reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@smerfik88 matka przezuta i wypluta [emoji23] dzidziol pokazuje charakter. No i od poczatku kiedy go mam jestem sama. M pracuje, a jak jest to ... co wam bede trula. Ogolnie jest cudownie i to serio [emoji7]

@nevergiveup pamietamy... tylko sama niedlugo zobaczysz jak malo jest czasu [emoji4] daj znac jak urodzisz.

Witam nowe kolezanki. Wybaczcie, ze nie z nicka, tylko ogolnie. Jestem swierza mama i ucze sie ogarniac moj nowy swiat [emoji703]

@bertha Nataniel tez dostal K jednorazowo, a potem juz mowili, by nie podawac. Tylko d3.

@Kwiatuszekk23 balonik dla Oliwki [emoji324] wszystkiego dobrego na urodzinki. Cudowne twoje skarby, oh ukradlabym je [emoji7] pilnuj ich kochana

@roxie123 [emoji8]

Jak pojawilam sie na forum, tez czulam sie niewidzialna. Zostalam, bo chcialam. Mimo wszystko tu znalazlam ukojenie i wiedze... Nazbieralam leki, przeszlam kilku lekarzy, poznalam ANIOLA i... zaszlam w ciaze, utrzymalam i urodzilam, a syn zyje i narazie ma sie wspaniale. To cud na kazdym kroku. Niech jego cudownosc kroczy z nim przez cale zycie. Zawsze gdzie duzo ludzi sa rozne punkty widzenia. Czasem mi sie tez oberwalo (niektore slowa ranily ego, czasem serce i dusze) jednak jestem dorosla, nie jestem tu dla poklasku. Zdecydowalam sie zostac, by dac sobie szanse, a teraz po wielkim cudzie dac nadzieje tak samo, a moze bardziej obolalym. Kazdy sam podejmuje decyzje...
A teraz, kiedy moj czas pozera maly krakowski smoczek, czytaj Nataniel [emoji1], to tak bardzo mi was brakuje [emoji22] buziaki dla kazdej z osobna i was dobrze znanych i tych nowiutenkich [emoji8][emoji131][emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@smerfik88 matka przezuta i wypluta [emoji23] dzidziol pokazuje charakter. No i od poczatku kiedy go mam jestem sama. M pracuje, a jak jest to ... co wam bede trula. Ogolnie jest cudownie i to serio [emoji7]

@nevergiveup pamietamy... tylko sama niedlugo zobaczysz jak malo jest czasu [emoji4] daj znac jak urodzisz.

Witam nowe kolezanki. Wybaczcie, ze nie z nicka, tylko ogolnie. Jestem swierza mama i ucze sie ogarniac moj nowy swiat [emoji703]

@bertha Nataniel tez dostal K jednorazowo, a potem juz mowili, by nie podawac. Tylko d3.

@Kwiatuszekk23 balonik dla Oliwki [emoji324] wszystkiego dobrego na urodzinki. Cudowne twoje skarby, oh ukradlabym je [emoji7] pilnuj ich kochana

@roxi123 [emoji8]

Jak pojawilam sie na forum, tez czulam sie niewidzialna. Zostalam, bo chcialam. Mimo wszystko tu znalazlam ukojenie i wiedze... Nazbieralam leki, przeszlam kilku lekarzy, poznalam ANIOLA i... zaszlam w ciaze, utrzymalam i urodzilam, a syn zyje i narazie ma sie wspaniale. To cud na kazdym kroku. Niech jego cudownosc kroczy z nim przez cale zycie. Zawsze gdzie duzo ludzi sa rozne punkty widzenia. Czasem mi sie tez oberwalo (niektore slowa ranily ego, czasem serce i dusze) jednak jestem dorosla, nie jestem tu dla poklasku. Zdecydowalam sie zostac, by dac sobie szanse, a teraz po wielkim cudzie dac nadzieje tak samo, a moze bardziej obolalym. Kazdy sam podejmuje decyzje...
A teraz, kiedy moj czas pozera maly krakowski smoczek, czytaj Nataniel [emoji1], to tak bardzo mi was brakuje [emoji22] buziaki dla kazdej z osobna i was dobrze znanych i tych nowiutenkich [emoji8][emoji131][emoji8]

Destino "matko przeżuta i wypluta" teraz ty trafiasz w punkt :) ♡♡♡

@nafoczka ty to wszystko wiesz i znasz... kiedy sie w koncu na zywo zobaczymy [emoji8]
A tak wyglada nasz syn
IMG_20180224_161629.jpg

Chwilo trwaj...

Załączniki

• IMG_20180224_161629.jpg
    IMG_20180224_161629.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 650
Na szczęście nie "w punkt G" :D :D :D
Moja droga i na G czas przyjdzie :-p

@roxie123 [emoji8]

@Destino [emoji7] [emoji8] [emoji110]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka a ja chcialam dodac swoje zdanie jednak ze to forum czysto merytoryczne nigdy nie bylo ale dlatego mi sie wlasnie na nim spodobalo i zostalam.
Kiedy zaczelo sie okreslac zeby nie pisac o dzieciach bo cos tam o prywacie bo cos tam to sie jakos smutno zrobilo i poważnie.
@iveo oraz pozostałe dziewczyny... To ja poruszylam jakiś czas temu temat o merytoryce forum. Jednak nigdy nie napisałam by ograniczyć się TYLKO do pisania o problemach zwiazanych z poronieniami. Nigdy nie napisałam by mamy sie nie odzywaly na tym forum. A szczegolnie by nie pisac o dzieciach!Od dwoch dni czytam i nie wierzę. Jeśli któraś chce to prosze o przytoczenie slów zabraniajacych pisać komukolwiek. dziewczyny którym się udało i są szczęśliwymi mamami są naszą inspiracja i natchnieniem. Jednak fajnie, że radami dotyczącymi maluszków dzielicie się w prywatnych wiadomościach. Jednocześnie każda się cieszy jak napiszecie co u Was i jak Wasze dzieciaczki rosna. a fotki Waszych pociech sa dla nas mega szczęściem.Dziekuje @Destino za Twoją madrość życiową i super podejście do sprawy.
Ja bardzo goraco prosze o nie foszenie sie i nie odbieranie tego co piszę jako złej karty. a jak ktoś chce robić aferę koperkową to dalej ciągnijcie temat.
@smerfik88 na tą chwile nic nie biorę...czekam na pierwszy okres po poronieniu:(

Ostatnia edycja:
@malutka gratulacje[emoji8]
Karooola28 jeszcze wszystko może się zdarzyć. Trzymam kciuki[emoji4]
Ja po wizycie plan jest taki że accofil tak czy siak dostanę po 1 becie i to podskórnie. Ponadto chyba mam IO wyniki krzywej 8,6 na czczo. 26 po godzinie i 19 po 2 godzinach. Dostałam gluco500. Chcę jeszcze zrobić chromatyne u M. Czy waszym zdaniem to IO przy takim wyniku ?

Jeżeli masz IO to mi dietetyk powiedział ze zielone światło po 3 m-cach. Tez dostałam glucophage 500 2× dziennie.

@martaha123 wydaje mi się, ze powinnaś zapytać gina dlaczego chce dać accofil dopiero po becie. Skoro on pomaga w zagnieżdżeniu, to chyba jest naturalne, ze powinien być podany przed tym zanim się beta HCG zacznie wytwarzać, a nie po. Osobiście nie odważyłabym się czekać z nim aż do bety, skoro u Ciebie ileś razy były biochemiczne, a to znaczy, ze był problem z zagniezdzeniem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry