reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia pasnik tez wstępnie na 1 wizycie mówił o intralipidzie, wiec dziwię się, że teraz o nim nie wspomina. Raczej bez sensu się starać, skoro wizyta wypadnie po owulacji (napisałam mu o tym), a intra trzeba przecież podać już na poczatku cyklu. Nie wiem.... może źle sprecyzowałam swoje intencje w @, chociaż wydawało mi się, ze pisałam w miarę logicznie.... Ale przecież wydaje mi się tez ze wciąż jestem młoda i piękna :D takze z tym "wydawaniem się" to różnie bywa :p

Ponawiam pytanie o rezygnacje z wizyty u niego? Żadna nie oddaje terminu w 1 połowie lutego?

Ostatnia edycja:
reklama
@dżoasia ja panikara jestem. Po tej drugiej biochemicznej jestem jeszcze bardziej zestresowana. Tym bardziej, ze Calcort biorę od 8 dc, a nie od początku.

Czasami się zastanawiam nad tym wszystkim. Co mogę jeszcze zrobić, czy są jakieś badania, które mogę wykonać. Czekam na te kariotypy i chyba sraczki dostanę. Chaos w mojej głowie

@marshia bądź w kontakcie z @gosia321 bo ona ma chyba na 7go ale nie była ostatnio pewna czy będzie jechać, więc a nóż widelec :) A intralipid też nie wiem czy Paśnik podaje na miejscu, wiem, że niektóre dziewczyny dostawały tylko receptę i gdzieś po szpitalach/przychodniach biegały, żeby im podać i się udawało, może przesłałby Ci tylko receptę? Jeśli on jeszcze dzisiaj pracuje to może przedzwoń tam i poproś go do tel, może się uda coś pokombinować.

@mokka25 a ty się kochana starałaś w tym cyklu? Może po prostu idź na betę?

@marshia a ty masz jakiś termin i Paśnika? Jakaś zamiana wchodzi w grę? Zapytam na ivfowym wątku czy ktoś chce oddać lub zamienić jeśli masz coś zarezerwowane

@dżoasia 22.02. 15:20. Ja jyz go dziś nie będę dręczyć, bo i tak jeszcze o accofil chcę zapytać. A obecny cykl to już i tak 3dc, wiec pierwsza dawka intralipidu i tak już się nie załapie na ten puerwszy rzut walki z NK. Wiec teraz już na spokojnie czekam, ze ktoś będzie rezygnował z terminu po 5.02. Dzięki za monitorowanie na tym drugim wątku :) kiss

@dżoasia 22.02. 15:20. Ja jyz go dziś nie będę dręczyć, bo i tak jeszcze o accofil chcę zapytać. A obecny cykl to już i tak 3dc, wiec pierwsza dawka intralipidu i tak już się nie załapie na ten puerwszy rzut walki z NK. Wiec teraz już na spokojnie czekam, ze ktoś będzie rezygnował z terminu po 5.02. Dzięki za monitorowanie na tym drugim wątku :) kiss

@roxie123 pomyśl jaka czarna dupa u mnie i od razu Ci się nastawienie poprawi :D

P.s. Patrz niżej ;)

Załączniki

• 3C25C1B0-9FBF-4E4F-A873-13A701EDB9EF.jpeg
    3C25C1B0-9FBF-4E4F-A873-13A701EDB9EF.jpeg
    55,9 KB · Wyświetleń: 113
reklama
@olaa90 ta wygrana jest na razie wątpliwa powiem Ci po weekendzie [emoji6] wszystko przed Tobą dopiero badania itd dobrze będzie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry