reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino ja też miałam mało mleczka w pewnym momencie i dokarmiałam modyfikowanym zaparłam się , że będę karmić piersią przemęczyłam się 2 dni z dzieckiem na piersi i karmię tylko piersią jak kiedyś kochana @kas90 napisała laktacja jest w głowie. Powodzenia kochana

@iveo encorton od testu pozytywnego
A ty??? @magda1208 ma w czasie owu jeśli dobrze pamiętam popraw mnie jeśli się mylę

reklama
@Destino spokojnie laktacja sie pojawi a jak nie to tyle dzieci znam na mleku zastepczym i nie zauwazylam zeby mniej zdrowe czy cos byly
@Nadja_n w jakich dawkach to bierzesz o jakich porach i jaki mialas wynik insuliny?
Ja wlasnie dostalam forme xr glucophage 2x1 i sie zastanawiam czy to nie za dużo
Dziewczyny jak wy bierzecie ta metformine @marshia @matylda23 help!
@Porzeczka1234 czy mialas encorton albo clexane w czasie staran?
@Maciejka78 super ze mala sie rusza!
Ja brałam 2x1 rano i wieczorem, ale miałam zwykłą, nie tą xr o przedłużonym uwalnianiu :( a doktor nie mówił jak masz brać?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Maciejka78 okej... wszystko to jest bardzo skomplikowane,ale notuje to wszystko sobie... a jak rozpoznać taki stan zapalny? Wystarczy tylko badanie nk i kir?

U Ciebie „tylko” 2 ciąże poprzednie poronione? Czy do tego jeszcze dochodzą starania długoletnie? Coś mi świta,ze może już o to pytałam. Jeśli tak to przepraszam,ze robię to ponownie ale już mam taki mętlik w głowie,ze nie wiem co i jak...

@iveo ja mam insuline 10,1na czczo po 1h mam 76,3 po 2 h mam 34,3.
A glukoze na czczo 96,2 po 1h mam 93,6 a po 2 h mam 100,3.
Biore metformine 2 razy dziennie po 500.
Po sniadaniu i kolacji.Ale boli mnie zoladek mega

@iveo ja mam insuline 10,1na czczo po 1h mam 76,3 po 2 h mam 34,3.
A glukoze na czczo 96,2 po 1h mam 93,6 a po 2 h mam 100,3.
Biore metformine 2 razy dziennie po 500.
Po sniadaniu i kolacji.Ale boli mnie zoladek mega
Ja po metforminie czułam się bardzo źle. Wszelkie możliwe rewolucje żołądkowe. Brałam siofor. Może potrzebujesz innej formy tego leku?

@iveo ja biorę 2x1 500 glucophage. Żadnych skutków ubocznych nie odczuwam.
@matylda w jakich dniach brałaś lamette? @Porzeczka1234, @matulkaa a Wy pamiętacie lub macie gdzies w notatkach? Muszę się dobrze przygotować na kolejny miesiąc znowu..,,
Jakby ktoś szukał Pasnika to ma urlop - jest do piątku i potem od 5.02.
Czy któraś nue na wtedy wizyty, z której chce zrezygnować? Szukam terminu od razu na 5/6/7/8/9.02 :)

Ja po metforminie czułam się bardzo źle. Wszelkie możliwe rewolucje żołądkowe. Brałam siofor. Może potrzebujesz innej formy tego leku?
Też tak miałam i dochodził jadłowstręt do tego. Po 2-3tygodniach mój organizm przyzwyczaił się :) najlepiej czułam się, jak połykałam Glucophage z pierwszym kęsem jedzenia :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala mi dr napisal 750 po obiedzie i kolacji. A jak powiedzialam ze taka dawka jest tylko o przedluzonym uwalnianiu to dopisal XR. To nie za duzo przy moich wynikach?
@Nadja_n Insuline mam 3.5 45 44 a dawki jak wyzej. Nigdy nie bralam metforminy.
@Porzeczka1234 no wlasnie od testu encorton i clexan i sie zestresowalam ze to za pozno moze....

reklama
Do góry