matylda23
Fanka BB :)
A w związku z czym ryzyko takie duże @smerfik88 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem szczerze ze ja nie wiem jaki jest konkretny powód... generalnie słyszę w kółko tylko ze słabe komórki. Ale tego zbadać nie można wiec to takie zwalanie winy na cokolwiek. Medycyna jeszcze po prostu nie wie wszystkiego. Lewandowski twierdził ze endometrioza.. ale ja nie mam żadnej endometriozy, bo przecież po laparo by mi wyszło, a nic nie znaleźli. Nasienie nie będą idealne, jest mega lepkie, może to jakiś problem. Ale myśle coraz częściej ze my z M jesteśmy zbyt podobni do siebie, a natura/genetyka lubi różnorodność. No ale takie fajne geny nie mogą się zmarnować, no musimy mieć dziecko, nie ma innej opcji@bertha - noo na telefonie taka apka, to inna bajka FF też ma doś wyrażny wykres więc polecam.
Bertuś, wybacz, jeśli już o tym pisałaś, a nie pamiętam, ale powiedz kochana - czy lekarze znaleźli u Ciebie konkretną przyczynę niepowodzeń, że nie zachodzisz? Mam koleżankę z podobnym problemem, walczy już ponad 3 lata, ma za sobą kilka IUI i teraz zaczyna do invitro się przygotowywać, ale jest już na skraju wyczerpania...Jest po prostu zrezygnowana, bo u niej niby wszystko prócz niedoczynności w normie, a w ciążę ani razu nie zaszła.
Takie historie dają nadzieje.. choć zawsze się wydaje ze trafiają się innym a nie nam.@Marthi moja koleżanka miała taką sytuacje 7 lat starań z tego 4 leczenia kilka prób in vitro nie wiem dokładnie ile 15-10 transferów dziecka brak najdłużej ciąża utrzymała się do 6 tygodnia i poronienie miala szczepenia leczyla sie u Paśnika brała zawsze steryd fraxi nigdy nie było serca odopuścili siły psychicznej brakło kupili dom zaczęli podróżować i co w grudniu zaszła w ciążę naturalnie 1 raz zero leków alkohol pity bo święta sylwestra itd teraz zaczęła 14 tydzień jej mąż płacze na każdej wizycie jak słyszy bicie serca modlę się aby dzidziuś się urodził cały i zdrowy dla mnie to cud wierzę że będzie dobrze każdej życzę takiego cudu i wiary @bertha i tobie @zosiak i @Marthi i tobie również słabsze dni są ale mam nadzieję miną ściskam Was
Auriczko, jej, pewnie jestem teraz czerwona jak burak! Dziękuje ci bardzo za te słowa :*@Porzeczka1234 ja Ciebie niesamowicie podziwiam zresztą każdą z was ! niestety każda psychika jest inna każdy przezywa cierpienie inaczej jedni są jak "taran" brną do przodu inni popadają w "stagnację" jedno jest pewne od kiedy jestem na forum jesteście moimi bohaterkami !
Tak samo @bea25ta wiem ile przeszła i samo podjęcie decyzji o drugim dziecku jest niesamowitą odwagą ! Wierzę że wszystkie urodzicie dzieci bo medycyna naprawdę idzie do przodu na szczęście dla nas, a jeżeli nie znajdziecie inny sposób na dziecko chodź by in vitro wiem że to trudna decyzja i chodź 3 lata temu byłam temu przeciwna to teraz rozumiem te kobiety bo po prostu nie znałam faktów! U @bertha liczę na cud ! ogromy cud ! i nie ma dla mnie znaczenia jaką drogę wybrała , wybierze! Próbuje jej pomóc jak tylko mogę bo pomimo wieku i tego co przechodzi i braku dziecka jest niesamowitą osobą ! Moim autorytetem Cieszy się z każdej ciąży choć na pewno cierpi, jest dobrym człowiekiem !
Haha :* dzisiaj ćwiczyłam razem z twoim dopingiem!@bertha ty wszystko wiesz... kocham... twoja pomponiara [emoji738]
Ehhh witam się i dołączam do dołujących. Po moich idealnych wynikach czar prysł [emoji21] otrzymałam dziś wynik z aktywnością komórek NK [emoji24]Zobacz załącznik 841114
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka