reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś - tak, napisałam ostro i liczyłam się z ewentualną krytyką, ale ja już taka jestem i nie lubię owijać w bawełnę. Uważam, że czasem trzeba postawić kawę na ławę, wyjaśnić wprost o co chodzi, a nie wiecznie zagłaskiwać kotka na śmierć i udawać, że jest wszystko ok.

@nafoczka - myślę, że napisanie, że "jest ci wstyd" było trochę nad wyraz, jednak widzę, ze z edytowałaś swój post, więc nie ciągnę tematu... Mam może delikatne wyrzuty sumienia, że napisałam tak ostro, bo nie sprawia mi to przyjemności, ale chyba sama widzisz jakie są realia, ile czasu dziś poświęcamy na "wyjaśnianie" intencji itd., zamiast pomóc np. Nadji, która ma o wiele poważniejszy problem/pytania.

Ja też pamiętam Dr Queen, @susana ;*

Dziewczyny mam pytanie, dr P wysłał mnie na wymazy profilaktycznie plus dlatego,ze ranka na szyjce niewielka mówił,ze może efekt zabiegu ale kobitka od wymazu mówiła ze to troszke podplamia czyli taka głębsza troche rana. Czy mam się czym martwić? :( teraz do 2 tygodni oczekiwań na wyniki ale Nie powiem,zebym się nie zmartwiła tym :( czy któraś tak miała i orientuje się czy to coś poważniejszego może być ? :(.. robiłam cytologię na podłożu płynnym, ueroplazma, chlamydia,mykoplazma i posiew bakteryjny.

@olaa90 nie znam się...ale moja kobieca intuicja mi mówi,że to nic złego..ranki na szyjce są dość...hm,mm "powszechne" przez jej delikatność. Nic się nie martw. W wynikach wszystko wyjdzie.

@olaa90 - mi gin ostatnio też robił ten posiew, jak była u niego w 7 lub 8 dc bo nie podobał mu się obraz na usg, mówił, że mam tam zbyt dużo płynu jak na ten dzień cyklu i martwiło go to poplamianie jeszcze w tych dniach (zobaczył je po wyjęciu usg, bo ja na majtach miałam czysto;p) - zrobił mi te badania, co Tobie i wszystko wyszło ok. Jedynie bakterie ecoli były ciut podwyższone i na to dał mi jakąś maść dopochowową i tabletki na parę dni, ale to zaznaczał, że jest asekuracyjnie, a wyniki wyszły ok... także głowa do góry! myślę, że to nic strasznego;)

reklama
Do góry