reklama
olaa90
Fanka BB :)
@matylda23 tak, moja koleżanka u niego była w zeszłym tygodniu i mówiła,ze sprzęt kupił nowy,kosmos podobno cieszę się choć czasem smutno mi,gdy czytam Twoje posty - wiesz dlaczego.... ale bardzo mocno trzymam kciuki i życzę Ci żeby lato nie było upalne i byś się nie musiała bardzo męczyć w te upały z brzucholkiem myślicie już nad imieniem ? )
Dziewczynki chwale się wam w imieniu mojej znajomej kolejny dowód wiary,ze się uda kobieta 3 lata starań , po 3 latach się udało - niestety ciąża obumarła . Trafili do dr Przy.. kupa badań (czyli tak jak Wy tutaj) leczenie antykoncepcja 2 ms, stymulacja , leki (accofil, encorton, witaminy) ciąża książkowa właśnie urodziła bliźniaki <3 Kubus i Kalinka <3 dzieciątka ur. w 37tyg wiec musza poleżeć w inkubatorze.
Dziewczynki chwale się wam w imieniu mojej znajomej kolejny dowód wiary,ze się uda kobieta 3 lata starań , po 3 latach się udało - niestety ciąża obumarła . Trafili do dr Przy.. kupa badań (czyli tak jak Wy tutaj) leczenie antykoncepcja 2 ms, stymulacja , leki (accofil, encorton, witaminy) ciąża książkowa właśnie urodziła bliźniaki <3 Kubus i Kalinka <3 dzieciątka ur. w 37tyg wiec musza poleżeć w inkubatorze.
U
użytkownik m
Gość
@Porzeczka1234 ja niewiem kiedy to zlecialo 12 tyg, a chyba już wiem byłam sparaliżowana strachem w związku z drożnością, fajne to gaworzenie maluchów, ja uwielbiam się wpatrywać na oczy maluchów mnie poprostu zaczarowują
jakbyś porzeczuś wstawiła fotkę Zosi,może by mnie wkońcu zaczarowala na różową niunkęskoro nikt inny rady nie daje, u mnie również proza życialekarze, badania itp, zarejestrowalam mojego na badanie nasienia-w razie w będzie do ivf tylko nie wiem jak ja go zapędze do labo
ola zgadza się dr ma teraz nowy sprzęt naprawdę z górnej półki, to u Niego bardzo cenię-zamiast sobie kupić nową furę lub dom on kupuje sprzęt aby Nam pomagać,
@Funia90 super że zostałaś przynajmniej mają Cię na oku i jak by coś nie będziesz się stresować że musisz dojechać do szpitala
jakbyś porzeczuś wstawiła fotkę Zosi,może by mnie wkońcu zaczarowala na różową niunkęskoro nikt inny rady nie daje, u mnie również proza życialekarze, badania itp, zarejestrowalam mojego na badanie nasienia-w razie w będzie do ivf tylko nie wiem jak ja go zapędze do labo
ola zgadza się dr ma teraz nowy sprzęt naprawdę z górnej półki, to u Niego bardzo cenię-zamiast sobie kupić nową furę lub dom on kupuje sprzęt aby Nam pomagać,
@Funia90 super że zostałaś przynajmniej mają Cię na oku i jak by coś nie będziesz się stresować że musisz dojechać do szpitala
Marthi
@olaa90 - po II starcie zmieniłam lekarza... Obecnie stawiam na dr Kubiaczyk, ale chodze też do dr Wandelta w Poznaniu.
@matylda23 - ale ekstra z tym filmikiem <3 ! pewnie kochana, leć do niego ))
Jejku, dziękuję Ci za tak obszerne wytłumaczenie <3 Złota baba z Ciebie! Kochana jesteś. A to Ty masz NT, a ja Hashimoto
@matylda23 - ale ekstra z tym filmikiem <3 ! pewnie kochana, leć do niego ))
Jejku, dziękuję Ci za tak obszerne wytłumaczenie <3 Złota baba z Ciebie! Kochana jesteś. A to Ty masz NT, a ja Hashimoto
Maciejka78
Dziewczeta juz po polowkowym wszystko ok z pomiarow wynika 21 tc.Baby nadal jest dziewczynka ) ale ulga ...
matylda23
@Maciejka78 , super,że wszystko dobrze! Tak Cię nastraszyli tym serduszkiem niepotrzebnie! Masz jakąś fotkę?
roxie123
@olaa90 takie cuda to ja uwielbiam [emoji4] i wierzę ze Przybycien jest mega lekarz o ile nic nie wypadnie co by uniemozliwialo leczenie .
Jak wyjdzie badanie dobre tez go będę zachęcać do accofilu
@Maciejka78 gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wyjdzie badanie dobre tez go będę zachęcać do accofilu
@Maciejka78 gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Maciejka78
@matylda23 no czlowiek na zawal moze zejsc przez takie inf. szpitalne. Sprawdzalam dokladnie pamietala moja historie szpitalna jakos ufam jej.
Mam mam fotke wrzuce jak dotre do domku a to zajmie bo jeszcze hematolog na 16:00
Dziekuje za wszystkie ❤
Mam mam fotke wrzuce jak dotre do domku a to zajmie bo jeszcze hematolog na 16:00
Dziekuje za wszystkie ❤
Podziel się: