Zosia ja to myślę że na nasze dzieci ma już wszystko wpływ, nawet to ze walczymy o nie z tak ogromna liczba leków ale czy nie warto mimo wszystko? Wole synka z zespołem aspergera niz wcale ♡@nafoczka dziekuje bardzo nie wiem czy pamietasz kiedys wspominalam Ci o dziecku kuzynki mojej podejrzenie autyzmu lekarze wydali orzeczenie wlasnie dziecko wiele dysfunkcji ma miec naczycieli :/ Kuzynka uparcie twierdzi ze to wina szczepionek...
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Ktos kiedys poruszyl temat szczepien wiele raxy sie nad tym zastanawialam z racji mojego przyszlego zawodu ale nigdy nie bylam slepo zapatrzona w leki i zawsze dobro ludzi najwazniejsze i powiem Wam jesli ktoras z Was bedzie miala dylemat to powiem warto szczepic dlaczego... Trzeba wybrac mniejsze zlo przy szczepieniu grozi autyzm? natomiast jesli nie szczepimy co stare chorobska ktore moga doprowadzic nawet do smierci, w tym sepsa.
marzycielka81
Fanka BB :)
Ja rowniez bede obstawac przy homocysteinie i jej badaniu.
@agusia871 oczywiscie, ze martwia. Jednak wbrew wszystkiemu trzeba byc dobrej mysli
Porzeczka1234
@zosiak najlepiej ok 10 dnia cyklu pierwszy raz warto iść na usg
@Aschlee25 trombofilia wrodzona +mthfr ,zespół antyfosfolidowy, przeciwciała plemnikowe, łożyskowe, ana to moim zdaniem podstawa przy tak wysokich stratach nie daj sobie wmówić, że to przypadek bo moim zdaniem na pewno nie. Tarczyca cukier i tsh to ba pewno nie jest przyczyna tak późnych strat. Skąd jesteś może pomożemy w wyborze konkretnego lekarza abyś sama nie musiała szukać jak ja póki tu nie trafiłam
@Aschlee25 trombofilia wrodzona +mthfr ,zespół antyfosfolidowy, przeciwciała plemnikowe, łożyskowe, ana to moim zdaniem podstawa przy tak wysokich stratach nie daj sobie wmówić, że to przypadek bo moim zdaniem na pewno nie. Tarczyca cukier i tsh to ba pewno nie jest przyczyna tak późnych strat. Skąd jesteś może pomożemy w wyborze konkretnego lekarza abyś sama nie musiała szukać jak ja póki tu nie trafiłam
mthfr mialam robione razem z homocysteina,przeciwciala plemnikowe tez.Jak chodzi o mthfr wyszla mutacja C677T dlatego kazali brac medyn forte plus zwykly kwas foliowy@zosiak najlepiej ok 10 dnia cyklu pierwszy raz warto iść na usg
Ja mieszkam w De nie wiem czy jest tu jakas dziewczyna tez stad?
Porzeczka1234
A homo czy heterozygora w Pl prócz metyli stosuje się heparynę w trakcie ciąży. Zespół antyfosfolidowy powinnaś zrobić na pewno i ana! powiedz czy dzidziusiowi po prostu przestaje bić serduszko czy jak jeśli oczywiście nie jest to dla Ciebie zbyt trudny temat. Ja straciłam 2 ciążę właśnie 26 tydzień i 11 zdaniem lekarzy to byly wysokie ciążę serce po prostu przestaje bić były to córeczki zdrowe szukaj przyczyny drąż temat ja strasznie to przeżyłam dzieci nie miałam domyślam się że i tobie nie było łatwo. Dla pocieszenia powiem że 3 ciąża była udana mam córeczkę 5 miesięczną w razie pytań pisz w miarę możliwość będę się odzywaćmthfr mialam robione razem z homocysteina,przeciwciala plemnikowe tez.Jak chodzi o mthfr wyszla mutacja C677T dlatego kazali brac medyn forte plus zwykly kwas foliowy
Ja mieszkam w De nie wiem czy jest tu jakas dziewczyna tez stad?
bertha
Tak, myśle ze zaakceptuje to. Ja tez monitoring taki robiłam we wro, zreszta sam to proponował. Aczkolwiek zapytałam czy ma jakiegoś gina we wro polecanego i poszłam do tej babki co polecił.
reklama
Podziel się: