reklama
bertha
Fanka BB :)
Olaa, w synevo płaciłam 360 lub 390zł. Próbki odsyłali do badania do APC w Łodzi, więc u Paśnika pewnie taniej wyjdzie.
@mokka25 kiedyś tu dziewczyny pisały o colostrum immune - ponoć podnosi poziom IL 10, która w ciąży powinna byc jak najwyższa. Sama tego jeszcze nie próbowałam, a może warto? :/ No to ronimy na tym samym etapie.
@Lili81 Ostatnio na IVFowym wątku pojawiła sie dziewczyna, która z pierwszej procedury miała tak jak ja - 6 pięknych zarodków i z każdego ciąża, ale na krótko. Robili druga procedurę z badaniem zarodków i z 4 badanych zarodków tylko 1 okazał się zdrowy. Reszta z wadami letalnymi... Teraz czeka na wynik transferu a ja razem z nią jak na szpilkach! Kariotypy wyszły im ok...
O kurczę.. daj znac jak u niej bedzie juz wynik czy sie udało.
dżoasia
Tak, jest w Krk ale ja mieszkam na obrzeżach i bliżej miałam do Wieliczki
@bertha ona się mało udziela, ale jak się odezwie z wynikiem to dam znać, zobaczymy jak się będzie ciąża rozwijać, lekarz dał jej aż 80% szans na dzidzię więc optymistycznie
iveo
Funia90
@roxie123 niech pisze clexsne i nie wydziwia[emoji4]wpisuje r i juz
@nafoczka kurcze macie co robic:/zdrowka dla Was[emoji8]
@iveo juz mam jakies czopki masc,dziekuje [emoji8]
Kochana ja juz zapominam o szpitalu i tesknie za brzuszkiem takze minie [emoji6]
Teraz i Tobie zycze takiej malej zaby[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@nafoczka kurcze macie co robic:/zdrowka dla Was[emoji8]
@iveo juz mam jakies czopki masc,dziekuje [emoji8]
Kochana ja juz zapominam o szpitalu i tesknie za brzuszkiem takze minie [emoji6]
Teraz i Tobie zycze takiej malej zaby[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: