@basiawol Witaj. Wspolczuje strat. Ja sie nsuczylam pilnowac bakterii w ciazy sama. Nie liczylam w tej kwestii na lekarza. Tu jest wiele dziewczyn z problemami i wiekszosci udaje sie po badaniach i leczeniu urodzic ludzika-cudaczka. Nawet mnie sie udalo, choc lekarze mowili, ze nie mam szans. A bakterie... mialam kilka infekcji w ciazy i maluch zyje. Mysle, ze bylo cos wiecej. Moze sprobuj isc do Przybycienia w tarnowie. To dobry lekarz. On cie przebada i pomoze ci miec zdrowe kolejne dziecko. To dobry spec od trudnych przypadkow. Kazdy lekarz ma negatywne opinie. Wystawiaka je ci, ktorym sie nieudalo. A to ryzyko zawsze istnieje. Trzeba walczyc i sie nie poddawac
@Lili81 przy poronieniach, to nawet profilaktycznie warto brac heparyne, takie jest moje zdanie.
@nafoczka milo slyszec, ze wracasz do gry. My potrzebujemy ze pol roku i moze znow sprobujemy... ostatni juz raz mysle
@Lili81 przy poronieniach, to nawet profilaktycznie warto brac heparyne, takie jest moje zdanie.
@nafoczka milo slyszec, ze wracasz do gry. My potrzebujemy ze pol roku i moze znow sprobujemy... ostatni juz raz mysle