agatush
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Walka wygrana mamy swoje ziemskie cudaczki i wierzę że i wszystkie się doczekamy tu na forum niezmiennie trzymam kciuki i wspieram jak tylko mogę.@Porzeczka1234 buziaczek [emoji8] i ocieram lezki
@basiawol ja takie slowa uslyszalam i powiem ci, ze to nie koniec swiata tak dlugo, jak dlugo ty sama sie nie poddasz. Nue liczac braku macicy, choc juz robia przeszczepy i menopauzy. Moj cudaczek jest darem niebios, ale tez nadzieja dla innych
@Porzeczka1234 aż się poryczałam Domyślam się jaki to ból. Ty wiesz dlaczego a niedawno koleżanka dowiedziała się,że dzieciątko ma hipotrofię...i tydzień później przestało bić serduszko. 26tc. Choć to tylko koleżanka ,to przeryczałam wieczór. Ona zapewne wiele ma przed sobą takich wieczorów...@burczuś ja się zgadzam z Tobą i z @Destino również ale ja co druga noc śnie o tym jak rodzę Zuzię jestem mokra i budzę sie z krzykiem myślę , że nie możecie sobie tego wyobrazić co dzieje się z człowiekiem gdzie rodzisz z innymi które słyszą płacz cieszą się a Ty wychodzisz zamiast z nosidełkiem to z pustym brzuchem i pękniętym sercem a w domu musisz spakować rzeczy dziecka. Niemniej dobrze, że jest tak mało tych kobiet które jednak tracą późną ciążę. Ja nigdy tego nie zapomnę i chyba nigdy się z tego nie wylecze w sensie depresji traumy ja tylko pogodziłam się z losem ale słowo dlaczego zawsze że mną zostanie nawet jak będę umierać mam nadzieję że kiedyś spotkam się z moją dziewczynką