reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Dżoana1234 jeszcze jedno mogę Ci podpowiedzieć. Bo tak jak @iveo pisze, Malina porobi Ci badana. Tylko,że jest jeszcze lepsza opcja-u nas w Opolu. Tam jest poradnia patologii wczesnej ciąży przy szpitalu na Reymonta. Przyjmuje tam dr Królik.kobieta.i jest teraz taki program związany z leczeniem niepłodności.Te badania co u maliny czy Paśnika pare tysi, tam zrobisz na NFZ! Dziewczyny w ogóle poczytajcie o tym projekcie, bo w każdym większym mieście powinno to być.

reklama
Hej.
Dzieki za informację. Generalnie uwazam, że mój ginekolog jest dobry. Jak pojechałam do dr Jerzak musiałam wykonać tylko jedno dodatkowe badanie. Miałam badania na zespol antyfosfolidowy, mutacje, przeciwciała, hcg.
Problem jest ze sterydami. Chyba boi się ich dawać.
Co do szczepień to boje sie skutków ubocznych za kilka/kilkanaście lat.
Moze gdybym nie miała żadnego dziecka to bym zaryzykowala ale ponieważ doświadczam macierzyństwa to trochę inaczej na to patrzę.

Hej.
Dzieki za informację. Generalnie uwazam, że mój ginekolog jest dobry. Jak pojechałam do dr Jerzak musiałam wykonać tylko jedno dodatkowe badanie. Miałam badania na zespol antyfosfolidowy, mutacje, przeciwciała, hcg.
Problem jest ze sterydami. Chyba boi się ich dawać.
Co do szczepień to boje sie skutków ubocznych za kilka/kilkanaście lat.
Moze gdybym nie miała żadnego dziecka to bym zaryzykowala ale ponieważ doświadczam macierzyństwa to trochę inaczej na to patrzę.

Do kogo chodzisz?

@Dżoana1234 ale ja też doświadczam macierzyństwa:) mam 9-letnią córkę:) No i te dziewczynki, które się szczepią, to też po to , by doświadczyć bycia mamą:) Napisz jakie masz obawy? Słyszałaś cosik?

@Dżoana1234 ale ja też doświadczam macierzyństwa:) mam 9-letnią córkę:) No i te dziewczynki, które się szczepią, to też po to , by doświadczyć bycia mamą:) Napisz jakie masz obawy? Słyszałaś cosik?

Tak jak mówiłam, pewnie gdybym nie miała dziecka to też bym sie zdecydowala. Ale wierzę jeszcze, że uda sie że sterydami.
Nic nie słyszałam konkretnego o szczepionkach. Ale przeraża mnie fakt, że winnych krajach są zakazane i tak naprawde nikt nie wie jakie skutki mogą być za 20 lat. Dla mnie za duża ingerencja. Jeśli się nie uda z drugim rozważam adopcje, szkoda, że nie jest jak w Anglii, gdzie wynajęcie surogatki jest legalne

reklama
Tak jak mówiłam, pewnie gdybym nie miała dziecka to też bym sie zdecydowala. Ale wierzę jeszcze, że uda sie że sterydami.
Nic nie słyszałam konkretnego o szczepionkach. Ale przeraża mnie fakt, że winnych krajach są zakazane i tak naprawde nikt nie wie jakie skutki mogą być za 20 lat. Dla mnie za duża ingerencja. Jeśli się nie uda z drugim rozważam adopcje, szkoda, że nie jest jak w Anglii, gdzie wynajęcie surogatki jest legalne
@Dżoana1234 - Ja nie wiem czy Jerzak nie jest nawet przeciwna sterydowi...
@burczuś - myślę, że chyba więcej jest dziewczyn, którym się udało bez szczepień;)

Jerzak jest przeciwna sterydów.
To bardzo pocieszające, że się niektórym się udalo

Do góry