reklama
edloteh
Fanka BB :)
@dżoł moje serce krwawi razem z tobą [emoji17] tule cię kochana.
Tu masz info ze strony Genesis:
Jest jeszcze info o jednostkach partnerskich w których można zostawić, ale musiałabyś sprawdzić na stronie która jest najbliżej ciebie
Link do: Genesis Centrum Genetyki Medycznej - Jednostki partnerskie
Tu masz info ze strony Genesis:
Jest jeszcze info o jednostkach partnerskich w których można zostawić, ale musiałabyś sprawdzić na stronie która jest najbliżej ciebie
Link do: Genesis Centrum Genetyki Medycznej - Jednostki partnerskie
Ostatnia edycja:
Maciejka78
@dżoł tak mi przykro ((( no nie mam slow!!! Nie no ja nie ogarniam ...
@Destino kazda z nas bedzie miala stracha przed porodem ja to nie wiem jak dam rade bo ja z tych boidudkow i to chyba naturalne, ze mamy strachy bo wiadomo naturalny to nie wiadomo czy potrwa 10 min czy kilka godzin. Musimy wierzyc dla wlasnego zdrowia psychicznego, ze to bedzie wlasnie te 10 min i juz babelek bedzie z Toba a podobno podczas porodu to juz strach mija no i po naturalnym szybciej sie do siebie dochodzi. Destino bedzie dobrze!!!
mi pomagala zawsze taka mysl - tyle kobiet urodzilo to i ja dam rade! No przeciez musze!
@roxie123 zostalam w szpitalu moj M i Mama mnie przekonywali do zostania na wszelkie w. Dzis pogadalam tez z lekarzem o tej mozliwej wadzie i juz wiem wiecej podejrzenie szerszej aorty od pnia plucnego. Nie za wiele inf. O maluszkach znalazlam o zastawce plucnej to i owszem ale cholercia nie znam sie na tym ... oczywiscie tlumaczyl, ze to nic pewnego i trzeba prenatalne powtorzyc i echo serduszka zrobic.
@burczuś nie bylam jestem nadal w szpitalu do pon. W szpitalu 18go ide do swojej ginki a potem jeszcze do Dudarewicza. Wypoczywaj pelna piersia :*
@Destino kazda z nas bedzie miala stracha przed porodem ja to nie wiem jak dam rade bo ja z tych boidudkow i to chyba naturalne, ze mamy strachy bo wiadomo naturalny to nie wiadomo czy potrwa 10 min czy kilka godzin. Musimy wierzyc dla wlasnego zdrowia psychicznego, ze to bedzie wlasnie te 10 min i juz babelek bedzie z Toba a podobno podczas porodu to juz strach mija no i po naturalnym szybciej sie do siebie dochodzi. Destino bedzie dobrze!!!
mi pomagala zawsze taka mysl - tyle kobiet urodzilo to i ja dam rade! No przeciez musze!
@roxie123 zostalam w szpitalu moj M i Mama mnie przekonywali do zostania na wszelkie w. Dzis pogadalam tez z lekarzem o tej mozliwej wadzie i juz wiem wiecej podejrzenie szerszej aorty od pnia plucnego. Nie za wiele inf. O maluszkach znalazlam o zastawce plucnej to i owszem ale cholercia nie znam sie na tym ... oczywiscie tlumaczyl, ze to nic pewnego i trzeba prenatalne powtorzyc i echo serduszka zrobic.
@burczuś nie bylam jestem nadal w szpitalu do pon. W szpitalu 18go ide do swojej ginki a potem jeszcze do Dudarewicza. Wypoczywaj pelna piersia :*
magda1208
Nie wiecie czy osobiscie mozna dostarczac cala dobe do genesis ? Nikt nie odbiera na infolinii i nie wiem co robic [emoji22] otwarte pon-pt 8-18. Infolinia niby do 22 ale poczta sie wlacza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana bardzo mi przykro . Co do materiału kochana to ja miałam pobrany w szpitalu pielęgniarki przechowały w lodówce . Sama również możesz przechować w lodówce nie w zamrażarce .
Jednak wiem , że najlepiej dostarczyć w przeciągu 48h . Ja dostarczyłam w niedzielę materiał odebrał portier , który tam stróżuje i on przechowuje to w lodówce do poniedziałku.
roki_1991
@dżoł tak strasznie mi przykro miało być inaczej ja do Genesis długo dzwoniłam, często nie odbierali albo była poczta, albo mówiło mi że nie ma takiego numeru.... Także ja ich dobrze nie wspominam, ale wiem że jak już łaskawie udało mi się dodzwonić, to kurier był następnego dnia. Tylko teraz jest piątek i nie wiem jak to zrobić....
marzycielka81
roxie123
@Maciejka78 kochana nie myśl o diagnozie bo moze nic się nie dzieje , zajmie się Wami specjalista i się wszystko dowiesz ;** będzie dobrze
reklama
dżoł
W gdansku ponoc tez badaja, jest strona test dna ale nie wiem czy tam wiarygodnie badaja.
Magda ale 48 h od poronienia to u mnie minie , nawet jak zawioze jutro to monie w niedziele o 15 , to w pon juz nie bedzie czego badac.
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Magda ale 48 h od poronienia to u mnie minie , nawet jak zawioze jutro to monie w niedziele o 15 , to w pon juz nie bedzie czego badac.
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: