reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Roxi zadna z nas nie życzy Ci źle! Ale chcemy Ci pokazać, ze nie tylko Ty jestes w takiej sytuacji!!! I ze.masz sie wziąść w garsc bo na świecie sa gorsze problemy! Z wszystkim sobie poradzisz, nie ma co panikowac! Ty widze lubisz sie martwic na zapas! Jest nas tutaj tyle, ze jak by Ci kazda wyslala po kilka zastrzykow uzbierala bys na cala ciążę :) bez zbednych komentarzy i problemow.
Co do braku szacunku. Dla mnie to jest dziwne, pisac do lekarza. Ale ja jestem jaka jestem. Po.prostu wstydzila.bym sie napisac do dr. Albo dzwonie albo ide ma.wizyte. i.przypomnij sobie jal dalas screeny z rozmowy z dr. To tez bylo.nie na.miejscu.

Marthi gdybym.narzekala to bym zgrzeszyla. Kazda z Was by chciala.byc na.moim miejscu i z.pewnoscia miliony innych kobiet. Ja jakos daje rade, bo robie to dla dzieci. Mieszkamy u mojej mamy, gdzie roznica pokolen jest ogromna. Nie mam w niej zrozumienia. Ona urodzila 10 dzieci z czego polowe sama w domu. I nie "lezala" jak.ja leżę. Do tego brat alkoholik. Nie jest agrsywny, ale stosuje terror psychiczny. My mieszkamy w jednym pokoiku 3,5mx 2,5m w czwórkę, za chwile w piątkę. Ale najwazniejsze, ze jesteśmy szczęśliwi. Wszystko inne da sie pokonac. Caly czas sobie powtarzam "nic na silee, wszystko młotkiem"

Roxi ja absolitnie nie chcialam Cie atakowac, bo wiem w jakiej jesteś sytuacji. Ale zanim Ty zajdziesz w ta ciążę, wykonczysz sie psychicznie. Bedziesz taka jak ta Kamila, ktora spotkalas u dr P. Ja Ci tylko chcialam uswiadomic, ze dasz sobie rade ze wszystkim. Juz kiedys pisałam, ze nie ma wiekszej siły niż milosc matki do dziecka. I chodz bys miala na rzesach chodzic i gory przenosic, gwarantuje Ci, ze to zrobisz! A Ty sie niepotrzebnie nakrecasz. Czasami lepiej nie wiedziec wszystkiego i byc hop do.przodu. Ja tam wole nie wiedzieć, po co sie stresowac. Z kazdej sytuacji jest wyjscie. Widzisz panika z kariotypami, panika z io? Na co Ci to było? Tylko wiecej nerwow zjadlas niz to warte bylo. Naczytalas sie, naszukalas sie a i tak Ci to potzrebne nie było. A tylko w stresie zylas.

Zosiak tu nie chodzi o krytyke. Bo to jest forum o.poronieniach a nie forum.wsparcia badz krytyki. Kazda z nas przez to przechodzila i kazda dala rade. Da i ona. Mi chodzi glownie o to jak ta dziewczyna sie niszczy psychicznie tym strachem!
Roxi jestes teraz taka.nasza Fondi :p

Ostatnia edycja:
Mi też się z Fondi skojarzyło :) Jeden ma charakter ekspresyjny inny analityczny @roxie123 lubi wiedzieć wszystko i mieć zaplanowane. Lubi się też wygadać innii wolą trzymać dla siebie- każda z nas jest inna i dobrze
Mi się trochę nie podoba że @roxie123 pisze o swoich odczuciach i co robi a niektórzy strasznie to biorą do siebie - i powstają niepotrzebne dyskusje.

Zosiak tez kiedyś bylam jak Roxi. Ale zaczelam sue meczyc psychicznie. Mialam ataki nerwoboli, nie moglam spac w nocy. Az w koncu powiedzialam dość. Calego świata nie zbawie, nic nie przeskocze. Zycie mam.jedno.
Iveo ja bralam caly cykl. Przerwalam jak zaszlam w ciazee. Ale smialo w ciazy tez mozna pić.
Roxi ale wsparcie nie polga tylko na przytakiwaniu. Jesli zadna nie chcia by Ci tego uświadomić ominęła by post. Bo po co radzić. Kazda przytoczyła swoj przyklad a czy Ty skorzystasz z tego czy nie to juz Twoja sprawa. Jesteś strasznie uparta. Jesli wszyscy Ci mówią, ze idziesz pod prąd, tzn ze idziesz pod prąd. A nie zeby Cie wysmiac, czy ublizyc!

reklama
Do góry