reklama
marshia
Fanka BB :)
@marshia Ty brałaś chyba lamette? Jak jest 2x1 to brać rano i wieczorem czy 2 na raz
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam 1 dziennie tylko. Miałam po niej po 2, max 3 pecherzyki. Gin z Invimedu nie dawał więcej, bo bal się przestymulowania i straty cyklu.
Marthi
@Kwiatuszekk23 - bardzo dobrze i dosadnie napisałaś, mam nadzieję, że @Roxi123 zrozumie przekaz, że nie jest atakiem, jak określiła to @zosiak, ani złośliwością... Niemniej, nie chce mi się już o tym pisać. Tak jak napisałaś, na świecie są znacznie gorsze problemy, a to forum o poronieniach, a nie forum wsparcia bądź krytyki...
Ciebie podziwiam za to jak dajesz sobie radę. Podziwiam cierpliwość, wytrwałość i to, że doceniasz sytuację, w której jesteś i, której każda z nas tak naprawdę Ci tutaj zazdrości. Masz szaloną dwójkę, a do tego kolejne w drodze Tak jak napisałaś, najważniejsze, że jesteście szczęśliwi i tylko to się liczy! Z resztą, prędzej czy później sobie poradzicie. :*
Miłego dnia everyone!
Ciebie podziwiam za to jak dajesz sobie radę. Podziwiam cierpliwość, wytrwałość i to, że doceniasz sytuację, w której jesteś i, której każda z nas tak naprawdę Ci tutaj zazdrości. Masz szaloną dwójkę, a do tego kolejne w drodze Tak jak napisałaś, najważniejsze, że jesteście szczęśliwi i tylko to się liczy! Z resztą, prędzej czy później sobie poradzicie. :*
Miłego dnia everyone!
Kwiatuszekk23
2x1 tzn dwa razy dziennie po.jednej tabletce. Odstep 12h.@marshia Ty brałaś chyba lamette? Jak jest 2x1 to brać rano i wieczorem czy 2 na raz
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kwiatuszekk23
Roxi ale dziewczyny odpisujsc Ci okazały Ci wsparcie, pokazaly, ze wszystko da się zrobić. I prosze Cię nie pisz takich glupot, ze jak poronisz.... każda tu się wspiera jak może. A nie życzy nikomu źle!
reklama
iveo
Ja jak sie zapytalam Maliny o suplementy to on mówi a co se tam pani chce łykać ja mówię żeby on mi powiedzial co. On twierdzi że tak naprawdę nic nie trzeba bo ile osób nie łyka wcale i dobre ciąże są. Ja sobie ten inofem pije 1x1 i folik + vit d czasem i na tym poprzestalam
Podziel się: