, żeby się jeszcze rozkręciło.
@czarna_mala a jak ten king Kong, ding dong? Czujesz zmianę w cyklu???
Czy ktoś ma kontakt z @mickey* ? Ciekawe co u niej.
@nafoczka szacun za bieganie..... ja jestem takim leniwym leniwcem, ze wole zapłacić za pudełka niż biegać. Wiem, ze to okropne, ale nie cierpię się męczyć i niestety sport to żadna dka mnie frajda. W przeciwieństwie do chipsikow i winka albo drinka ;)
A to te sprawy z końca postu to i ja lubię :) ostatnio na przegryzke kupuje chrupiące plastry jabłka- takie chipsy i są mega smaczne i dzieci wcinaja tez :)

@iveo - czyli tak jak myślałam ;) metka. Ojej, Ty już prawie 11 tc? :) ale mkniesz... :)

@Auri_a - pochwal się co u Ciebie :) tajemniczo milczysz :p

@nafoczka - miałam skierowanie od lekarza i normalnie było napisane, na nim, że glukoza na czczo, po 1 i 2h i tak samo była opisana insulina.
Myślę, że albo babki w recepcji wystawiły źle dokument do labu i się nie przyznają, albo ten gość namieszał coś z tymi nalepkami z kodami (bo przy mnie coś tam zalepiał).
Badanie robiłam w labie, przy klinice do której chodzę i jestem pewna, że oni nie raz już to badali, także... nie sądzę by coś źle zrozumieli ;)

@marshia - ja u siebie w mieście testowałam z 3 firmy kateringowe i w sumie ten BodyChief nie był taki zły, przyznam Ci szczerze. Co prawda u nich miałam diete sportową, więc na końcu haftowałam miesem z kurczaka na samą myśl, ale w moim przypadku najlepiej zdali egzamin - z nimi wówczas przytyłam moje upragnione 3 kg. Z pozostałymi firmami się to nie udało, a jedzenie było często bardzo monotonne.

@Hatice - dziękuję za informację odnośnie badania insuliny. Kurcze, teraz mi nie na rękę czekać pół roku :( Chyba jednak zaryzykuję i powtórzę to badanie może w przyszłym tygodniu...

@nafoczka - nadal biegasz? :D WOW. Czyli zakup butów nie poszedł w piach.

@Asiula11111 - póki serduszko bije, nic nie jest stracone. Trzymam kciuki.

@Totois30 - powodzenia. Który to tc u Ciebie?

@czarna_mala - ja zaczęłam też dzisiaj pracę parę minut po Tobie ;) ah lubię to, że mogę przyjść na którą chcę :D dzięki czemu zawsze staram się być przed 7 by przed 15, o 15 wyjsc :D
A masz kwitek czy na nfz robilas?
@Asiula11111 trzymam mocno kciuki

@Totois30 jestem pewna że serduszko pięknie bije a maluch pomaga mamie na usg

@marshia cholera to ten accofil ładnie ci zamierzał wiesz ja ci powiem że ja też bym się chyba na iv już zdecydowała bo pewnie ciśnienie jest coraz większe chodź z drugiej strony wiem że zachodzisz naturalnie i tu taki zgryz jest. Niemniej wspieram bez względu na decyzję.

@Marthi ale masz przeboje z tym labem ja pewnie bym poszła od razu na badanie ale też coś mi się obiło ze co 6 miesięcy trzeba zrobić przerwę

@czarna_mala życzę Endo na 12 mm w owu i niespodzianki w postaci bobasa

@marshia @nafoczka ją też kupiłam piękne Adidas do biegania haha ja z tych leniwców :):p

@dżoasia kochana ile kalorii pudełkowa dieta jak karmię co????może coś mi doradzisz
Moj strój to wiesz kolo adidas nawet nie leżał bo jest made in lidl choć sportowe rzeczy mają fajne.
A ja tak 2-4 razy w tygodniu po 4-5km bo tylko wtedy gdy M jest w domu :)

Z mickey* niby mam kontakt ale i mi coś nie odpisuje ostatnio

reklama

Załączniki

• 20180508_131256.jpg
    20180508_131256.jpg
    649,1 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
@Marthi @Porzeczka1234 @marshia @nafoczka dziekuje za kciuki:) i reszcie dziewczyn:* u mnie 10 tydz, ciaza starsza o 5 dni z pomiariow, juz 3 cm:)
Cudownie!!! Ogromne gratulacje!!! :-) kawał Malucha już :-D

@nafoczka chcesz zobaczyć moje ciuchy do ćwiczenia :-p jak otworzylam dzisiaj drzwi Panu robotnikowi który maluję klatkę to miał minę nietega widząc mnie w moim wypasiony stroju.

Ale Wam dziewczyny tych diet zazdroszczę w pudeleczkach, jak ja bym chciała żeby mnie ktoś tak pod nos podstawie, ale mówi się trudno i trzeba iść zupę gotować :-D

Witam nowe dziewczyny i ściskam za Was ogromnie i nieustannie kciuki, Tak jak i za 'stara' ekipę :-)

@Marthi @Porzeczka1234 @marshia @nafoczka dziekuje za kciuki:) i reszcie dziewczyn:* u mnie 10 tydz, ciaza starsza o 5 dni z pomiariow, juz 3 cm:)
Kocham takie fotki i buziaki od ciotki
Cudownie!!! Ogromne gratulacje!!! :-) kawał Malucha już :-D

@nafoczka chcesz zobaczyć moje ciuchy do ćwiczenia :-p jak otworzylam dzisiaj drzwi Panu robotnikowi który maluję klatkę to miał minę nietega widząc mnie w moim wypasiony stroju.

Ale Wam dziewczyny tych diet zazdroszczę w pudeleczkach, jak ja bym chciała żeby mnie ktoś tak pod nos podstawie, ale mówi się trudno i trzeba iść zupę gotować :-D

Witam nowe dziewczyny i ściskam za Was ogromnie i nieustannie kciuki, Tak jak i za 'stara' ekipę :-)
O to to to... święte słowa :D ja juz na zupki (dostosowane do dzieci) patrzeć nie mogę bleee :p

reklama
Do góry