reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 tak, moja koleżanka u niego była w zeszłym tygodniu i mówiła,ze sprzęt kupił nowy,kosmos podobno :) cieszę się :) choć czasem smutno mi,gdy czytam Twoje posty - wiesz dlaczego.... ale bardzo mocno trzymam kciuki i życzę Ci żeby lato nie było upalne i byś się nie musiała bardzo męczyć w te upały z brzucholkiem :D myślicie już nad imieniem ? :))

Dziewczynki chwale się wam w imieniu mojej znajomej :) kolejny dowód wiary,ze się uda :) kobieta 3 lata starań , po 3 latach się udało - niestety ciąża obumarła . Trafili do dr Przy.. kupa badań (czyli tak jak Wy tutaj) leczenie antykoncepcja 2 ms, stymulacja , leki (accofil, encorton, witaminy) ciąża książkowa :) właśnie urodziła bliźniaki <3 Kubus i Kalinka <3 dzieciątka ur. w 37tyg wiec musza poleżeć w inkubatorze.

@Porzeczka1234 :szok:ja niewiem kiedy to zlecialo 12 tyg, a chyba już wiem byłam sparaliżowana strachem w związku z drożnością, fajne to gaworzenie maluchów, ja uwielbiam się wpatrywać na oczy maluchów mnie poprostu zaczarowują :p:p:p
jakbyś porzeczuś wstawiła fotkę Zosi,może by mnie wkońcu zaczarowala na różową niunkę:pskoro nikt inny rady nie daje, u mnie również proza życia:Dlekarze, badania itp, zarejestrowalam mojego na badanie nasienia-w razie w będzie do ivf :-Dtylko nie wiem jak ja go zapędze do labo:rolleyes2:

ola zgadza się dr ma teraz nowy sprzęt naprawdę z górnej półki, to u Niego bardzo cenię-zamiast sobie kupić nową furę lub dom on kupuje sprzęt aby Nam pomagać,

@Funia90 super że zostałaś przynajmniej mają Cię na oku ;)i jak by coś nie będziesz się stresować że musisz dojechać do szpitala

@olaa90 - po II starcie zmieniłam lekarza... Obecnie stawiam na dr Kubiaczyk, ale chodze też do dr Wandelta w Poznaniu.

@matylda23 - ale ekstra z tym filmikiem <3 ! pewnie kochana, leć do niego :)))
Jejku, dziękuję Ci za tak obszerne wytłumaczenie <3 Złota baba z Ciebie! Kochana jesteś. A to Ty masz NT, a ja Hashimoto :D

@olaa90 takie cuda to ja uwielbiam [emoji4] i wierzę ze Przybycien jest mega lekarz o ile nic nie wypadnie co by uniemozliwialo leczenie .
Jak wyjdzie badanie dobre tez go będę zachęcać do accofilu
@Maciejka78 gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@matylda23 no czlowiek na zawal moze zejsc przez takie inf. szpitalne. Sprawdzalam dokladnie pamietala moja historie szpitalna jakos ufam jej.
Mam mam fotke wrzuce jak dotre do domku a to zajmie bo jeszcze hematolog na 16:00
Dziekuje za wszystkie ❤

Do góry