reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny pytanie,czy jest osoba na forum ktora miala szczepionki,accofil i encorton wszystko laczone?
Dzieki z gory za odpowiedzi

@matylda23 skurcze, zaczynaja sie pod zebrami, bo tam konczy sie macica i schodza w dol w kierunku lona. Wierz mi, tego nie da sie przegapic. I postaraj sie pozbyc zaparc, bo brdzie ci sie wtedy brzuch czesciej stawial. Poza tym ok 20tc zaczynaja sie braxtony i macica zaczyna cwiczyc do porodu. To sa bezbolesne skurcze. A takie drgania to sprawdz poziom potasu i magnezu w ciele.

@Marthi wczoraj byl armagedon a dzis nieco lepiej. Pospalam, maly dojadl to i spokojniejszy jest. A co za tym idzie ja tez

Dziewczynki ile moge podczytuje, juz w konentarze sie nie wlaczam. Chcwilowo jestem egoistka i probuje okielznac wlasny swiat. Dziekuje, ze o mnie pamietacie. Nawet jak sie do was nie odnosze, to bardzo kibicuje i nosze was w sercu. A dzis niech kazda zje za mnie tlustego paczusia lub chruscika, bo ja mam scisla diete. A od zawsze powiadam, ze dobrze kazdemu robi jak paczus krazy we krwi [emoji1] smacznego tlustego czwarteczku

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino , badałam we wtorek magnez i potas,wszystko w normie. To chyba jelita.. jak tylko wstałam czuję mega dyskomfort i mam zaparcie i tak jakby się zablokowały te jelita. Wypiłam laktuloze,wzięłam espumisan i piję koper. Może w końcu pomoże.
Ucałuj Synusia :*

A ja dodam tylko, że nie tedy droga dziewczyny. Jeśli wam ktoś przeszkadza to go nie czytajcie i pomińcie post :p ale nie obwiniajcie siebie na wzajem. Tu nie ma osób z przypadku, a mniej lub bardziej dotarte przez los i to nam już w życiu wystarczy.
Było już wiele uwag do mnie, do @fondie, do @Destino, do @strawbelki, itp. bo nie każdy jest mistrzem dyplomacji i równowagi (psychicznej) ale zawsze z tej drugiej strony siedzi ktoś kto ma uczucia i kogo można zranić wiec zanim coś napiszecie proszę zastanówcie się czy to może kogoś zranić :(

@Kwiatuszekk23 - ale masz spust :D ja zjadłam 1 i mam trochę wyrzuty sumienia :D

@Nadja_n - ja niestety nie kojarzę by ktoś miał pełen zestaw, o którym piszesz. Zajrzyj jeszcze tutaj, ja niestey nie znalazłam, ale może tobie się uda: Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@Destino - nami się nie przejmuj, teraz Wy jesteście najważniejsi z Natanielkiem! Z każdym dniem będzie Wam łatwiej;*
Bo jak tak mam zlecone,musze jeszcze to skonsultowac bo troche watpliwosci mam z takim laczeniem wszystkiego.

@nafoczka z jednej strony masz rację, Ty nasza Mamo:) Ale z drugiej strony...z całym szacunkiem...nie idzie omijać tych postów, bo one są w 80%. No tak jest. Ty też zresztą nie śledzisz już tak forum, bo brak czasu(czego oczywiście pozytywnie zazdroszczę) i przeczytałaś jedynie parę dzisiejszych...i się przeraziłaś;) Forum jest dla każdego. Ale znowu merytoryczna strona forum znikła w gąszczu innych..np finansowych spraw. Nikt nikogo nie chce ranić. Uwierz,że i tak jest dyplomatycznie. No może Marthi napisała dość mocno ale szczerze co myśli. A myślę,ze Roxi musi trochę się poukładać,dać szansę jakiemukolwiek lekarzowi i wtedy ruszy do przodu. Bo tu żadna z nas nie jest dr queen:)

reklama
Kwiatuszek podziwiam 8 paczkow.

Marthi podpisuje sie pod tym co napisalas.

Niestety kazdy z nas ma swoje problemy. Kazda staje przed wyborami cos za cos. Mi w tygodniu ciezko znalezc czas na forum. Praca, rodzina, hobby itd. Czasami nie mam sily po przeczytac wszystkiego.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry