reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo Inofem pije się non stop. Teoretycznie 1 dziennie, a w cyklu staraniowym 2. Ale ja i tak lecę caly czas 2 saszetki dziennie.

reklama
@Kwiatuszekk23 - bardzo dobrze i dosadnie napisałaś, mam nadzieję, że @Roxi123 zrozumie przekaz, że nie jest atakiem, jak określiła to @zosiak, ani złośliwością... Niemniej, nie chce mi się już o tym pisać. Tak jak napisałaś, na świecie są znacznie gorsze problemy, a to forum o poronieniach, a nie forum wsparcia bądź krytyki... :)

Ciebie podziwiam za to jak dajesz sobie radę. Podziwiam cierpliwość, wytrwałość i to, że doceniasz sytuację, w której jesteś i, której każda z nas tak naprawdę Ci tutaj zazdrości. Masz szaloną dwójkę, a do tego kolejne w drodze :) Tak jak napisałaś, najważniejsze, że jesteście szczęśliwi i tylko to się liczy! Z resztą, prędzej czy później sobie poradzicie. :*

Miłego dnia everyone!

@Marthi w takim razie będę pisać o sobie i moich obawach tylko jak poronie ... o innych problemach juz nie , bo masakra co z tego wychodzi później

Ostatnia edycja:
@marshia a wolałam sie zapytać fachowca , bo tyle tych tabsów , że juz nie wiem co kiedy mam brać , a to znowu nowe dziś

@Marthi w takim razie będę pisać o sobie i moich obawach tylko jak poronie ... o innych problemach juz nie , bo masakra co z tego wychodzi później
Roxi ale dziewczyny odpisujsc Ci okazały Ci wsparcie, pokazaly, ze wszystko da się zrobić. I prosze Cię nie pisz takich glupot, ze jak poronisz.... każda tu się wspiera jak może. A nie życzy nikomu źle!

reklama
Ja jak sie zapytalam Maliny o suplementy to on mówi a co se tam pani chce łykać ja mówię żeby on mi powiedzial co. On twierdzi że tak naprawdę nic nie trzeba bo ile osób nie łyka wcale i dobre ciąże są. Ja sobie ten inofem pije 1x1 i folik + vit d czasem i na tym poprzestalam

Do góry