reklama
Roxie ja chodziłabym do Twojego tego durnego tylko po te R bo to ogromne koszta. Fakt ze możesz mieć zamiennik neoparine który bez ryczałtu kosztuje 100 zł ale i tak w miesiąc daje 300,To tyle matematyki.
@Funia90 doczytałam ze żyjesz. To dobrze bo myślałam że już zniknelas.Jak ja wyszłam ze sszpitala to miałamze sobą buteleczki mleka szpitalnego i małej podawalam jak ssię nie najadala. Potem jużmleko lładnie napływalo.
@Funia90 doczytałam ze żyjesz. To dobrze bo myślałam że już zniknelas.Jak ja wyszłam ze sszpitala to miałamze sobą buteleczki mleka szpitalnego i małej podawalam jak ssię nie najadala. Potem jużmleko lładnie napływalo.
Marthi
Fanka BB :)
@mokka25 - zainteresowałaś mnie tym dr.Mateuszem Madejczyk z Poznania, wiesz o nim coś więcej?
@my_rainbow_baby - witaj na naszym wątku kochana... bardzo mi przykro z powodu Twoich niepowodzeń Przeszłaś bardzo dużo, a jednocześnie widzę, że jesteś bardzo dzielna! ;*
@Funia90 - jestem pewna, że szybko się ogarniesz z tym wszystkim dzidzia wszystko wynagrodzi ;*
@roxie123 - ja mam brać clexane w razie czego od pozytywnego testu, nie od owu.
@my_rainbow_baby - witaj na naszym wątku kochana... bardzo mi przykro z powodu Twoich niepowodzeń Przeszłaś bardzo dużo, a jednocześnie widzę, że jesteś bardzo dzielna! ;*
@Funia90 - jestem pewna, że szybko się ogarniesz z tym wszystkim dzidzia wszystko wynagrodzi ;*
@roxie123 - ja mam brać clexane w razie czego od pozytywnego testu, nie od owu.
reklama
Podziel się: