reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Owoce lubię warzywa hm tu bym dyskutowala [emoji23] M dziś mi dał sałatki spróbować pomidor z pekińską i coś tam wymieszal mówi że jak zwrócę to posciera[emoji23][emoji23][emoji23] ale przelklam może pomału się nauczę chodz to nie moje smaki .

Dziś mam na obiad kurczak curry i ryż brązowy do tego zageszczalam maka orkiszowa. Zgrzeszylam bo dałam kukurydzę [emoji12]
1515929929-171a0a988363f3df-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dodaję kukurydzę do cukini nadziewanej mięsem mielonym ;)

U mnie dziś szaszłyczki [emoji39]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@nafoczka na mnie antybiotyki tez slabo dzialaja. Byl czas, ze przeszlam na homeopatie i to bylo dobre posuniecie. Tylko lekarza dobrego potrzebujesz. Moze twoj syn tez lepiej zareaguje na te leki. Jak biore antybiotyk, to po tygodniu wszystko wraca i musialabym powtarzac. Wtedy morduje sie na ziolach i witaminach az cialo sobie poradzi. Musi obudzic sie uklad immunologiczny. Moze u twojego synka tez tak jest. Buziam cie kochana [emoji8]

@roxi123 znajdz w necie salatke ala cezar z kurczakiem i pomidorem lodowa salata. Sprobuj zrobic sobie taki obiadek. Jest smaczna i mozna polubic warzywa

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia nie zgodze sie z tym łososiem ma wiecej wad niz zaletow duze ryby maja duzo toksyn najlepsze sa male ryby.
@roxie123 wyciskarka super rzecz az ikupil z philipsa jestem mega zadowolona a najbardziej z szybkiego mycia.

@dżoasia ja to od lekarza uslyszalam i nie tyko ja na wykladach ze pary ktore sie staraja powinny unikac akurat tej ryby i sie tego stosuje:) no chyba ze taki łosoś nie pochodzi z hodowli.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
test biały :* i temperatura tez ponizej linii, wiec jeszcze owu chyba nie zaskoczyła.
chcielibysmy się starać jak mała bedzie miała koło roczku (chyba ze będzie nadpobudliwa), jak się zregeneruje po karmieniu. Chyba że wykres zawiedzie haha :p
Dziewczyny, w związku z tym, ze Asia coraz grzeczniejsza wróciłam do lepszego gotowania. Dziś był kurczak mojego pomysłu z dynią w sosie śmietanowym z chedarem.
Roxie napisz jakie warzywa lubisz to moze coś wymyslimy ciekawego?
- ziemniaki
-brokuł
-kalafior
-fasolka szparagowa
- marchew
- buraki
- cukinia
- bakłażan
- dynia
- papryka
- sałata
- kapusta
- szpinak

Któraś z Was pisała o ugotowaniu wczesnuej ziemniaków, to samo jest z wszystkimi kaszami, makaronami, ryżem, czyli produktami węglowodanowymi.
Trzeba je ugotować wczesniej, ostudzić, włożyć do lodówki (4-5 stopni) i potem odgrzać. Istotnie zmniejsza się wtedy IG, ponieważ następuje proces retrogradacji czyli zmienia sue struktura skrobi. Odgrzanie nie podwyższa juz IG.
A druga sprawa wszystkie te produkty nie mogą być rozgotowane, wiec trzeba polubić al dente i używać ząbków :)

reklama
Do góry