reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynyt a mam pytanie czy w Lublinie jest jakiś lekarz godny polecenia do tych spraw czyli taki jak z Tarnowa czy Malinowski z Łodzi???????Pytam z ciekawości
@burczuś a powiedz mi ten dr Przybyś, czytam ze pomógł wielu dziewczynom. Bo on jest immunologiem pediatra i stad moje watpliwosci??
Czy pomógł dziewczynom tutaj na forum, czy była jaks która u niego sie leczyła/

Dziewczynyt a mam pytanie czy w Lublinie jest jakiś lekarz godny polecenia do tych spraw czyli taki jak z Tarnowa czy Malinowski z Łodzi???????Pytam z ciekawości
@burczuś a powiedz mi ten dr Przybyś, czytam ze pomógł wielu dziewczynom. Bo on jest immunologiem pediatra i stad moje watpliwosci??
Czy pomógł dziewczynom tutaj na forum, czy była jaks która u niego sie leczyła/

Nie Przybyś, tylko Paśnik. Jak wejdziesz na wątek in vitro zobaczysz, ze wszystkie dziewczyny stamtąd jeżdżą właśnie do niego.
W poczekalni spotkasz same pary, nie dzieci.
Facet jest mądry, empatyczny, dowcipny i po prostu przy okazji miły :)

@marshia tak Paśnik sorki. Tylko on sie zajmie immunologia i tyle???
A nie wiem czy nie lepiej ktos kto ogarnie wszystko. Tak mysle kto?? kurcze nie będę czekać rok na tego z Tarnowa, chcialabym od wakacji zaczac sie leczyc a nie siedziec bezczynnie, to daje mi sile mysl ze zaczne sie leczyc

Dziewczyny z Rzeszowa jeszcze slyszalam o dr Guziku z. Co myslicie? Wkurzaja mnei te terminy Przybycien od sierpnia zapisy dopiero, chyba ze uda sie w Krakowie go dorwać :p

Wiem wiem mój mąza też mówi że jestem w gorącej wodzie kąpana. Ale jak bede bezczynna to deprecha raz dwa. a jak będę wiedzieć z czym walczyć i jak walczyć to nada sensu wszystkiemu. będę wiedziedzieć że mam na co czekac i o co walczyć

@basiawol pojdziesz jak wiele z nas do innego zamiast do tych znanych i najlepszych powie Ci zeby sie starac bo to byly przypadki zadnej z nas sie nie udalo w taki sposob ale wybor oczywiscie Twój

reklama
Ja też często myślę czy nie próbujemy na siłę oszukać natury a później pojawiają się problemy.?
Kochana na wątku ivf dziewczyny bardzo często mają plamienia nie wiadomo skąd. Lekarze wtedy podejrzewają, że może być ono z kosmówki, bądź jakiegoś mini krwiaczka, którego nie zawsze można dostrzec na usg, n ze względu na jego umiejscowienie. Trzymaj się :*

Do góry