reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś @zosiak dziekuje wam troche zielona jestem w tym temacie, ale to nie robia sie zrosty po wstrzykiwaniu pecherzykow? Tak slyszalam cos..nic sie nie dzieje jak wstrzykujemy pecherzyk?i tez miewacie takie strzykawy? Dziekuje wam:*@zosiak jak wizyta?

@Totois30 roznie to z tymi zrostami bywa musisz zmieniac miejsce i robic to odwaznie nie szarpac jak robilam zastrzyki ludzikm yo siniakow rzadnych nie mieli ciekawe jak mi pojdzie wbijac sobie zastrzyki :D Wizyta dobrze nawet nie zdarl ze mnie skory niedzwiedzia. No ale wiesz u mnie to sie toczy wszystko powoli narazie bedziemy obserwowac cykl bo ja po cp wiec jest lek. Dzisiaj wspomnial ze jesli beda problemy to bierze mnie na stol i bedziemy udrazniac jajowody przez laparoskopie lepiej zeby tego ciu.. nie bylo sorry ze przeklinam ale tak mu powiedzialam bo ja po przejsciach jestem. Wiadomo juz nie pamietam tak bolu ale bylo do d... no coz moge powiedziec. Wiec prosze Boga zeby sie obylo bez laparoskopii.

Zapomnialam dodac kazal brac metyle i mam sie nie przejmowac wzrostem kwasu foliowego z wizyty bardzo jestem zadowolona:)
Ale zwagi swojej juz mniej mam ostatnio wilczy apetyt wxhlonelabym wszystko co popadnie:D

@zosiak no cp i wszystko z tym zwiazane to nieciekawe przejscia..no i oczywiscie straty. Mam nadzieje ze ladnie wszystko bedzie dzialalo i zadziala pieknie:) ja o dziwo zastrzyki bez problemu, łapie wciskam wstrzykuje wyjmuje. Tylko balam sie tych pecherzykow.. Na razie jest ok:)

tak czytałam o tym allo mlr i nie wiem czy jest sent robić to badanie bo chyba allo mlr rośnie w ciąży więc czy badanie wykonanie gdy nie jesteśmy w ciąży jest wiarygodne?? jak to Wam tłumaczą lekarze.Na to allo mlr rozumiem że tylko szczepienia, tak?

czy ktoś z Was łączył żelazny zestaw z intralipidem, jakie efekty?

reklama
Do góry