reklama
G
gość 94049
Gość
My mamy picollo na tą okazję :-) Ale kakao mmmm dobra rzecz.
K
kaira24
Gość
iris ktory ty masz tydzien?
pocieszaj sie kobieto bo zaniedlugo bedzie cie wszystko bolec
pocieszaj sie kobieto bo zaniedlugo bedzie cie wszystko bolec
Iris34
Fanka BB :)
Gosia , tak powiedziałam rodzicom męża. Powiedzielismy też ze ciaza jest zagrożona i ze muszę się mocno oszczędzać. Tesciowie bardzo się ucieszyli ale tesciowa chyba do konca nie zrozumiala bo namawia mnie na cwiczenia, spacery po schodach i inne aktywnosci. Tlumaczylismy ze my na razie musimy byc ostrożni ale ona chyba nie bardzo rozumie nie wdawalismy się w szczegóły i odpuscilismy.
Wiem, ze w sumie z tymi objawami nie powinnysmy sie dodatkowo stresować. Ale ciężko tak bezstresowo do tego podchodzic
Wiem, ze w sumie z tymi objawami nie powinnysmy sie dodatkowo stresować. Ale ciężko tak bezstresowo do tego podchodzic
reklama
K
kaira24
Gość
Alusia to super!!!cyce w koncu odpuszczaja w 2 trymestrze ale sa czaeem bardzobwrazliwe ja musialan spac w staniku.
Z tymi objawami jest roznie. Mialam 8 ciaz potwierdzonych i milion pewnie urojonych ;p i kazda byla inna kazda. Te szczesliwie zakonczone byly takze rozne od siebie.Jak ze starsza mialan taki przyplyw energi ze moglam gory orzenosic tak jak w ostaniej bylam totalbie bez zycia. a nasza Pietrucha ie ma wogole.
NELi ZuLa Misiejek felicja mimi Miromirka I wiele innych
odezwijcie sie
Z tymi objawami jest roznie. Mialam 8 ciaz potwierdzonych i milion pewnie urojonych ;p i kazda byla inna kazda. Te szczesliwie zakonczone byly takze rozne od siebie.Jak ze starsza mialan taki przyplyw energi ze moglam gory orzenosic tak jak w ostaniej bylam totalbie bez zycia. a nasza Pietrucha ie ma wogole.
NELi ZuLa Misiejek felicja mimi Miromirka I wiele innych
odezwijcie sie
Podziel się: