reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Totois30 cudnie super!!!❤:D;)
@iveo to jutro samych dobrych wiesci.
@magda1208 jak sie dzis czujesz? Odstawilas acard?

Kochane ja po wizycie moja dziewczynka nadal ma brzuszek odpowiadajacy za 32 tyg a jestesmy w 33 tc ale lekarz mnie uspokoil, ze mala miesci sie w centylach i nie ma mowy o hipotrofi (brak przeslanek) biore te slowa sobie do serca i oddalam zle mysli.
Milego dnia Kobitki :)
A ktos teraz testuje?
@mała79 co u Ciebie? Wylaz z krzaczorow.

@Totois30 cudnie super!!!❤:D;)
@iveo to jutro samych dobrych wiesci.
@magda1208 jak sie dzis czujesz? Odstawilas acard?

Kochane ja po wizycie moja dziewczynka nadal ma brzuszek odpowiadajacy za 32 tyg a jestesmy w 33 tc ale lekarz mnie uspokoil, ze mala miesci sie w centylach i nie ma mowy o hipotrofi (brak przeslanek) biore te slowa sobie do serca i oddalam zle mysli.
Milego dnia Kobitki :)
A ktos teraz testuje?
@mała79 co u Ciebie? Wylaz z krzaczorow.

Cieszę się z dobrych wieści.
Zmniejszyłam acard z 150 na 75.
Bolą mnie czasami jajniki i czuje jakby rwanie, skurcze macicy. Plamienia są niewielkie i sporadycznie z luteiną.

@burczuś nie kazdy to rozumie- własnie wiele osób boi sie do nas odezwac, powiedziec nie wiedzą co ja to widze. I czuje sie zakloptana bo ktos nie wie co zrobic, próbuje rozmawiac normalni4 nawet sie usmiecham a tu polowa rodziny patrzy na mnie jak na kosmitke. Ja sie nie zalamalam czy to dziwne wiem ze będzie dobrze.
Pierwsze badania za mna- nasze genetyczne teraz czekam 3 tyg.
I immunologie zrobilam bo nawet gin mowil ze niektore przeciwciala potem bedą nieaktywne i najlepeij je zaraz po poronieniu. A reszte czekam. Najpierw jesli wyklucze genetyke to zostanie immunologia.a co myślicie o dr Paśniku jako immunologu?

A i za miesiac zaczynam pływać z powrotem. Może wyszejpie sylwetke :)

Widzialam takei slodkie spioszki na dziewczynke i maialm ochote kupic bo wiem ze sie przydadza. Czy ja zwariowalam ?? Boje sie byc pewna siebie . Głos z tyłu głowy mówi nie bądz taka pewna siebie a jak sie okaze ze bedzie zle to co zrobisz? OMG psychika jest mega skomplikowana.

reklama
Do góry