reklama
olaa90
Fanka BB :)
@zosiak moja mama miała problem z zatrzymywaniem wody i chodziła do natur house. Tam prócz diety miała zalecenia na zbijanie wody - woda muszynianka i pokrzywa do picia poczytaj o pokrzywie , jak będę się z mama widziała to zapytam jakie ona miała ilości mój mąż tez jak ludzie maja problem na siłowni właśnie z woda to każe pic do przysłowiowego pozygania się ale tez nie byle jaka wodę tylko najlepiej taka,która ma dużo tych składników mineralnych np muszyna , muszynianka
Marthi
Olu jesli jestes zdecydowana spróbować tylko na żelaznym to mozesz isc do Rajtarowej. Ona prowadzi ciaze i pisze recepty.
Ten steryd niby obniza allo ale działa zamiast niego jakby. To on hamuje
odpowiedz immunoligiczną na ciaze tak jakby dzialal na kazdy stan zapalny. Moze wtedy wyzsza dawka np 15? Bo ja tracilam bardzo wczesne ciąże
Ten steryd niby obniza allo ale działa zamiast niego jakby. To on hamuje
odpowiedz immunoligiczną na ciaze tak jakby dzialal na kazdy stan zapalny. Moze wtedy wyzsza dawka np 15? Bo ja tracilam bardzo wczesne ciąże
Totois30
Dziewczyny zastrzykowe zobaczcie jakie dziwne mam 5 strzykawek na 10 w opakowaniu...ja rozumiem pecherzyk powietrza to trza pstryknac i wystrzyknac to powietrze ale to jakas dziwna przestrzen...zdarzalo wam sie tak? Upuscic troche ze strzykawki czy cos jest nie tak i pojsc do apteki w ktorej kupilam clexane? Edit. Znalazlam info na ulotce:" w przypadku stosowania 20mg i 40 mg(ja mam 40) nie nalezy usuwac pecherzyka powietrza ze strzykawki. "To te pecherzyki sa niebezpieczne czy jak ?
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: