reklama
basiawol
Fanka BB :)
Dziewczynyt a mam pytanie czy w Lublinie jest jakiś lekarz godny polecenia do tych spraw czyli taki jak z Tarnowa czy Malinowski z Łodzi???????Pytam z ciekawości
@burczuś a powiedz mi ten dr Przybyś, czytam ze pomógł wielu dziewczynom. Bo on jest immunologiem pediatra i stad moje watpliwosci??
Czy pomógł dziewczynom tutaj na forum, czy była jaks która u niego sie leczyła/
@burczuś a powiedz mi ten dr Przybyś, czytam ze pomógł wielu dziewczynom. Bo on jest immunologiem pediatra i stad moje watpliwosci??
marshia
Dziewczynyt a mam pytanie czy w Lublinie jest jakiś lekarz godny polecenia do tych spraw czyli taki jak z Tarnowa czy Malinowski z Łodzi???????Pytam z ciekawości
Nie Przybyś, tylko Paśnik. Jak wejdziesz na wątek in vitro zobaczysz, ze wszystkie dziewczyny stamtąd jeżdżą właśnie do niego.
W poczekalni spotkasz same pary, nie dzieci.
Facet jest mądry, empatyczny, dowcipny i po prostu przy okazji miły
basiawol
@marshia tak Paśnik sorki. Tylko on sie zajmie immunologia i tyle???
A nie wiem czy nie lepiej ktos kto ogarnie wszystko. Tak mysle kto?? kurcze nie będę czekać rok na tego z Tarnowa, chcialabym od wakacji zaczac sie leczyc a nie siedziec bezczynnie, to daje mi sile mysl ze zaczne sie leczyc
A nie wiem czy nie lepiej ktos kto ogarnie wszystko. Tak mysle kto?? kurcze nie będę czekać rok na tego z Tarnowa, chcialabym od wakacji zaczac sie leczyc a nie siedziec bezczynnie, to daje mi sile mysl ze zaczne sie leczyc
basiawol
Dziewczyny z Rzeszowa jeszcze slyszalam o dr Guziku z. Co myslicie? Wkurzaja mnei te terminy Przybycien od sierpnia zapisy dopiero, chyba ze uda sie w Krakowie go dorwać
Wiem wiem mój mąza też mówi że jestem w gorącej wodzie kąpana. Ale jak bede bezczynna to deprecha raz dwa. a jak będę wiedzieć z czym walczyć i jak walczyć to nada sensu wszystkiemu. będę wiedziedzieć że mam na co czekac i o co walczyć
Wiem wiem mój mąza też mówi że jestem w gorącej wodzie kąpana. Ale jak bede bezczynna to deprecha raz dwa. a jak będę wiedzieć z czym walczyć i jak walczyć to nada sensu wszystkiemu. będę wiedziedzieć że mam na co czekac i o co walczyć
reklama
dżoasia
Kochana na wątku ivf dziewczyny bardzo często mają plamienia nie wiadomo skąd. Lekarze wtedy podejrzewają, że może być ono z kosmówki, bądź jakiegoś mini krwiaczka, którego nie zawsze można dostrzec na usg, n ze względu na jego umiejscowienie. Trzymaj się :*Ja też często myślę czy nie próbujemy na siłę oszukać natury a później pojawiają się problemy.?
Podziel się: