reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@smerfik88 matka przezuta i wypluta [emoji23] dzidziol pokazuje charakter. No i od poczatku kiedy go mam jestem sama. M pracuje, a jak jest to ... co wam bede trula. Ogolnie jest cudownie i to serio [emoji7]

@nevergiveup pamietamy... tylko sama niedlugo zobaczysz jak malo jest czasu [emoji4] daj znac jak urodzisz.

Witam nowe kolezanki. Wybaczcie, ze nie z nicka, tylko ogolnie. Jestem swierza mama i ucze sie ogarniac moj nowy swiat [emoji703]

@bertha Nataniel tez dostal K jednorazowo, a potem juz mowili, by nie podawac. Tylko d3.

@Kwiatuszekk23 balonik dla Oliwki [emoji324] wszystkiego dobrego na urodzinki. Cudowne twoje skarby, oh ukradlabym je [emoji7] pilnuj ich kochana

@roxie123 [emoji8]

Jak pojawilam sie na forum, tez czulam sie niewidzialna. Zostalam, bo chcialam. Mimo wszystko tu znalazlam ukojenie i wiedze... Nazbieralam leki, przeszlam kilku lekarzy, poznalam ANIOLA i... zaszlam w ciaze, utrzymalam i urodzilam, a syn zyje i narazie ma sie wspaniale. To cud na kazdym kroku. Niech jego cudownosc kroczy z nim przez cale zycie. Zawsze gdzie duzo ludzi sa rozne punkty widzenia. Czasem mi sie tez oberwalo (niektore slowa ranily ego, czasem serce i dusze) jednak jestem dorosla, nie jestem tu dla poklasku. Zdecydowalam sie zostac, by dac sobie szanse, a teraz po wielkim cudzie dac nadzieje tak samo, a moze bardziej obolalym. Kazdy sam podejmuje decyzje...
A teraz, kiedy moj czas pozera maly krakowski smoczek, czytaj Nataniel [emoji1], to tak bardzo mi was brakuje [emoji22] buziaki dla kazdej z osobna i was dobrze znanych i tych nowiutenkich [emoji8][emoji131][emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@smerfik88 matka przezuta i wypluta [emoji23] dzidziol pokazuje charakter. No i od poczatku kiedy go mam jestem sama. M pracuje, a jak jest to ... co wam bede trula. Ogolnie jest cudownie i to serio [emoji7]

@nevergiveup pamietamy... tylko sama niedlugo zobaczysz jak malo jest czasu [emoji4] daj znac jak urodzisz.

Witam nowe kolezanki. Wybaczcie, ze nie z nicka, tylko ogolnie. Jestem swierza mama i ucze sie ogarniac moj nowy swiat [emoji703]

@bertha Nataniel tez dostal K jednorazowo, a potem juz mowili, by nie podawac. Tylko d3.

@Kwiatuszekk23 balonik dla Oliwki [emoji324] wszystkiego dobrego na urodzinki. Cudowne twoje skarby, oh ukradlabym je [emoji7] pilnuj ich kochana

@roxi123 [emoji8]

Jak pojawilam sie na forum, tez czulam sie niewidzialna. Zostalam, bo chcialam. Mimo wszystko tu znalazlam ukojenie i wiedze... Nazbieralam leki, przeszlam kilku lekarzy, poznalam ANIOLA i... zaszlam w ciaze, utrzymalam i urodzilam, a syn zyje i narazie ma sie wspaniale. To cud na kazdym kroku. Niech jego cudownosc kroczy z nim przez cale zycie. Zawsze gdzie duzo ludzi sa rozne punkty widzenia. Czasem mi sie tez oberwalo (niektore slowa ranily ego, czasem serce i dusze) jednak jestem dorosla, nie jestem tu dla poklasku. Zdecydowalam sie zostac, by dac sobie szanse, a teraz po wielkim cudzie dac nadzieje tak samo, a moze bardziej obolalym. Kazdy sam podejmuje decyzje...
A teraz, kiedy moj czas pozera maly krakowski smoczek, czytaj Nataniel [emoji1], to tak bardzo mi was brakuje [emoji22] buziaki dla kazdej z osobna i was dobrze znanych i tych nowiutenkich [emoji8][emoji131][emoji8]

Destino "matko przeżuta i wypluta" teraz ty trafiasz w punkt :) ♡♡♡

@nafoczka ty to wszystko wiesz i znasz... kiedy sie w koncu na zywo zobaczymy [emoji8]
A tak wyglada nasz syn
IMG_20180224_161629.jpg

Chwilo trwaj...

Załączniki

• IMG_20180224_161629.jpg
    IMG_20180224_161629.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 647
Na szczęście nie "w punkt G" :D :D :D
Moja droga i na G czas przyjdzie :-p

@roxie123 [emoji8]

@Destino [emoji7] [emoji8] [emoji110]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka a ja chcialam dodac swoje zdanie jednak ze to forum czysto merytoryczne nigdy nie bylo ale dlatego mi sie wlasnie na nim spodobalo i zostalam.
Kiedy zaczelo sie okreslac zeby nie pisac o dzieciach bo cos tam o prywacie bo cos tam to sie jakos smutno zrobilo i poważnie.
@iveo oraz pozostałe dziewczyny... To ja poruszylam jakiś czas temu temat o merytoryce forum. Jednak nigdy nie napisałam by ograniczyć się TYLKO do pisania o problemach zwiazanych z poronieniami. Nigdy nie napisałam by mamy sie nie odzywaly na tym forum. A szczegolnie by nie pisac o dzieciach!Od dwoch dni czytam i nie wierzę. Jeśli któraś chce to prosze o przytoczenie slów zabraniajacych pisać komukolwiek. dziewczyny którym się udało i są szczęśliwymi mamami są naszą inspiracja i natchnieniem. Jednak fajnie, że radami dotyczącymi maluszków dzielicie się w prywatnych wiadomościach. Jednocześnie każda się cieszy jak napiszecie co u Was i jak Wasze dzieciaczki rosna. a fotki Waszych pociech sa dla nas mega szczęściem.Dziekuje @Destino za Twoją madrość życiową i super podejście do sprawy.
Ja bardzo goraco prosze o nie foszenie sie i nie odbieranie tego co piszę jako złej karty. a jak ktoś chce robić aferę koperkową to dalej ciągnijcie temat.
@smerfik88 na tą chwile nic nie biorę...czekam na pierwszy okres po poronieniu:(

Ostatnia edycja:
@malutka gratulacje[emoji8]
Karooola28 jeszcze wszystko może się zdarzyć. Trzymam kciuki[emoji4]
Ja po wizycie plan jest taki że accofil tak czy siak dostanę po 1 becie i to podskórnie. Ponadto chyba mam IO wyniki krzywej 8,6 na czczo. 26 po godzinie i 19 po 2 godzinach. Dostałam gluco500. Chcę jeszcze zrobić chromatyne u M. Czy waszym zdaniem to IO przy takim wyniku ?

Jeżeli masz IO to mi dietetyk powiedział ze zielone światło po 3 m-cach. Tez dostałam glucophage 500 2× dziennie.

@martaha123 wydaje mi się, ze powinnaś zapytać gina dlaczego chce dać accofil dopiero po becie. Skoro on pomaga w zagnieżdżeniu, to chyba jest naturalne, ze powinien być podany przed tym zanim się beta HCG zacznie wytwarzać, a nie po. Osobiście nie odważyłabym się czekać z nim aż do bety, skoro u Ciebie ileś razy były biochemiczne, a to znaczy, ze był problem z zagniezdzeniem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry