reklama
@olaa90 tak jak Ci już napisała @dzoasia wydaje mi się że 15 gram starczy czyli jeden wlew z podaniem wyniesie ok 3tyś do tego zależy jakie masz allo mlr bo nie pamiętam ale czasem wystarczą dwa a czasem nawet jeden + wysoki steryd. Wlewy wcale aż tak nie wykanczaja finansowo bo zaczynasz je w przypadku stran naturalnych w momencie pozytywnej bety dopiero. Fakt do najtańszego leczenia też nie należą ale to już zależy czego szukasz
dżoasia
Fanka BB :)
Olaa ja mlrów nie badałam tylko robiłam cytokiny - dla Paśnika to są zamienne badania i na tej podstawie zlecił mi szczepienia.@dżoasia 55kg ważę , tez masz allo mlr 0?
Mi wychodzi, że na początek powinnaś mieć dawkę ok 15g tych immunoglobulin, czyli jakieś 3 tysie za jeden wlew. Chyba, że Sacha preferuje jakieś mega dawki
dżoasia
Fanka BB :)
o qrwa 300tys to bym musiała mieszkanie sprzedać@olaa90 tak jak Ci już napisała @dzoasia wydaje mi się że 15 gram starczy czyli jeden wlew z podaniem wyniesie ok 300tyś do tego zależy jakie masz allo mlr bo nie pamiętam ale czasem wystarczą dwa a czasem nawet jeden + wysoki steryd. Wlewy wcale aż tak nie wykanczaja finansowo bo zaczynasz je w przypadku stran naturalnych w momencie pozytywnej bety dopiero. Fakt do najtańszego leczenia też nie należą ale to już zależy czego szukasz
@dżoasia badalam zaraz po drugim poronieniu gdzie w tym czasie nawet jak by było dobre w ciąży to powinno mi zostać jeszcze tym bardziej że ja poroniłam w 9 tygodniu gdzie dziecko miało ponad dwa cm.. A tu zero. Sydor mi tłumaczył że pewnie "taka moja uroda" i że na 100% miałam taką samą wartość w ciąży z córką ale ona przejęła po mnie większość genetycznych cech dlatego organizm nie odrzucił ciąży. Z czym powinnam się zgodzić w sumie bo ona to mój mały klon tylko inteligencję nie wiem po kim ma , bo mądra jest ponad przeciętnie :|
reklama
Podziel się: