reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@zosiak z tym wolontariatem to jeszce sie zastanawiam. Nie od razu nie juz. Jeszce jestem za slaba ja to wiem. ale wiem ze potrafie byc silna.i pomagac. Długa dorga jeszce przede mna. zazdrosc to najgorsze co moze byc. wiem . Ale ja sie uczę kazdego dnia cos nowego.

reklama
@burczuś tak walczymy. Musze pożegnać tego anioła, ale ja bedę czekać na ich powrót. Toksyczni ludzie - nie da sie ich wykreslic niestety. Izolowanie sie od ludzi tez nic nie da- juz to przerabialam. Opowiadanie- rozmawiam o tym juz jest lepeij. Przeszłosc trzeba zamknąć i nie wracać- wyciagnąć wniozki i zamknać wyrzucic klucz. Teraz to wiem bo to nie toksyczni ludzie nas trują to my sami- ja to zrobiłam sama sobie. Sama nikt inny nie krzywdzi mnie tak jak ja. Więć CYC do pszodu( jakis push-up ewentualnie) i działamy :)

@burczuś nie wiem co sie stało ale od kilku tyg. w koncu spalam spokojnie. Przerobilam w glowei wszystko, poryczalam sie potem smialam oj ile emocji. A teraz wiem ze i tak musze pracowac nad sobą zeby utrzymac ten stan. A ludzie ee tam i tak bede szalona wedlug nich bo sie pozbierałam i jestem szczesliwa. niech gadają
@burczus ty jesteś ze sląska ??????? Bo nie mogę znalesc znowu

@basiawol opolskie :) w samym sercu opolszczyzny mieszkam:)
A ku pokrzepieniu...Ja bardzo często np w kościele, widzę małżeństwo, które jeździło do Łodzi-najprawdopodobniej do malinowskiego. Mają synka dwulatka. Dzięki sczepieniom. Zawsze patrzę na nich z takim rozmarzeniem...a oni patrzą na tego swojego synka z taką miłością:) Cudownie się na nich patrzy, i właśnie nie z zazdrością...tylko nadzieją:)

@burczuś dziękuję za nadzieję :) Może mi faktycznie odbiło ale jesetem gotowa na pogrzeb- mimo wszystko będzie dobrze ja to wiem. Czekam na badania i mam nadzieje ze będzie juz tylko dobrze. Z.reszta ja to wiem
@burczuś jak dlugo sie juz leczysz?

@burczuś czyli nie tak długo w sumie. Kochana trzymam kciuki. Uda sie na pewno.Ja nawet uslyszalam ze mam za duzo lat heheh- 28 jesli to jest za duzo to ja nie wiem :p
Ja juz nie zwatpie nie mogę. Muszę czekać a narazie to będe trzymać kciuki za resztę :)

reklama
Do góry