reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a Przybycien jest ginekologiem czy tez immunologiem? Pytam, bo skoro on daje accofil, to inni ginekolodzy tez mogą go przepisać?
Bo jak na razie Paśnik strategii nie zmienił..... odpisał, ze mogę starać się ma 5 encortonu. Ale tak to ja się bawić nie będę ;) przy NK 27,6 równie dobrze mogę brać 1 x dziennie tic taka, albo mentosa :baffled:
@Funia90 az nie wierzę, że to już.... :)
@Maciejka78 uffffff :) kamień z ♥️ z tym ♥️ ;)

Ostatnia edycja:
reklama
@marshia wiesz co ja to go dopiero poznaje on jest ginem , czytałam o nim ostatnio to pisalo ze tez embriologiem czy cos ... wgl zainteresowało mnie jego wykształcenie podobno ze doświadczenie i w Ameryce czy gdzieś zdobywał . Mi się wydaje ze giny mogą przepisywac takie rzeczy...
No ten plan wymyślił nie ma co ... xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 wszystkie kciuki i myśli dzisiaj z Wami :*
@marshia mi accofil przepisywał też mój gin z Macierzyństwa
@olaa90 immunologie dobrze zrobić ok 2 miesiące po zabiegu, więc dobrze, że odczekałaś :)
@roki_1991 ja skromnie przejęłam brzuszek po takiej jednej małej Zosieńce więc brzuszki z tego wątku zostawiam dla Was, bierzcie się kochane do roboty :) :*

Kurczę @marshia , a może byś się wybrała na wycieczkę do Krakowa? To 5mg encortonu to jak cukierki :( dr P jest ginem,ale zna się na immuno. Jeździ po całym świecie na konferencje. W Krk jest jeszcze dobry immunolog Dr Sydor, on ogarnia właśnie przyczyny immunologiczne poronień, choć ponoć accofil daje rzadko.

@matylda23 zgadzam się z Tobą [emoji4] P ma głowę nie ma co ...
Ja ja po pierwszej wizycie byłam mega zaskoczona jaki on jest mądry i przy tym miły i wysłucha i nie zdziera kasy
Jak każdy lekarz ma swoje "ale" jednak liczba kobiet którym pomógł jest oszałamiająca

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 zawsze o nas pamiętasz zresztą jak Kochana @mickey* u nas proza życia raz więcej śpimy raz mniej :D Zosia dziś skończyła 12 tygodni, gaworzy ,oglądając się za mną i mężem jest wspaniała ale mam świadomość że dla mnie i męża będziesz naj naj. Madziu kochana jaki u was plan?
A u Ciebie @mickey* ???
Zosia całuje ciocię

@Funia90 kochana zostań w szpitalu trzymam kciuki czekamy na Asieńkę
Jak bym mogła zapomnieć o was kochane i o całej reszcie. Całuje i pozdrawiam z Kasprowego .

@marshia @matylda23 ma rację - może do Sydora byś poszła. On chyba najczęściej przepisuje intralipid - raczej niegroźny specyfik a na nk ponoć złoty środek.No i ma za zadanie porządnie odżywić cały organizm, więc mogłabyś go zapodać np 2 tyg przed owu, w owu i potem co 2 tyg lub co miesiąc do 12tc :) I do tego encorton i mogłoby być git :)

reklama
Do góry