reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala Dziękuję mam nadzieję , że niedługo nas zaskoczysz .
Chciałabym w ogóle "zaskoczyć" i zaskoczyć Was, a przede wszystkim samą siebie ;) czekam na wynik aktywności NK z APC jeszcze, ale przy moich ciągłych przeziębieniach wynik to chyba formalność (tak sobie wmawiam, żeby nie ześwirować do reszty [emoji6])

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Iveo, u mnie Paśnik patrzył jak wygląda panel tarczycowy ;)

@marshia szok! No, ale i tak zazdro Wam wszystkim, które po jednym bzyknięciu macie dodatnie bety :p
@Auri_a ja mam 14dc (bezowulacyjnego), czekam na @ i jadę z koksem. Ostatni raz w tej klinice i ostatni raz na immunoglobulinach - tym razem przed transferem + accofil. Został mi ostatni bąbel - trochę słabszy bo z 6tej doby, nie wiem jakiej klasy... Ale nie chcę wiedziec, bo i tak zrobię dla niego wszystko co mogę. Potem najwyżej z czystym sumieniem zbieram hajsik, zmieniam klinikę i walczę dalej.
A Ty przyznaj się w końcu kiedy działasz? :) Czy pochwalisz się już po porodzie? :p Immunoglobuliny nadal w planach?

@Funia90 @Destino @Kwiatuszekk23 cudne dzidziolki i brzuszek :)

@magda1208 kciuki za działania na obu frontach!

Wszystkie cieplutko pozdrawiam!! Ostatnio czytam Was z krzaków, bo w pracy maraton po 12-14h dziennie, padam na pyszczuch.

Kochana wierzę , że tym razem się uda i bąbel nas zaskoczy.

Nafoczka absolutnie, zadna Asiunia :p mąż by osiwial przy dwóch :p zreszta juz jest siwy :p u nas najprawdopodobniej bedzie Madzia. Ale to juz M ma definitywnie ustalić. Mi sie podoba Julia, ale gdzie nie usłyszę, to wszędzie Julka, Julka. A Madzi mało :) dzis Księżniczka ma dzien lenia. Od rana straszyla, nie ruszala sie. Ja juz panika. Ale zjadłam pół czekolady (poki mi jeszcze wolno i zwale kg na ciążę) i zaczela skakac jak szalona.

Ja dziewczyny wypadlam z rytmu. Nic Wam.nie doradze w kwestii badac i nowych sposobów leczenia. Baaa nawet nie pamietam jak to bylo ze szczepieniami, bo już 2 lata od tego mija.

Kochana brzusio piękny o imieniu nie wspomnę. Magdaleny to fajne dziewczyny.

@matylda23, dziekuje. Tez na to licze bo jak nie Pasnik to kto [emoji33]

@nafoczka, dziekuje. Staram sie jak najczesciej tutaj zagladac i wciagnac sie w wasze rozmowy, powoli nadrabiam! Co do ziol to maz kupil w sklepie zielarskim i mi przywiozl wszystko, ale tyle tego ze nie jestem pewna czy przywiozl to co powinien ale musze zaglebic sie troche w to.

@iveo, na pewno bede probowac ziol, juz sie wszystkiego lapie co sie da! Jesli chodzi o cykl to mi sie w tamtym roku unormowal przez odstawienie glutenu. Moje cykle potrafily trwac pol roku, w tamtym roku bylo to ok 35 dni no a teraz zobaczymy co z tego wyjdzie, poki co krwawie, zobaczymy jak dlugo!

@Marthi, wlasnie co do glutenu to jak mam dola albo nic mi sie nie chce to ciagne strasznie do glutenu, dlatego musze ciagle piec cos aby miec pod reka, bo jak nic nie mam zrobionego to zaraz cos z glutenem zjem [emoji19]
Co do Chodakowskiej to bylo bardzo fajnie, to byl dla mnie czas. Wlasnie w sumie dzieki temu obozowi stanelam na nogi i zaczelam walczyc, tam sie nauczylam ze zdrowo moze byc smacznie. A teraz jade na oboz Anki Dziedzic, tez na tydzien w marcu. Jestem ciekawa jak bedzie, ale zapowiada sie super. Maja byc dwa treningi dziennie plus szkola makijazu (tego juz sie nie moge doczekac!) no i wlasnie zdrowe jedzenie. Mam nadzieje zbierac inspiracje i przyjechac naladowana do domu, tak jak teraz!
Zarzuc przepisam na brownie bezglutenowe i z fasoli [emoji848], mozesz przeslac mi na priv? Dziekuje [emoji8]

@marshia, no to rzeczywiscie te NK kosmos, z tego co kojarze to nie powinny byc wiecej niz 10, dobrze czaje? Ja nie robilam jeszcze bo @ nie chciala sie ujawnic, ale teraz licze ze zrobie, tylko u mnie ze te cykle to sobie skacza i sama nie wiem kiedy to zrobic.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@marzycielka81 ja teraz leczyłam grzybka pimafucinem,potem gyno-pevarylem, aż w końcu zażyczyłam sobie macmiror i mam spokój :) dopiero ten lek pomógł...brałam je pod rząd. trzymam kciuki,żebyś czekała na ciążę , nie na okres :)
@smerfik88 , ja byłam u naszej ginki w lipcu i pozwoliła się starać. Miałam ustawioną wizytę na koniec sierpnia u dr P i warto było,bo w końcu zrobiłam badania immunologiczne i wszystko wyszło źle, dostałam accofil i metypred. Nasza lekarka wszystko zaakceptowała i kontynuowała to leczenie,choć z początku nie podobało jej się,że biorę razem accofil ze sterydem. Chciała accofil odstawiać wcześniej,ale wylądowałam z tym krwiakiem w szpitalu i zostawiła w końcu do 12tc. Ja polecam dr P mimo że jesteś pod opieką dr Rajtar, robi super usg, dokładnie Cię obejrzy, wypowie się co do wyników i leków. Ja potem słuchałam zaleceń dr Rajtar,bo dr P szybko odstawia leki , zresztą to u niej prowadzę ostatecznie ciążę, więc muszę się słuchać :D Czekamy na relację :) ja mam połówkowe w środę, mam nadzieję,że wszystko oki :)
@bea25ta , śliczna Milenka <3
Zrobiłam sobie dziś clexane w udo i jestem w szoku,bo nie bolało i nie piekło ani troszkę!! Zastrzyki w ramię to od tygodnia mój wieczorny koszmar :( tylko zastanawiam się czy ma znaczenie miejsce wstrzyknięcia na tym udzie? Robiłam od przodu na 1/3długości.

Na tym wątku stworzonym przez @nafoczka jest film jak ja robiłam zastrzyki w udo - tak mi poleciała moja gin. Ja robiłam w bok uda, bo mnie z przodu bolało :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny zs odpowiedzi! Obliczylysmy przyrost i jest 59%, pisalyscie ze nie jest tak źle,i taka mam nadzieję,niestety kezanka mocno sie zdolowala,zrobi w srode bete,i trochu sie wyjasni. Kochane jesteście :-*

Do góry