reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Totois30 cudnie super!!!❤:D;)
@iveo to jutro samych dobrych wiesci.
@magda1208 jak sie dzis czujesz? Odstawilas acard?

Kochane ja po wizycie moja dziewczynka nadal ma brzuszek odpowiadajacy za 32 tyg a jestesmy w 33 tc ale lekarz mnie uspokoil, ze mala miesci sie w centylach i nie ma mowy o hipotrofi (brak przeslanek) biore te slowa sobie do serca i oddalam zle mysli.
Milego dnia Kobitki :)
A ktos teraz testuje?
@mała79 co u Ciebie? Wylaz z krzaczorow.

@Totois30 cudnie super!!!❤:D;)
@iveo to jutro samych dobrych wiesci.
@magda1208 jak sie dzis czujesz? Odstawilas acard?

Kochane ja po wizycie moja dziewczynka nadal ma brzuszek odpowiadajacy za 32 tyg a jestesmy w 33 tc ale lekarz mnie uspokoil, ze mala miesci sie w centylach i nie ma mowy o hipotrofi (brak przeslanek) biore te slowa sobie do serca i oddalam zle mysli.
Milego dnia Kobitki :)
A ktos teraz testuje?
@mała79 co u Ciebie? Wylaz z krzaczorow.

Cieszę się z dobrych wieści.
Zmniejszyłam acard z 150 na 75.
Bolą mnie czasami jajniki i czuje jakby rwanie, skurcze macicy. Plamienia są niewielkie i sporadycznie z luteiną.

@burczuś nie kazdy to rozumie- własnie wiele osób boi sie do nas odezwac, powiedziec nie wiedzą co ja to widze. I czuje sie zakloptana bo ktos nie wie co zrobic, próbuje rozmawiac normalni4 nawet sie usmiecham a tu polowa rodziny patrzy na mnie jak na kosmitke. Ja sie nie zalamalam czy to dziwne wiem ze będzie dobrze.
Pierwsze badania za mna- nasze genetyczne teraz czekam 3 tyg.
I immunologie zrobilam bo nawet gin mowil ze niektore przeciwciala potem bedą nieaktywne i najlepeij je zaraz po poronieniu. A reszte czekam. Najpierw jesli wyklucze genetyke to zostanie immunologia.a co myślicie o dr Paśniku jako immunologu?

A i za miesiac zaczynam pływać z powrotem. Może wyszejpie sylwetke :)

Widzialam takei slodkie spioszki na dziewczynke i maialm ochote kupic bo wiem ze sie przydadza. Czy ja zwariowalam ?? Boje sie byc pewna siebie . Głos z tyłu głowy mówi nie bądz taka pewna siebie a jak sie okaze ze bedzie zle to co zrobisz? OMG psychika jest mega skomplikowana.

reklama
Do góry