reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 najwazniejsze zeby leki pomagaly. Powiedzcie co zrobic z opuchnieciami znowu mi cycki wysadzilo i brzuch pije duzo wody macie jeszcze jakies sposoby?

reklama
@zosiak moja mama miała problem z zatrzymywaniem wody i chodziła do natur house. Tam prócz diety miała zalecenia na zbijanie wody - woda muszynianka i pokrzywa do picia :) poczytaj o pokrzywie , jak będę się z mama widziała to zapytam jakie ona miała ilości :) mój mąż tez jak ludzie maja problem na siłowni właśnie z woda to każe pic do przysłowiowego pozygania się :D ale tez nie byle jaka wodę tylko najlepiej taka,która ma dużo tych składników mineralnych np muszyna , muszynianka ;)

@olaa90 - zabiegi w wyższych ciążach - w obu przypadkach 12 tc, ale zarodki zdecydowanie wolno się rozwijały i były maleńkie, odpowiadały pewnie 6-7 tc conajwyżej... W obu jednak przypadkach pikały już serduszka. Nie dziękuję kochana;*

Olu jesli jestes zdecydowana spróbować tylko na żelaznym to mozesz isc do Rajtarowej. Ona prowadzi ciaze i pisze recepty.
Ten steryd niby obniza allo ale działa zamiast niego jakby. To on hamuje
odpowiedz immunoligiczną na ciaze tak jakby dzialal na kazdy stan zapalny. Moze wtedy wyzsza dawka np 15? Bo ja tracilam bardzo wczesne ciąże

Dziewczyny zastrzykowe zobaczcie jakie dziwne mam 5 strzykawek na 10 w opakowaniu...ja rozumiem pecherzyk powietrza to trza pstryknac i wystrzyknac to powietrze ale to jakas dziwna przestrzen...zdarzalo wam sie tak? Upuscic troche ze strzykawki czy cos jest nie tak i pojsc do apteki w ktorej kupilam clexane? Edit. Znalazlam info na ulotce:" w przypadku stosowania 20mg i 40 mg(ja mam 40) nie nalezy usuwac pecherzyka powietrza ze strzykawki. "To te pecherzyki sa niebezpieczne czy jak ?

Załączniki

• received_1684651154922805.jpeg
    received_1684651154922805.jpeg
    232 KB · Wyświetleń: 114
  • received_1684651211589466.jpeg
    received_1684651211589466.jpeg
    311 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry