reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynyt a mam pytanie czy w Lublinie jest jakiś lekarz godny polecenia do tych spraw czyli taki jak z Tarnowa czy Malinowski z Łodzi???????Pytam z ciekawości
@burczuś a powiedz mi ten dr Przybyś, czytam ze pomógł wielu dziewczynom. Bo on jest immunologiem pediatra i stad moje watpliwosci??
Czy pomógł dziewczynom tutaj na forum, czy była jaks która u niego sie leczyła/

Dziewczynyt a mam pytanie czy w Lublinie jest jakiś lekarz godny polecenia do tych spraw czyli taki jak z Tarnowa czy Malinowski z Łodzi???????Pytam z ciekawości
@burczuś a powiedz mi ten dr Przybyś, czytam ze pomógł wielu dziewczynom. Bo on jest immunologiem pediatra i stad moje watpliwosci??
Czy pomógł dziewczynom tutaj na forum, czy była jaks która u niego sie leczyła/

Nie Przybyś, tylko Paśnik. Jak wejdziesz na wątek in vitro zobaczysz, ze wszystkie dziewczyny stamtąd jeżdżą właśnie do niego.
W poczekalni spotkasz same pary, nie dzieci.
Facet jest mądry, empatyczny, dowcipny i po prostu przy okazji miły :)

@marshia tak Paśnik sorki. Tylko on sie zajmie immunologia i tyle???
A nie wiem czy nie lepiej ktos kto ogarnie wszystko. Tak mysle kto?? kurcze nie będę czekać rok na tego z Tarnowa, chcialabym od wakacji zaczac sie leczyc a nie siedziec bezczynnie, to daje mi sile mysl ze zaczne sie leczyc

Dziewczyny z Rzeszowa jeszcze slyszalam o dr Guziku z. Co myslicie? Wkurzaja mnei te terminy Przybycien od sierpnia zapisy dopiero, chyba ze uda sie w Krakowie go dorwać :p

Wiem wiem mój mąza też mówi że jestem w gorącej wodzie kąpana. Ale jak bede bezczynna to deprecha raz dwa. a jak będę wiedzieć z czym walczyć i jak walczyć to nada sensu wszystkiemu. będę wiedziedzieć że mam na co czekac i o co walczyć

@basiawol pojdziesz jak wiele z nas do innego zamiast do tych znanych i najlepszych powie Ci zeby sie starac bo to byly przypadki zadnej z nas sie nie udalo w taki sposob ale wybor oczywiscie Twój

reklama
Ja też często myślę czy nie próbujemy na siłę oszukać natury a później pojawiają się problemy.?
Kochana na wątku ivf dziewczyny bardzo często mają plamienia nie wiadomo skąd. Lekarze wtedy podejrzewają, że może być ono z kosmówki, bądź jakiegoś mini krwiaczka, którego nie zawsze można dostrzec na usg, n ze względu na jego umiejscowienie. Trzymaj się :*

Do góry