reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś też tak myślę ,że badanie nie wiele wniesie na przyszłosć , aczkolwiek też zależy czy chcesz powiedzmy dostać z ubezpieczenia pieniążki , żeby mieć np. na dalsze leczenie , wiem , że w takich momentach człowiek nie myśli materialnie , ale jednak po coś to jest a nie ukrywajmy , że leczenie nasze pochłania portfel

@marshia no widzisz grunt ze torbiel jest mniejsza jeszcze troche i jej nie będzie :)

Ja podrukowałam wyniki badań żeby miec gotowe .
Na wątku z przepisami wstawiłam fotke chałki , którą dzisiaj upiekłam taka troche wersja xxl :D

reklama
@burczuś a ja powiem tak idź na zabieg i jedź z córką skoro jej obiecałaś. Ja miałam 2 zabiegi kolposkopię szyjki skrócono mi ja o 10mm i donosiłam ciążę z szyjką wszystko było w porządku. Lepsze to niż w drodze ronić

@iveo prawie wszystkie osoby które się szczepiły u Maliny urodziły albo są w ciąży ja wierzę w szczepienia zobaczysz i Tobie pomogą ja też miałam chwilę zwątpienia jak szczepień miałam 10 zanim mrl wzrósł

@kinga86 dziękuję za informacje kochana trzymam kciuki
I love you:* @Porzeczka1234
Uspokoje-nie jade na narty ale jadę daleko bo 1100km. Ale tam moge caly czas odpoczywać bo jadę do siostry. Jestem już w szpitalu. W nocy zaindukuja mnie i jutro zabieg. Taka jest moja i męża decyzja. Dziękuje za rady. Szczerze:*

@Porzeczka1234 nie twierdzę że całkiem w to nie wierzę bo przecież to robię tylko ciągnie się to jak nie wiem już prawie rok od ostatniej straty :( Jeszcze za wcześnie stwierdzać czy dobrze zrobiłam czy nie
@burczuś dużo siły teraz i w ogóle!
@magda1208 a czy orientujesz się jaki wiek wchodzi w grę dla osób koło 40tki 5 czy 10 letnie np bo to duża różnica jednak
To nie tak że już nie wierzę że mi się uda ale różne opcje warto brać pod uwagę

I love you:* @Porzeczka1234
Uspokoje-nie jade na narty ale jadę daleko bo 1100km. Ale tam moge caly czas odpoczywać bo jadę do siostry. Jestem już w szpitalu. W nocy zaindukuja mnie i jutro zabieg. Taka jest moja i męża decyzja. Dziękuje za rady. Szczerze:*
Burczus Kochana dobrze ze jedziesz odpoczniesz o tej calej sytuacji❤

Burczus :*

Dziewczyny, poszlam zweryfikowac potwora do ginekolog onkolog. Zobaczyla na usg i powiedziala, ze to nie potworniak, ale moze jakas blizna po cięciu jajnika jak usuwana byla torbiel rok temu. takze mam sie nie przejmowac, wszystko jest ok! ufff

reklama
Do góry