Roxi zadna z nas nie życzy Ci źle! Ale chcemy Ci pokazać, ze nie tylko Ty jestes w takiej sytuacji!!! I ze.masz sie wziąść w garsc bo na świecie sa gorsze problemy! Z wszystkim sobie poradzisz, nie ma co panikowac! Ty widze lubisz sie martwic na zapas! Jest nas tutaj tyle, ze jak by Ci kazda wyslala po kilka zastrzykow uzbierala bys na cala ciążę
bez zbednych komentarzy i problemow.
Co do braku szacunku. Dla mnie to jest dziwne, pisac do lekarza. Ale ja jestem jaka jestem. Po.prostu wstydzila.bym sie napisac do dr. Albo dzwonie albo ide ma.wizyte. i.przypomnij sobie jal dalas screeny z rozmowy z dr. To tez bylo.nie na.miejscu.
Marthi gdybym.narzekala to bym zgrzeszyla. Kazda z Was by chciala.byc na.moim miejscu i z.pewnoscia miliony innych kobiet. Ja jakos daje rade, bo robie to dla dzieci. Mieszkamy u mojej mamy, gdzie roznica pokolen jest ogromna. Nie mam w niej zrozumienia. Ona urodzila 10 dzieci z czego polowe sama w domu. I nie "lezala" jak.ja leżę. Do tego brat alkoholik. Nie jest agrsywny, ale stosuje terror psychiczny. My mieszkamy w jednym pokoiku 3,5mx 2,5m w czwórkę, za chwile w piątkę. Ale najwazniejsze, ze jesteśmy szczęśliwi. Wszystko inne da sie pokonac. Caly czas sobie powtarzam "nic na silee, wszystko młotkiem"
Roxi ja absolitnie nie chcialam Cie atakowac, bo wiem w jakiej jesteś sytuacji. Ale zanim Ty zajdziesz w ta ciążę, wykonczysz sie psychicznie. Bedziesz taka jak ta Kamila, ktora spotkalas u dr P. Ja Ci tylko chcialam uswiadomic, ze dasz sobie rade ze wszystkim. Juz kiedys pisałam, ze nie ma wiekszej siły niż milosc matki do dziecka. I chodz bys miala na rzesach chodzic i gory przenosic, gwarantuje Ci, ze to zrobisz! A Ty sie niepotrzebnie nakrecasz. Czasami lepiej nie wiedziec wszystkiego i byc hop do.przodu. Ja tam wole nie wiedzieć, po co sie stresowac. Z kazdej sytuacji jest wyjscie. Widzisz panika z kariotypami, panika z io? Na co Ci to było? Tylko wiecej nerwow zjadlas niz to warte bylo. Naczytalas sie, naszukalas sie a i tak Ci to potzrebne nie było. A tylko w stresie zylas.
Zosiak tu nie chodzi o krytyke. Bo to jest forum o.poronieniach a nie forum.wsparcia badz krytyki. Kazda z nas przez to przechodzila i kazda dala rade. Da i ona. Mi chodzi glownie o to jak ta dziewczyna sie niszczy psychicznie tym strachem!
Roxi jestes teraz taka.nasza Fondi