reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny pytanie,czy jest osoba na forum ktora miala szczepionki,accofil i encorton wszystko laczone?
Dzieki z gory za odpowiedzi

@matylda23 skurcze, zaczynaja sie pod zebrami, bo tam konczy sie macica i schodza w dol w kierunku lona. Wierz mi, tego nie da sie przegapic. I postaraj sie pozbyc zaparc, bo brdzie ci sie wtedy brzuch czesciej stawial. Poza tym ok 20tc zaczynaja sie braxtony i macica zaczyna cwiczyc do porodu. To sa bezbolesne skurcze. A takie drgania to sprawdz poziom potasu i magnezu w ciele.

@Marthi wczoraj byl armagedon a dzis nieco lepiej. Pospalam, maly dojadl to i spokojniejszy jest. A co za tym idzie ja tez

Dziewczynki ile moge podczytuje, juz w konentarze sie nie wlaczam. Chcwilowo jestem egoistka i probuje okielznac wlasny swiat. Dziekuje, ze o mnie pamietacie. Nawet jak sie do was nie odnosze, to bardzo kibicuje i nosze was w sercu. A dzis niech kazda zje za mnie tlustego paczusia lub chruscika, bo ja mam scisla diete. A od zawsze powiadam, ze dobrze kazdemu robi jak paczus krazy we krwi [emoji1] smacznego tlustego czwarteczku

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino , badałam we wtorek magnez i potas,wszystko w normie. To chyba jelita.. jak tylko wstałam czuję mega dyskomfort i mam zaparcie i tak jakby się zablokowały te jelita. Wypiłam laktuloze,wzięłam espumisan i piję koper. Może w końcu pomoże.
Ucałuj Synusia :*

A ja dodam tylko, że nie tedy droga dziewczyny. Jeśli wam ktoś przeszkadza to go nie czytajcie i pomińcie post :p ale nie obwiniajcie siebie na wzajem. Tu nie ma osób z przypadku, a mniej lub bardziej dotarte przez los i to nam już w życiu wystarczy.
Było już wiele uwag do mnie, do @fondie, do @Destino, do @strawbelki, itp. bo nie każdy jest mistrzem dyplomacji i równowagi (psychicznej) ale zawsze z tej drugiej strony siedzi ktoś kto ma uczucia i kogo można zranić wiec zanim coś napiszecie proszę zastanówcie się czy to może kogoś zranić :(

@Kwiatuszekk23 - ale masz spust :D ja zjadłam 1 i mam trochę wyrzuty sumienia :D

@Nadja_n - ja niestety nie kojarzę by ktoś miał pełen zestaw, o którym piszesz. Zajrzyj jeszcze tutaj, ja niestey nie znalazłam, ale może tobie się uda: Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg

@Destino - nami się nie przejmuj, teraz Wy jesteście najważniejsi z Natanielkiem! Z każdym dniem będzie Wam łatwiej;*
Bo jak tak mam zlecone,musze jeszcze to skonsultowac bo troche watpliwosci mam z takim laczeniem wszystkiego.

@nafoczka z jednej strony masz rację, Ty nasza Mamo:) Ale z drugiej strony...z całym szacunkiem...nie idzie omijać tych postów, bo one są w 80%. No tak jest. Ty też zresztą nie śledzisz już tak forum, bo brak czasu(czego oczywiście pozytywnie zazdroszczę) i przeczytałaś jedynie parę dzisiejszych...i się przeraziłaś;) Forum jest dla każdego. Ale znowu merytoryczna strona forum znikła w gąszczu innych..np finansowych spraw. Nikt nikogo nie chce ranić. Uwierz,że i tak jest dyplomatycznie. No może Marthi napisała dość mocno ale szczerze co myśli. A myślę,ze Roxi musi trochę się poukładać,dać szansę jakiemukolwiek lekarzowi i wtedy ruszy do przodu. Bo tu żadna z nas nie jest dr queen:)

reklama
Kwiatuszek podziwiam 8 paczkow.

Marthi podpisuje sie pod tym co napisalas.

Niestety kazdy z nas ma swoje problemy. Kazda staje przed wyborami cos za cos. Mi w tygodniu ciezko znalezc czas na forum. Praca, rodzina, hobby itd. Czasami nie mam sily po przeczytac wszystkiego.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry