reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia pasnik tez wstępnie na 1 wizycie mówił o intralipidzie, wiec dziwię się, że teraz o nim nie wspomina. Raczej bez sensu się starać, skoro wizyta wypadnie po owulacji (napisałam mu o tym), a intra trzeba przecież podać już na poczatku cyklu. Nie wiem.... może źle sprecyzowałam swoje intencje w @, chociaż wydawało mi się, ze pisałam w miarę logicznie.... Ale przecież wydaje mi się tez ze wciąż jestem młoda i piękna :D takze z tym "wydawaniem się" to różnie bywa :p

Ponawiam pytanie o rezygnacje z wizyty u niego? Żadna nie oddaje terminu w 1 połowie lutego?

Ostatnia edycja:
reklama
@dżoasia ja panikara jestem. Po tej drugiej biochemicznej jestem jeszcze bardziej zestresowana. Tym bardziej, ze Calcort biorę od 8 dc, a nie od początku.

Czasami się zastanawiam nad tym wszystkim. Co mogę jeszcze zrobić, czy są jakieś badania, które mogę wykonać. Czekam na te kariotypy i chyba sraczki dostanę. Chaos w mojej głowie

@marshia bądź w kontakcie z @gosia321 bo ona ma chyba na 7go ale nie była ostatnio pewna czy będzie jechać, więc a nóż widelec :) A intralipid też nie wiem czy Paśnik podaje na miejscu, wiem, że niektóre dziewczyny dostawały tylko receptę i gdzieś po szpitalach/przychodniach biegały, żeby im podać i się udawało, może przesłałby Ci tylko receptę? Jeśli on jeszcze dzisiaj pracuje to może przedzwoń tam i poproś go do tel, może się uda coś pokombinować.

@mokka25 a ty się kochana starałaś w tym cyklu? Może po prostu idź na betę?

@marshia a ty masz jakiś termin i Paśnika? Jakaś zamiana wchodzi w grę? Zapytam na ivfowym wątku czy ktoś chce oddać lub zamienić jeśli masz coś zarezerwowane

@dżoasia 22.02. 15:20. Ja jyz go dziś nie będę dręczyć, bo i tak jeszcze o accofil chcę zapytać. A obecny cykl to już i tak 3dc, wiec pierwsza dawka intralipidu i tak już się nie załapie na ten puerwszy rzut walki z NK. Wiec teraz już na spokojnie czekam, ze ktoś będzie rezygnował z terminu po 5.02. Dzięki za monitorowanie na tym drugim wątku :) kiss

@dżoasia 22.02. 15:20. Ja jyz go dziś nie będę dręczyć, bo i tak jeszcze o accofil chcę zapytać. A obecny cykl to już i tak 3dc, wiec pierwsza dawka intralipidu i tak już się nie załapie na ten puerwszy rzut walki z NK. Wiec teraz już na spokojnie czekam, ze ktoś będzie rezygnował z terminu po 5.02. Dzięki za monitorowanie na tym drugim wątku :) kiss

@roxie123 pomyśl jaka czarna dupa u mnie i od razu Ci się nastawienie poprawi :D

P.s. Patrz niżej ;)

Załączniki

• 3C25C1B0-9FBF-4E4F-A873-13A701EDB9EF.jpeg
    3C25C1B0-9FBF-4E4F-A873-13A701EDB9EF.jpeg
    55,9 KB · Wyświetleń: 100
reklama
@olaa90 ta wygrana jest na razie wątpliwa powiem Ci po weekendzie [emoji6] wszystko przed Tobą dopiero badania itd dobrze będzie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry