No tak dr queen tez była jedna .Pozdrawiam @susanaBo tu żadna z nas nie jest dr queen
reklama
Marthi
Fanka BB :)
@burczuś - tak, napisałam ostro i liczyłam się z ewentualną krytyką, ale ja już taka jestem i nie lubię owijać w bawełnę. Uważam, że czasem trzeba postawić kawę na ławę, wyjaśnić wprost o co chodzi, a nie wiecznie zagłaskiwać kotka na śmierć i udawać, że jest wszystko ok.
@nafoczka - myślę, że napisanie, że "jest ci wstyd" było trochę nad wyraz, jednak widzę, ze z edytowałaś swój post, więc nie ciągnę tematu... Mam może delikatne wyrzuty sumienia, że napisałam tak ostro, bo nie sprawia mi to przyjemności, ale chyba sama widzisz jakie są realia, ile czasu dziś poświęcamy na "wyjaśnianie" intencji itd., zamiast pomóc np. Nadji, która ma o wiele poważniejszy problem/pytania.
Ja też pamiętam Dr Queen, @susana ;*
@nafoczka - myślę, że napisanie, że "jest ci wstyd" było trochę nad wyraz, jednak widzę, ze z edytowałaś swój post, więc nie ciągnę tematu... Mam może delikatne wyrzuty sumienia, że napisałam tak ostro, bo nie sprawia mi to przyjemności, ale chyba sama widzisz jakie są realia, ile czasu dziś poświęcamy na "wyjaśnianie" intencji itd., zamiast pomóc np. Nadji, która ma o wiele poważniejszy problem/pytania.
Ja też pamiętam Dr Queen, @susana ;*
olaa90
Dziewczyny mam pytanie, dr P wysłał mnie na wymazy profilaktycznie plus dlatego,ze ranka na szyjce niewielka mówił,ze może efekt zabiegu ale kobitka od wymazu mówiła ze to troszke podplamia czyli taka głębsza troche rana. Czy mam się czym martwić? teraz do 2 tygodni oczekiwań na wyniki ale Nie powiem,zebym się nie zmartwiła tym czy któraś tak miała i orientuje się czy to coś poważniejszego może być ? .. robiłam cytologię na podłożu płynnym, ueroplazma, chlamydia,mykoplazma i posiew bakteryjny.
Kwiatuszekk23
Ola nie mam pojecia, ale dobrze, ze zrobilas te badania. Jak wyjda jakieś zwierzątka dostaniecie antybiotyk.
Wiecie moj M nagotowal gar bigosu, zeby przez caly tydzien nie gotowac i ktos to musi zjeść
Wiecie moj M nagotowal gar bigosu, zeby przez caly tydzien nie gotowac i ktos to musi zjeść
Marthi
@olaa90 - mi gin ostatnio też robił ten posiew, jak była u niego w 7 lub 8 dc bo nie podobał mu się obraz na usg, mówił, że mam tam zbyt dużo płynu jak na ten dzień cyklu i martwiło go to poplamianie jeszcze w tych dniach (zobaczył je po wyjęciu usg, bo ja na majtach miałam czysto;p) - zrobił mi te badania, co Tobie i wszystko wyszło ok. Jedynie bakterie ecoli były ciut podwyższone i na to dał mi jakąś maść dopochowową i tabletki na parę dni, ale to zaznaczał, że jest asekuracyjnie, a wyniki wyszły ok... także głowa do góry! myślę, że to nic strasznego
@matylda23, ja myślę, że to ruchy. Ja pierwsze czułam tuz nad wzgórkiem łonowym , takie puknięcia jakby.
reklama
Porzeczka1234
@Kwiatuszekk23 jesteś dziś mistrz pączkowo-bigosowy
Poszłam po paczki zjadłam 2 były pyszne tłuściutkie z Nutellą przeszłam 6 km
Poszłam po paczki zjadłam 2 były pyszne tłuściutkie z Nutellą przeszłam 6 km
Podziel się: