reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kwiatuszku z Karolem i wynikami do interpretacji ide jutro to moze cos nowego podpowie "bo nie trafił"- choc dodam, ze bardzo chciał

a co do ciśnienia to leki już mam doraźnie jak sie pojawi- czyli u mnie 3-5 razy w miesiącu + mniej stresu (zabawne) + zdrowa dieta + ruch. wszystko jestem w stanie ogarnąć oprócz stresu.

ps juz widze Cię oczami wypbraźni jak ty sie jarasz [emoji14] [emoji14] :p
Foczusiu normalnie dostaniesz od nas zapas melisy :-D

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki, powiedzcie mi proszę jak złe jest :( ?

Załączniki

• 40BA3BF2-B040-47EE-82F0-8525DCD9777B.jpeg
    40BA3BF2-B040-47EE-82F0-8525DCD9777B.jpeg
    30,1 KB · Wyświetleń: 120
A ja dalej nic nie wiem, @ nie przyszła, luteina mi sie skończyła, test wczoraj negatywny, dzisiaj nie robiłam, poszłam na betę i rano będę miała wynik, czuje sie identycznie jak na @ :(
Czekam w kolejce po receptę na luteinę, tzn. zobaczymy co mi dr powie

@matylda23 wiem,ze powinno mnie to pocieszyć ale wyć mi się chce... ;/ na te nk jakie jest leczenie ? :(
ciekawe czy to jedyna przyczyna...czy coś jeszcze wyjdzie...mam rozumieć ze jeśli nk podwyższone to allo mlr będzie wynosiło 0 ?

reklama
@olaa90 , nie wiem czy jest taka zależność. Ja akurat tak mam. U mnie leczenie to sterydy i accofil,ale nie wiem czy przy Twoim wyniku jest konieczność leczenia w ogóle :)

Do góry