reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino ja też miałam mało mleczka w pewnym momencie i dokarmiałam modyfikowanym zaparłam się , że będę karmić piersią przemęczyłam się 2 dni z dzieckiem na piersi i karmię tylko piersią jak kiedyś kochana @kas90 napisała laktacja jest w głowie. Powodzenia kochana

@iveo encorton od testu pozytywnego
A ty??? @magda1208 ma w czasie owu jeśli dobrze pamiętam popraw mnie jeśli się mylę

reklama
@Destino spokojnie laktacja sie pojawi a jak nie to tyle dzieci znam na mleku zastepczym i nie zauwazylam zeby mniej zdrowe czy cos byly
@Nadja_n w jakich dawkach to bierzesz o jakich porach i jaki mialas wynik insuliny?
Ja wlasnie dostalam forme xr glucophage 2x1 i sie zastanawiam czy to nie za dużo
Dziewczyny jak wy bierzecie ta metformine @marshia @matylda23 help!
@Porzeczka1234 czy mialas encorton albo clexane w czasie staran?
@Maciejka78 super ze mala sie rusza!
Ja brałam 2x1 rano i wieczorem, ale miałam zwykłą, nie tą xr o przedłużonym uwalnianiu :( a doktor nie mówił jak masz brać?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Maciejka78 okej... wszystko to jest bardzo skomplikowane,ale notuje to wszystko sobie... a jak rozpoznać taki stan zapalny? Wystarczy tylko badanie nk i kir?

U Ciebie „tylko” 2 ciąże poprzednie poronione? Czy do tego jeszcze dochodzą starania długoletnie? Coś mi świta,ze może już o to pytałam. Jeśli tak to przepraszam,ze robię to ponownie ale już mam taki mętlik w głowie,ze nie wiem co i jak...

@iveo ja mam insuline 10,1na czczo po 1h mam 76,3 po 2 h mam 34,3.
A glukoze na czczo 96,2 po 1h mam 93,6 a po 2 h mam 100,3.
Biore metformine 2 razy dziennie po 500.
Po sniadaniu i kolacji.Ale boli mnie zoladek mega

@iveo ja mam insuline 10,1na czczo po 1h mam 76,3 po 2 h mam 34,3.
A glukoze na czczo 96,2 po 1h mam 93,6 a po 2 h mam 100,3.
Biore metformine 2 razy dziennie po 500.
Po sniadaniu i kolacji.Ale boli mnie zoladek mega
Ja po metforminie czułam się bardzo źle. Wszelkie możliwe rewolucje żołądkowe. Brałam siofor. Może potrzebujesz innej formy tego leku?

@iveo ja biorę 2x1 500 glucophage. Żadnych skutków ubocznych nie odczuwam.
@matylda w jakich dniach brałaś lamette? @Porzeczka1234, @matulkaa a Wy pamiętacie lub macie gdzies w notatkach? Muszę się dobrze przygotować na kolejny miesiąc znowu..,,
Jakby ktoś szukał Pasnika to ma urlop - jest do piątku i potem od 5.02.
Czy któraś nue na wtedy wizyty, z której chce zrezygnować? Szukam terminu od razu na 5/6/7/8/9.02 :)

Ja po metforminie czułam się bardzo źle. Wszelkie możliwe rewolucje żołądkowe. Brałam siofor. Może potrzebujesz innej formy tego leku?
Też tak miałam i dochodził jadłowstręt do tego. Po 2-3tygodniach mój organizm przyzwyczaił się :) najlepiej czułam się, jak połykałam Glucophage z pierwszym kęsem jedzenia :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala mi dr napisal 750 po obiedzie i kolacji. A jak powiedzialam ze taka dawka jest tylko o przedluzonym uwalnianiu to dopisal XR. To nie za duzo przy moich wynikach?
@Nadja_n Insuline mam 3.5 45 44 a dawki jak wyzej. Nigdy nie bralam metforminy.
@Porzeczka1234 no wlasnie od testu encorton i clexan i sie zestresowalam ze to za pozno moze....

reklama
Do góry