reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 tak, moja koleżanka u niego była w zeszłym tygodniu i mówiła,ze sprzęt kupił nowy,kosmos podobno :) cieszę się :) choć czasem smutno mi,gdy czytam Twoje posty - wiesz dlaczego.... ale bardzo mocno trzymam kciuki i życzę Ci żeby lato nie było upalne i byś się nie musiała bardzo męczyć w te upały z brzucholkiem :D myślicie już nad imieniem ? :))

Dziewczynki chwale się wam w imieniu mojej znajomej :) kolejny dowód wiary,ze się uda :) kobieta 3 lata starań , po 3 latach się udało - niestety ciąża obumarła . Trafili do dr Przy.. kupa badań (czyli tak jak Wy tutaj) leczenie antykoncepcja 2 ms, stymulacja , leki (accofil, encorton, witaminy) ciąża książkowa :) właśnie urodziła bliźniaki <3 Kubus i Kalinka <3 dzieciątka ur. w 37tyg wiec musza poleżeć w inkubatorze.

@Porzeczka1234 :szok:ja niewiem kiedy to zlecialo 12 tyg, a chyba już wiem byłam sparaliżowana strachem w związku z drożnością, fajne to gaworzenie maluchów, ja uwielbiam się wpatrywać na oczy maluchów mnie poprostu zaczarowują :p:p:p
jakbyś porzeczuś wstawiła fotkę Zosi,może by mnie wkońcu zaczarowala na różową niunkę:pskoro nikt inny rady nie daje, u mnie również proza życia:Dlekarze, badania itp, zarejestrowalam mojego na badanie nasienia-w razie w będzie do ivf :-Dtylko nie wiem jak ja go zapędze do labo:rolleyes2:

ola zgadza się dr ma teraz nowy sprzęt naprawdę z górnej półki, to u Niego bardzo cenię-zamiast sobie kupić nową furę lub dom on kupuje sprzęt aby Nam pomagać,

@Funia90 super że zostałaś przynajmniej mają Cię na oku ;)i jak by coś nie będziesz się stresować że musisz dojechać do szpitala

@olaa90 - po II starcie zmieniłam lekarza... Obecnie stawiam na dr Kubiaczyk, ale chodze też do dr Wandelta w Poznaniu.

@matylda23 - ale ekstra z tym filmikiem <3 ! pewnie kochana, leć do niego :)))
Jejku, dziękuję Ci za tak obszerne wytłumaczenie <3 Złota baba z Ciebie! Kochana jesteś. A to Ty masz NT, a ja Hashimoto :D

@olaa90 takie cuda to ja uwielbiam [emoji4] i wierzę ze Przybycien jest mega lekarz o ile nic nie wypadnie co by uniemozliwialo leczenie .
Jak wyjdzie badanie dobre tez go będę zachęcać do accofilu
@Maciejka78 gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@matylda23 no czlowiek na zawal moze zejsc przez takie inf. szpitalne. Sprawdzalam dokladnie pamietala moja historie szpitalna jakos ufam jej.
Mam mam fotke wrzuce jak dotre do domku a to zajmie bo jeszcze hematolog na 16:00
Dziekuje za wszystkie ❤

Do góry